Zijn Anna Wintour en Bill Nighy aan het daten? Hier is de roddel

Inhoudsopgave:

Zijn Anna Wintour en Bill Nighy aan het daten? Hier is de roddel
Zijn Anna Wintour en Bill Nighy aan het daten? Hier is de roddel
Anonim

Is de iconische moderegisseur Anna Wintour aan het daten met Love Actually met de acteur Bill Nighy? Zo ziet het er zeker uit! Het stel is de afgelopen maanden verschillende keren samen gepimpt, dus ze hebben de roddelpers zeker in een stroomversnelling gebracht.

Tijdens een vakantie in Rome vorige maand, werden de VogueAmerica redacteur en ervaren acteur, beiden 71, gespot terwijl ze samen aan het dineren waren in een luxe restaurant PierluigiGewoon een vriendelijke inhaalslag misschien? Oh nee. Voor een van hun ontmoetingen arriveerde Bill - die nogal een oude romanticus lijkt te zijn - met een armvol klassieke rode rozen en presenteerde hij ze aan Anna toen hij aankwam.

Dus wat is er aan de hand tussen deze twee? Is het serieus wat tussen hen opbloeit, of houden ze het voorlopig rustig? Laten we het uitzoeken.

6 Anna ging onlangs door een scheiding

Vorig jaar ging Anna door een moeilijke breuk met haar man Shelby Bryan. Zij en de Texaanse telecomzakenman waren sinds 1997 getrouwd (hoewel er geruchten gaan dat het paar nooit echt in het huwelijksbootje is gestapt), en werden destijds vaak in de media opgevoerd als een indrukwekkend machtspaar. Anna heeft ook twee volwassen kinderen, Charles, 36, en Bee, 33, uit haar eerste huwelijk met David Shaffer, een professor in de psychiatrie.

De breuk was moeilijk; hoewel het pas officieel voorbij was in 2020, was het paar al enkele jaren daarvoor van elkaar vervreemd en had ze in die tijd vrijuit met andere mensen gedate.

5 Bill heeft ook een zware scheiding meegemaakt

Anna is niet de enige die na zoveel jaren samen een zware scheiding heeft doorgemaakt. Bill scheidde in 2008 van zijn 28-jarige vrouw, de mede-Engelse actrice Diana Quick, 74, en is sindsdien aan het herstellen van de moeilijke breuk. Het echtpaar deelde een dochter, Mary, 37. Hoewel het al een aantal jaren geleden is sinds hun scheiding, aarzelt Bill om een nieuwe relatie te beginnen, dus het is geen verrassing dat hij en Anna de zaken langzaam lijken aan te pakken.

4 Ze zien elkaar waarschijnlijk al sinds 2015

Het zal je misschien verbazen te horen dat dit niet bepaald iets nieuws is tussen de About Time-acteur en Vogue-hoofdredacteur. Het gerucht gaat dat ze elkaar al sinds 2015 romantisch zien, en zijn herhaaldelijk samen gezien op grote modeshows, theaters en restaurants in Londen en New York City. In die tijd was het echter lastig, omdat Anna nog steeds officieel getrouwd was met echtgenoot Shelby. Daarom waren ze geneigd het stil te houden. Bill was begrijpelijkerwijs terughoudend toen hem werd gevraagd naar hun relatie, en weigerde er over het algemeen commentaar op te geven - uit respect voor Anna, die notoir privé is.

Toen hem in 2015 naar hem en Anna werd gevraagd, antwoordde hij: Daar heb ik natuurlijk niets over te zeggen. Er gaan veel geruchten over mij en waarschijnlijk over Anna Wintour.”

3 Anna heeft de dingen nog niet 'officieel' gemaakt

Het paar is duidelijk nog niet klaar om volledig openbaar te maken over hun relatie. Anna moet Bill nog als koppel meenemen naar grote rode loper-evenementen. Op het Met Gala twee weken geleden, waar Anna sinds 1995 altijd aanwezig was als voorzitter van het Instituut, was Bill opvallend afwezig. Anna koos ervoor om in plaats daarvan haar dochter Bee uit te nodigen. Misschien zijn ze gewoon nog niet klaar om samen naar grote evenementen te gaan.

2 Ze hebben veel romantische dinerdates gehad

Bill en Anna zijn samen in verschillende restaurants gespot, maar het was hun date in Rome vorige maand waardoor mensen begonnen te speculeren. Anna, die een elegante groene Prada-jurk droeg, werd begroet door Bill die arriveerde met een armvol rode rozen (klassiek!) en de twee aten al fresco in een eersteklas eetcafé. Men zag ze een nauw gesprek voeren, waarbij Anna straalde en af en toe Bill diep in de ogen keek. Toen ze vertrokken, gaf Anna Bill een enorme knuffel. Ja, het zou eigenlijk liefde kunnen zijn.

1 Dus wat heeft de toekomst voor deze twee in petto?

Het is niet helemaal duidelijk wat de volgende stappen zijn voor het paar. Anna is beroemd afstandelijk en houdt al haar relaties in het algemeen op afstand. Ze is zelfs een mysterie voor sommige van haar beste vrienden die haar al jaren kennen, dus het kan Bill wat langer duren om echt dicht bij haar te komen en hun romance naar een hoger niveau te tillen. Beide zijn ook buitengewoon drukke professionals, dus het kan ook lastig zijn om tijd te vinden om af te spreken tussen hun gekke schema's. Ze lijken echter tijd voor elkaar te vinden en genieten ervan om samen tijd door te brengen in een informele setting. Hé, wat is de haast?

Wat duidelijk is, is dat Bill absoluut een oude romanticus in hart en nieren is en echt probeert Anna zo goed mogelijk na te streven. En ze lijkt er behoorlijk ontvankelijk voor te zijn!

Aanbevolen: