Ellen DeGeneres heeft een rare regel die haar publiek het meest volgt

Inhoudsopgave:

Ellen DeGeneres heeft een rare regel die haar publiek het meest volgt
Ellen DeGeneres heeft een rare regel die haar publiek het meest volgt
Anonim

We weten inmiddels allemaal van de hele controverse die Ellen DeGeneres in verband brengt met slecht gedrag achter de schermen. Sommige fans kunnen ons echter vertellen dat dit soort gedrag voor onze eigen ogen plaatsvond, zelfs met Ellen's eigen fans in haar show. We hebben talloze ongemakkelijke momenten gezien, waaronder Ellen die publieksleden eigenlijk dom noemde, een fan uitlachte omdat hij geen geld had en die het kan vergeten, belachelijk maken van een schilderij dat een publiekslid had gemaakt.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, heeft Ellen veel regels als het gaat om degenen die haar show bijwonen. Sommige regels zijn van de norm, zoals deelnemen aan de show en het bijhouden van de signalen zoals klappen en andere betrokkenheid. Niet alle regels zijn echter even eenvoudig. Ellen vindt het heerlijk om controle te hebben over haar eigen show, zo erg zelfs dat ze zelfs wil kiezen wat de toeschouwers zullen dragen… Daarnaast is kauwgom niet toegestaan en moeten degenen die op de eerste rij zitten een behoorlijke kennisbasis hebben wanneer het komt naar de meest populaire nummers die er zijn. Van alle bizarre regels moet de dresscode de grootste van allemaal zijn.

Bijpassende outfits is een nee

ellen show fans
ellen show fans

Ah ja, we stellen het ons nu voor, fans gepompt om naar een Ellen-show te gaan, misschien voor een vrijgezellenfeest. Natuurlijk heb je besloten om bijpassende kleding te dragen, maar als je dat doet, zal Ellen je niet toestaan om deel uit te maken van het publiek… Dat klopt, volgens sommige regels van Ellen om in het publiek te zijn, kun je op geen enkele manier een outfit coördineren met iemand anders. De outfit moet anders zijn en daarnaast moedigt Ellen felle en vrolijke kleuren aan. Zorg ervoor dat de kleuren naar beneden overeenkomen met die van de persoon naast je, anders is de kans groot dat je de show niet ha alt.

Naast de behandeling van haar fans, waren er veel andere tekenen die te maken hadden met Ellens ongemakkelijke manieren, vooral als het om haar gasten ging. Fans blikken ook terug op Dakota Johnson en haar ongemakkelijke interview met Ellen. Niet alleen was het interview een puinhoop, Dakota riep ook Ellen, bewerend dat ze in feite was uitgenodigd voor haar verjaardagsfeestje, hoewel Ellen er nooit om gaf om te reageren. Toen Ellen twee en twee bij elkaar optelde, konden fans de schaamte op haar gezicht zien beginnen. Degenen die tegen Ellen zijn, beschouwen dit interview meestal als het begin van het einde voor de presentator van de talkshow. Ondanks alle controverse die plaatsvindt, gaat Ellen mee met haar show en probeert ze haar eerdere mislukkingen te verbeteren. Met alle veranderingen die worden aangebracht, gaat de show nog steeds achteruit in termen van beoordelingen.

Aanbevolen: