Chris Hemsworth is de best betaalde MCU-ster, en dit is tegen wie hij concurreert

Inhoudsopgave:

Chris Hemsworth is de best betaalde MCU-ster, en dit is tegen wie hij concurreert
Chris Hemsworth is de best betaalde MCU-ster, en dit is tegen wie hij concurreert
Anonim

Door de jaren heen is het Marvel Cinematic Universe in populariteit toegenomen tot duizelingwekkende proporties. De lijst van eerbiedwaardige acteurs die deel uitmaken van de MCU groeit voortdurend, zonder tekenen van vertraging op korte termijn. Waar ooit werd neergekeken op superheldenfilms, wordt de MCU nu zeer geprezen.

De Australische hartenbreker Chris Hemsworth, die in 8 Marvel-films heeft gespeeld, is de best betaalde MCU-ster. Als Thor verdiende hij alleen al in 2019 een verbluffende $ 76 miljoen, een bedrag dat nog moet worden geëvenaard. Dit is een ongelooflijke prestatie als je bedenkt tegen wie hij het opneemt. De MCU heeft een cast die bestaat uit de beste en slimste van Hollywood, die allemaal goed worden betaald voor hun werk. Dit is tegen wie Chris Hemsworth strijdt, in volgorde van hun MCU-salarissen.

10 Mark Ruffalo, $15 miljoen

Als de Incredible Hulk verdient Ruffalo een prinselijke $ 15 miljoen. Dat is helemaal niet zo armoedig, aangezien slechts 13 jaar geleden de Hulk-film van Edward Norton slecht werd ontvangen, waardoor hij de MCU verliet. Gelukkig heeft Ruffalo de superheld nieuw leven kunnen inblazen en dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen.

9 Brie Larson, $15+ miljoen

Brie Larson gelooft dat Captain Marvel de rol is waarvoor ze geboren is. Hoewel ze $ 5 miljoen kreeg voor haar eerste optreden als superheld, is ze klaar om de best betaalde MCU-actrice te worden met Captain Marvel 2. In de film zal ze minstens $ 15 miljoen verdienen.

Dat is zeker indrukwekkend voor een actrice die vooral begon in minder bekende sitcoms en films.

8 Benedict Cumberbatch, $17 miljoen

De bescheiden Brit was een welkome aanvulling op de MCU. Voor zijn eerste stint als Doctor Strange verdiende hij $ 3,5 miljoen, maar dat aantal neemt toe met de sequels. Doctor Strange in the Multiverse of Madness zal hem een ongelooflijke $ 10 miljoen zien verdienen, waardoor zijn totale MCU-salaris (bestaande uit 5 filmrollen) op bijna $ 17 miljoen komt.

Niet slecht voor een acteur die begon in kleine rollen op de Britse tv.

7 Paul Rudd, $41 miljoen

Aanvankelijk kreeg Paul Rudd $ 300.000 betaald om de gelijknamige superheld in Ant-Man te spelen. Maar vanwege de enorme populariteit van de film is zijn salaris explosief gestegen. Voor Ant-man and the Wasp en Avengers: Endgame zijn zijn gecombineerde inkomsten maar liefst $ 41 miljoen.

De acteur staat bekend om zijn filantropische inspanningen, dus we zijn er zeker van dat een groot deel van dat salaris naar goede doelen gaat.

6 Chris Evans, $43,5 miljoen

Chris Evans is een van de meest populaire MCU-acteurs. Hoewel zijn eerste optreden als Captain America in Captain America: The First Avengers hem een relatief bescheiden $ 1 miljoen opleverde, is zijn salaris sindsdien opgeblazen tot epische proporties. Nu ha alt hij $15 binnen per film, waarmee hij zijn totale salaris op $43,5 miljoen brengt.

5 Samuel L. Jackson, $44-66 miljoen

Als Nick Fury verdient acteerlegende Samuel L. Jackson $ 4-6 miljoen per Marvel-film, zelfs als zijn schermtijd kort is. Dat betekent dat, nadat hij in 11 Marvel-films had gespeeld, zijn totale verdiensten tussen de $ 44 en 66 miljoen zouden kunnen bedragen.

Dit is echt verbazingwekkend als je bedenkt dat Jackson jarenlang worstelde om naam te maken, nadat hij kleine stukjes had gespeeld in films zoals Goodfellas en Coming to America voor zijn doorbraakrol in Pulp Fiction op 46-jarige leeftijd. is het levende bewijs dat niemand ooit zijn dromen mag opgeven.

4 Vin Diesel, $54 miljoen

We weten niet precies waarom Vin Diesel maar liefst $ 54 miljoen binnenhaalde voor een stemacteren als Groot in Guardians of the Galaxy Vol. 2, en het is nog vreemder gezien het feit dat de rol heel weinig dialoog bevatte. Maar Hollywood kan in de beste tijden raar zijn, en het lijkt erop dat de producenten Vin Diesel echt heel erg wilden hebben.

3 Scarlett Johansson, $56 miljoen

Hoewel ze binnenkort zal worden overtroffen door de Oscar-winnende Brie Larson als de best betaalde vrouw in de MCU, is die titel voorlopig stevig in handen van Scarlett Johansson.

Haar rol als Black Widow, die fans zowel geboeid als bedroefd heeft, heeft haar een verbazingwekkende $ 56 miljoen opgeleverd. Fans wachten met spanning op het nieuws of Black Widow zal terugkeren naar de filmfranchise na Avengers: Endgame.

2 Bradley Cooper, $57 miljoen

De laatste tijd zag het er rooskleurig uit voor Bradley Cooper, met 4 Oscar-genomineerde filmrollen in een tijdsbestek van slechts 8 jaar.

Als de pittige wasbeer Rocket verdient Cooper in de filmreeks Guardians of the Galaxy en Avengers een flinke $ 57 miljoen. Helemaal niet slecht voor een man die ooit slechts enkele seconden in de populaire tv-serie Sex and the City te zien was.

1 Robert Downey Jr., $66 miljoen

Hoewel Chris Hemsworth de best betaalde MCU-ster is, volgt Robert Downey Jr. hem op de voet. Voor zijn rol als Iron Man heeft de populaire acteur maar liefst 66 miljoen dollar verdiend.

Rekening houdend met de moeilijke start die de ooit verontruste ster in Hollywood had, juichen we hem toe omdat hij zichzelf en zijn carrière volledig opnieuw heeft uitgevonden.

Aanbevolen: