Matrix 4' heeft de nettowaarde van Keanu Reeves drastisch veranderd, hier is hoe

Inhoudsopgave:

Matrix 4' heeft de nettowaarde van Keanu Reeves drastisch veranderd, hier is hoe
Matrix 4' heeft de nettowaarde van Keanu Reeves drastisch veranderd, hier is hoe
Anonim

Dankzij een back-end deal en een genereus salaris, heeft The Matrix 4 het vermogen van Keanu Reeves drastisch veranderd. De acteur keert zeer binnenkort terug naar het grote scherm en vertolkt zijn rol van Neo in de vierde aflevering van The Matrix-franchise en in het vierde hoofdstuk van de John Wick-filmsaga.

De laatste Matrix-film, The Matrix Revolutions, werd 18 jaar geleden uitgebracht en fans zaten op het puntje van hun stoel te wachten op de vierde aflevering.

Miljoenen aan zijn fortuin toevoegen dankzij het Matrix 4-salaris

De franchise heeft $ 3 miljard verdiend uit alle bronnen, waaronder merchandising, videogames, albumverkoop en kassa. Volgens Observer "bracht de originele trilogie wereldwijd meer dan $ 1,6 miljard op."

Het is een bekend feit dat The Matrix 4 veel geld heeft uitgegeven aan opnamen in San Francisco.

Keanu's vooruitbetaalde salaris voor The Matrix 4 wordt geschat op ongeveer $ 12 miljoen tot $ 14 miljoen. Het lijdt geen twijfel dat het budget van The Matrix 4 meer dan genoeg is om het vermogen van Keanu drastisch te veranderen.

Back-end deal

Keanu Reeves heeft een fortuin van 400 miljoen vergaard, en hoewel de technologische vooruitgang die nodig is voor de film erg duur is, krijgt hij het bedrag dat hij verdient.

Volgens Daily Research, "heeft hij, zodra de film uit is, recht op een achterstallige betaling."

The Matrix 4 staat momenteel gepland voor december 2021, dus fans zullen nog even geduld moeten hebben. Wat betreft de John Wick: Chapter 4-film, de geplande release is gepland voor mei 2022. Beide films zullen ongetwijfeld het wachten waard zijn, net als het optreden van Keanu.

Waar alles begon

Het einde van de jaren 90 bracht een grote verandering in Keanu's acteercarrière toen hij de rol van Neo in The Matrix kreeg, het eerste deel in wat uiteindelijk een franchise werd.

De hoofdrolspelers ondergingen maandenlange intensieve training met vechtsportchoreografen om zich voor te bereiden op vechtscènes. Het harde werk was het waard, want The Matrix was een kassucces. Verschillende critici beschouwden het zelfs als een van de beste sciencefictionfilms aller tijden.

The New York Times noemde Keanu een "opvallend chique Prada-model van een actieheld", en vond de vechtsportstunts de sterkste eigenschap van de film. The Matrix ontving Academy Awards voor beste visuele effecten, beste filmmontage, beste geluid en beste geluidsbewerking.

Een legende

Keanu zelf is genomineerd voor 28 prijzen en hij heeft er tot nu toe 12 gewonnen. Zijn allereerste overwinning was in 1994 bij The Bravo Otto Awards for Speed. Hij nam de prijs voor beste acteur mee naar huis.

Bij de MTV Movie Award 1995 won Keanu de prijs voor het beste duo op het scherm naast Sandra Bullock voor hun werk aan Speed.

In 2000 begonnen The Matrix-prijzen te komen met Keanu die 'favoriete acteur' won in de sciencefictioncategorie bij The Blockbuster Entertainment Awards.

Keanu Reeves' House in Los Angeles

De acteur woont momenteel in de Hollywood Hills in Los Angeles. Hij bezit een vrij bescheiden huis van 8 miljoen dat hij in 2003 kocht. Het huis van 5.600 vierkante meter heeft slechts twee slaapkamers, drie badkamers, een zwembad en een garage voor drie auto's.

Het lijkt erop dat hij net zo bescheiden leeft als zijn reacties zijn om betrapt te worden op donaties aan goede doelen. Desalniettemin is dit huis de eerste plaats die Keanu ooit zijn thuis heeft genoemd.

Voordat hij begon te wroeten, bracht de ster veel tijd door in hotels en huurwoningen in Los Angeles. Hij zegt dat hij wilde wachten tot hij het perfecte huis had gevonden.

Aan de andere kant is Keanu een grote motorfan en heeft hij een redelijk uitgebreide collectie bestaande uit een Arch Motorcycle, een Harley Davidson Dyna Wide Glide en een Kawasaki Enduro. Afgezien van zijn liefde voor fietsen, heeft hij ook een Porsche 911, en je ziet hem er vaak omheen cruisen.

Persoonlijk leven

Hoewel Keanu niet graag praat over zijn pijnlijke verleden, maakt het een groot deel uit van wie hij is. Amper vijf jaar na de dood van zijn beste vriend River Phoenix begon de acteur in 1988 een relatie met Jennifer Syme. Het paar werd op slag verliefd en kreeg een jaar later een kind. Echter, op kerstavond in 1990, terwijl Keanu The Matrix aan het filmen was, werd het dochtertje van het jonge stel dood geboren.

Helaas was het verdriet om hun kind te verliezen te zwaar om te verwerken, dus besloten ze uit elkaar te gaan. Bijna twee jaar later stierf Jennifer bij een auto-ongeluk op weg terug naar een feest in het huis van Marilyn Manson.

In een interview uit 2006 sprak Keanu zijn schijnbaar nooit eindigende verdriet aan door te zeggen: "Verdriet verandert van vorm, maar het stopt nooit."

Het lijkt er echter op dat het pijnlijke verleden van de acteur hem alleen maar heeft veranderd in een meer medelevende en empathische man. Ondanks alle pijn en ongeluk die hij heeft moeten doorstaan, is Keanu een vriendelijke ziel geworden die graag anderen helpt, vooral mensen in nood.

Aanbevolen: