Daniel Craigs gebrek aan kennis over virale 'The Weeknd'-meme inspireert fans

Daniel Craigs gebrek aan kennis over virale 'The Weeknd'-meme inspireert fans
Daniel Craigs gebrek aan kennis over virale 'The Weeknd'-meme inspireert fans
Anonim

Daniel Craig heeft nu zeker een moment! De Britse acteur heeft zojuist de deur gesloten voor zijn decennialange vertolking van de iconische spion James Bond met de veelgeprezen No Time To Die.

De volgende stap voor Craig is de release van de all-star en langverwachte moordmysteriefilm Knives Out 2, die in 2022 uitkomt. De acteur heeft duidelijk gewerkt met een behoorlijk vol schema, en misschien zijn drukke kalender is wat hem ervan weerhoudt om de nieuwste memes in de gaten te houden die de ronde doen op sociale media.

Craig gaf in een recent interview met Complex zelfs toe dat hij op geen enkele manier aanwezig is op sociale media. Dus de acteur was natuurlijk verrast toen de interviewer een ongelooflijk populaire video ter sprake bracht die de afgelopen maanden op sociale platforms circuleert. Tenzij je onder een steen hebt geleefd, zul je die wel kennen. Het toont de acteur tijdens zijn SNL-hostingspot vorig jaar, waarbij hij de uitvoering aankondigde van de muziekact van de aflevering, The Weeknd.

Precies waarom het schot van Craig die zijn armen uitstak en verklaarde: "Dames en heren, The Weeknd!" de komische waarde heeft gekregen staat ter discussie. Misschien komt het door de semi-monotone aflevering van de acteur, of het gevoel van stille opluchting dat uit de verklaring stra alt. Maar hoe dan ook, het is een standaard Twitter-procedure geworden voor de video om elke vrijdag duizenden likes en retweets te krijgen, aangezien gebruikers anticiperen op het einde van de werkweek. Er is zelfs een account dat volledig is gewijd aan het wekelijks plaatsen van de meme.

Maar Craig zelf was zich er tot nu toe niet van bewust dat dit schijnbaar kleine moment van zijn verschijning op SNL zoveel aandacht had gekregen. De ster uitte een mengeling van verwarring en dankbaarheid bij de virale video en antwoordde: "Ik weet niet wat dat is, maar bedankt. Dat is mooi. Ik veronderstel dat ik sociale media zou moeten hebben om te weten waar dat allemaal over ging."

En naast het prijzen van Craig voor de bescheiden reactie op zijn meme-status, hebben veel fans enthousiast gereageerd op het nieuws dat de acteur geen gebruik maakt van sociale media. Sommige Twitter-gebruikers beschouwden Craigs beslissing om zich te onthouden van online platforms zelfs als inspirerend. idee hierover is geweldig."

Terwijl veel andere Twitter-gebruikers zich meer zorgen maakten over het feit dat, vanwege Craigs erkenning van de meme, nieuwszenders deze op een donderdag plaatsten, waardoor ze valse hoop kregen voor het begin van het weekend. De moraal van het verhaal is: wees meer zoals Daniel Craig en vertrouw niet op sociale media om je te laten weten welke dag van de week het is!

Aanbevolen: