Hoeveel werd Megan Fox betaald voor 'New Girl'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel werd Megan Fox betaald voor 'New Girl'?
Hoeveel werd Megan Fox betaald voor 'New Girl'?
Anonim

Megan Fox maakt tegenwoordig een grote comeback. Afgezien van hete PDA's met Machine Gun Kelly, is het filmschema van de actrice ook geboekt tot 2022. Trailers voor haar 2021-films, Till Death, Night Teeth en Midnight in the Switchgrass, zijn onlangs uitgebracht en fans kunnen niet enthousiaster zijn. Ze denken dat de Transformers-ster deze nieuwe kansen verdient na haar lange onderbreking veroorzaakt door een ruzie met regisseur Michael Bay.

Fox zat een tijdje alleen in films met een lage rating totdat ze volledig verdween. In 2015 voegde ze zich bij de cast van New Girl, een populaire tv-serie met in de hoofdrol Zooey Deschanel. Het gaf fans enige hoop dat ze haar eindelijk meer op het scherm zouden zien. Het bleek echter ondanks de goede recensies weer een doodlopende weg voor de actrice. Sommigen begonnen te denken dat er misschien een probleem was met haar salaris. Hier is alles wat we weten over haar tijd bij het filmen van de serie.

De waarheid over het casten van Megan Fox in 'New Girl'

Fox werd gecast als Reagan in seizoen 5 van de show, voornamelijk om de plek van Zooey Deschanel te vullen sinds ze met zwangerschapsverlof was. "Het is krankzinnig voor mij dat zo'n prachtig persoon zo grappig kan zijn, maar ik denk dat we het allemaal moeten accepteren", zei de uitvoerend producent van New Girl, Liz Meriwether. Blijkbaar hadden ze Reagan geschreven met de Jennifer's Body-actrice in gedachten.

"Ik ben een fan van haar komische vaardigheden sinds This Is 40 en ik ben zo opgewonden om haar in de show te hebben", voegde Meriwether eraan toe. "We hadden Megan in gedachten toen we dit deel schreven - ze is de perfecte persoon om binnen te komen en deze jongens wakker te schudden." Tijdens de viering van de 100e aflevering van de serie, onthulde Fox dat ze aanvankelijk dacht dat er een "bijbedoeling" was om haar voor de rol in te huren.

"Ik dacht dat er een bijbedoeling moest zijn. Alsof ze hun eerste transgenderkarakter zouden breken en ze dachten dat het grappig zou zijn als ik het was, "zei Fox. Op dat moment had de Passion Play-actrice het op de een of andere manier opgegeven om producenten haar assortiment te laten zien. Ze werd constant opgesloten in sensuele rollen nadat ze van de ene op de andere dag beroemd werd in 2007.

Megan Fox's salaris in 'New Girl'

Het exacte bedrag dat Fox in New Girl heeft gemaakt, is niet openbaar gemaakt. Vanaf april 2020, in een artikel waarin het vermogen van de cast werd afgerond, was haar geschatte rijkdom echter ongeveer $ 10 miljoen. Maar in 2021 meldt Celebrity Net Worth dat als Fox haar scheiding met Brian Austin Green voltooit, haar geschatte vermogen zal worden teruggebracht tot $ 8 miljoen. Deschanel is $ 25 miljoen waard.

Fox verdient haar eigen geld sinds ze ongeveer 15 jaar oud was. Haar eerste filmdebuut was in de direct-naar-dvd-film uit 2001, Holiday in the Sun, met de Olsen-tweeling in de hoofdrol. Maar het was in Transformers dat Fox echt het grote geld begon te verdienen. De eerste film bracht wereldwijd $ 709,7 miljoen op. De actrice verdiende $ 800 miljoen met het vervolg van de blockbuster, dat records brak toen het $ 835,2 miljoen verdiende.

De Rogue-ster heeft ook enkele onroerendgoedactiva die bijdragen aan haar algehele rijkdom. Ze heeft hoogstwaarschijnlijk de $ 3,75 miljoen die ze met haar ex-man verdiende, verdeeld over de verkoop van hun huis in de wijk Los Feliz in Los Angeles. Ze kregen het in 2009 voor $ 2,95 miljoen. Ze verkochten ook nog een paar eigendommen - de ene was $ 2,6 miljoen waard, terwijl de andere $ 1,299 miljoen waard was. In 2016 kocht het voormalige echtpaar ook een landgoed van 2 hectare in Malibu voor $ 3,3 miljoen.

Waarom Megan Fox 'New Girl' verliet na seizoen 6

De enige reden waarom Fox New Girl verliet, was dat haar karakter op zijn beloop was. "Het klikte tussen Nick en Reagan en ze vormen een romantische relatie met elkaar. Toen Jess eenmaal terug was, leek de verhaallijn voor het personage van Fox tot een einde te komen", schreef Screen Rant."Maar het werd opnieuw aangewakkerd in seizoen 6 - en Nick's romantische interesse in Reagan veroorzaakte 22 afleveringen drama tussen de huisgenoten." Natuurlijk speelde de terugkeer van Deschanels personage, Jess, ook een grote rol.

Jess was altijd bedoeld om bij Nick te eindigen, en aangezien Reagan niet echt deel uitmaakte van hun groep, had ze geen enkele reden om in de buurt te blijven. Voor haar beroep als farmaceutisch vertegenwoordiger moest ze ook rondreizen. Dus misschien was het het beste om haar uit de show te schrijven om het realistisch te houden. De serie eindigde tenslotte ook in het volgende seizoen voordat het slecht werd, zoals veel langlopende shows.

Aanbevolen: