Na het audiolek van Mel Gibson is deze A-lister uit zijn film verdwenen

Inhoudsopgave:

Na het audiolek van Mel Gibson is deze A-lister uit zijn film verdwenen
Na het audiolek van Mel Gibson is deze A-lister uit zijn film verdwenen
Anonim

De grootste acteurs in Hollywood weten allemaal hoe ze een geweldige rol moeten kiezen, en dit is wat hen helpt aan de top te blijven. Kijk maar naar de hits waarin acteurs als Dwayne Johnson, Robert Downey Jr. en anderen blijven spelen.

Leonardo DiCaprio kiest al jaren de juiste rollen, maar wat nog belangrijker is, DiCaprio heeft de verkeerde rollen vermeden. In de jaren 2000 was de acteur gehecht aan een project met veel potentieel, maar hij trok zich terug en de vermeende reden achter zijn vertrek was interessant.

Laten we terugkijken op waarom Leonardo DiCaprio afstand nam van een Mel Gibson-film.

Leonardo DiCaprio is een levende legende

Leonardo DiCaprio zit al in de entertainmentindustrie sinds hij nog een kind was, en hoewel hij niet meteen een ster in het bedrijf was, deed hij het werk en maakte hij optimaal gebruik van de kansen die hij heeft verdiend. Hierdoor wordt hij beschouwd als een van de beste en meest succesvolle acteurs van zijn generatie.

DiCaprio deed televisiewerk voordat hij grote filmrollen kreeg, wat hem de kans gaf om zijn vaardigheden echt aan te scherpen. Nadat hij op het grote scherm was losgelaten, zou de jonge acteur al snel lovende kritieken krijgen terwijl hij films naar succes leidde aan de kassa. Toen Titanic eenmaal toesloeg, was niets meer hetzelfde.

In de jaren die volgden, zou DiCaprio de juiste rollen op het juiste moment kiezen en uiteindelijk een Oscar mee naar huis nemen voor zijn vertolking in The Revenant. Hij heeft momenteel wat ijzers in het vuur en zijn aanstaande release, Don't Look Up, staat op het punt een hit te worden.

Jaren geleden maakte DiCaprio zich op om te schitteren in een film die werd gemaakt door Mel Gibson.

Hij zou de hoofdrol spelen in 'Berserker'

In 2009 werd aangekondigd dat Leonardo DiCaprio zich bij Mel Gibson zou voegen voor een Vikingfilm, en fans waren enthousiast over het nieuws.

Volgens The Independent, "zal Gibson DiCaprio regisseren in een titelloos historisch drama dat zich afspeelt tijdens de Vikingtijd, volgens de bijbel van de filmindustrie, die meldde dat de ervaren scriptschrijver William Monahan zich ook bij het project heeft aangesloten."

Dit was enorm nieuws in Hollywood, vooral omdat DiCaprio en Gibson krachtpatsers waren op het grote scherm. Gibson was van plan een donkerder verhaal tot leven te brengen en hij wilde graag de donkere kant van het Viking-volk laten zien.

"Ik wil dat een Viking je bang maakt. Ik wil niet dat een Viking zegt: "Ik ga dood met een zwaard in mijn hand." Ik wil dat niet horen. Het trekt het kleed onder je vandaan. Ik wil iemand zien die ik nog nooit eerder heb gezien die met een lage keelklank Duits spreekt en die me de stuipen op het lijf jaagt die naar mijn huis komt. Hoe is dat? Hoe zou dat zijn geweest, " onthulde Gibson.

Graham King, die de film zou produceren, zei: "Dit wordt een ontzagwekkend verhaal, gemaakt met een aantal van de beste filmtalenten uit de industrie en ik ben dolgelukkig om deze film te maken met Mel, Leo en Bill."

In plaats van samen te komen en een verhaal over Vikingen tot leven te brengen, haalde Leonardo DiCaprio de krantenkoppen toen hij besloot het project te verlaten.

Waarom hij stopte

Dus, waarom stopte Leonardo DiCaprio met de Viking-film die hij van plan was te maken met Mel Gibson? Welnu, de mensen bij Diply hebben dit onderwerp besproken, en het lijkt erop dat de uitgelekte audiobanden van Gibson een rol hebben gespeeld bij de beslissing van DiCaprio.

Per Diply: "Voordat hij Mel Gibsons film Berserker had gefilmd, waren er audiobanden uitgelekt van een opgenomen gesprek met Mel en zijn vriendin. Hij gaf onder meer toe zijn vriendin te hebben geslagen en haar meerdere keren te hebben bedreigd, zeggende hij zou haar huis platbranden. Het is begrijpelijk dat Leo daarna geen rol meer in de film wilde hebben."

Het lek van de geluidsband van Gibson verwoestte zijn carrière in Hollywood en in plaats van zich aan Gibson te hechten, nam DiCaprio afstand en ging hij naar andere projecten.

Op dit moment moet Gibsons Vikingfilm nog gemaakt worden. Het lijkt erop dat hij weer aan het werk gaat in Hollywood, dus het is heel goed mogelijk dat hij dit script afstoft om te proberen de film uiteindelijk te maken, maar dit v alt nog te bezien. Als Gibson het project doet herleven, zullen fans DiCaprio nauwlettend in de gaten houden om te zien of hij er nog een keer aan deelneemt.

Berserker had veel potentieel toen het werd aangekondigd, maar het lijkt erop dat Gibsons lek uiteindelijk het project en DiCaprio's betrokkenheid ermee heeft doen zinken.

Aanbevolen: