Wat de cast van 'The Good Place' tot nu toe doet

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'The Good Place' tot nu toe doet
Wat de cast van 'The Good Place' tot nu toe doet
Anonim

The Good Place is een van de beste sitcoms van de afgelopen jaren, niet alleen vanwege de geweldige komische timing en geweldige plot, maar ook vanwege de manier waarop ze waardevolle levenslessen voor de kijkers. De manier waarop de show gevoelige onderwerpen benadert, zoals sterfelijkheid, de inherente goedheid van mensen en het belang van tweede kansen, is ontroerend en bewonderenswaardig.

Natuurlijk was de show ook ongelooflijk vanwege de getalenteerde cast. Alle acteurs hebben hun best gedaan en hun rol perfect gespeeld, en de personages zullen altijd een plaats in de harten van de fans hebben. Nu, meer dan een jaar na het einde van The Good Place, laten we eens kijken wat ze hebben gedaan.

10 Kristen Bell heeft haar eigen lijn huidverzorgingsproducten

Kristen Bells portret van Eleanor Shellstrop in The Good Place is de definitie van karakterontwikkeling. Eleanor ging van een egoïstisch, gemeen, onattent persoon naar het letterlijk ontwerpen van een systeem om het universum te redden. Kristen overtrof zichzelf als actrice echt met die rol. Nu, terwijl ze zich voorbereidt op haar volgende rol als hoofdrolspeler in Netflix's The Woman in The House, leidt ze ook haar nieuwe bedrijf, Happy Dance. Happy Dance is een lijn van huidcrèmes gemaakt van natuurlijke ingrediënten die ze graag wil uitproberen.

9 Jameela Jamil richt zich op activisme

Activisme is altijd een heel belangrijk onderdeel geweest van het leven van Jameela Jamil. Zoals ze op haar sociale media zegt, is ze een 'feminist in progress' en ze probeert constant te leren vanuit een bescheiden plaats en gebruikt haar bevoorrechte positie om belangrijke doelen te promoten en zichzelf te onderwijzen. Tijdens quarantaine verraste Jameela haar fans met de release van haar podcast I Weigh. Ze werkte al aan de I Weigh Community, een website waar mensen hun inzichten over maatschappelijke vraagstukken deelden, maar met deze podcast ging ze nog een stap verder. Ze heeft veel geweldige gasten gehad die over kwetsbare en gevoelige onderwerpen hebben gepraat, met als doel het stigma rond zaken als geestelijke gezondheid, eetstoornissen, raciale ongelijkheid en vele andere belangrijke kwesties te helpen doorbreken.

8 D'Arcy Carden werkt aan een nieuwe film

De geweldige D'Arcy Carden, alias Janet, heeft iedereen sprakeloos gemaakt met haar geweldige optreden in The Good Place. Het leverde haar verschillende nominaties op voor belangrijke prijzen en won haar publiek volledig.

Nu heeft ze echter een andere taak. Voor haar nieuwe film, Shotgun Wedding, werd ze wekenlang gefilmd in de Dominicaanse Republiek, en ze kon niet gelukkiger zijn met hoe het project verloopt. Ze werkt samen met supersterren als Lenny Kravitz en Jennifer Lopez.

7 Manny Jacinto werkt aan 'Top Gun: Maverick'

Na zijn uitstekende werk in de serie kreeg Manny Jacinto, of Jason Mendoza voor de fans, eindelijk de lof en aandacht die hij verdient voor zijn talent. Nu doet hij een aantal geweldige projecten, waaronder het werken met Tom Cruise in Top Gun: Maverick. De film komt uit op 19 november, na te zijn uitgesteld vanwege de pandemie. Manny maakt ook deel uit van de cast van Hulu's Nine Perfect Strangers, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy.

6 Ted Danson speelt de hoofdrol in 'Mr. burgemeester'

Het voelt alleen maar goed dat de man die Michael speelde, de architect van het hiernamaals wiens hele doel was om de buurten te ontwerpen waar mensen de eeuwigheid kunnen doorbrengen, in een serie zou schitteren als een kwaadaardige burgemeester. In de sitcom Mr. Mayor speelt Ted Danson Neil Bremer, een miljonair die hoe dan ook burgemeester van Los Angeles wil worden, maar alleen om egoïstische redenen. Het is onmogelijk om de parallellen tussen dit personage en wie Michael was aan het begin van The Good Place niet op te merken. Hopelijk is het einde van deze serie net zo spannend.

5 Marc Evan Jackson speelde in 'Finding 'Ohana'

Finding 'Ohana is een zeer emotionele film die begin dit jaar uitkwam, en Marc Evan Jackson, die de kwaadaardige demon Shawn speelde in The Good Place, speelt daarin de hoofdrol. De film volgt het leven van twee broers en zussen uit Brooklyn die op avontuur gaan om opnieuw contact te maken met hun Hawaiiaanse roots. Het is te vinden op Netflix. Daarnaast werkt Marc ook aan Brooklyn Nine Nine. De sitcom filmt momenteel het laatste seizoen.

4 William Jackson Harper werkt aan 'The Underground Railroad'

Chidi Anagonye was waarschijnlijk een van de meest beminnelijke personages in The Good Place, ondanks hoe vervelend zijn besluiteloze karakter kan worden. William Jackson Harper heeft geweldig werk geleverd en hij kreeg zelfs een Emmy-nominatie voor zijn geweldige vertolking.

Tegenwoordig maakt hij goed gebruik van zijn acteertalent. Nadat de show was afgelopen, speelde hij in de film We Broke Up, en hij maakt nu deel uit van de historische dramaserie The Underground Railroad, waarin de slavernij in de jaren 1800 vanuit een alternatieve tijdlijn wordt besproken.

3 Maribeth Monroe werkt aan 'Bob Hearts Abishola'

Maribeth Monroe speelde een zeer interessant personage in de show. Mindy St. Clare was een advocaat in de jaren '80, verslaafd aan cocaïne en egocentrisch en ongevoelig als Eleanor. Echter, omdat ze vlak voor haar dood een zeer belangrijke goede daad deed die haar genoeg punten opleverde om haar te redden van de Slechte Plaats. Daarom was ze uiteindelijk de enige persoon in het universum die naar de Medium Place ging. Maribeth maakt nu deel uit van de cast van CBS's sitcom Bob Hearts Abishola, die onlangs is vernieuwd voor een derde seizoen.

2 Kirby Howell-Baptiste maakt deel uit van 'Cruella'

Fans herinneren zich Kirby Howell-Baptiste misschien als Simone, de neuroloog die de vier vrienden en Chidi's vriendin hielp in de nep-Good Place. Jaren voordat ze zich bij de cast van The Good Place voegde, had ze met Kristen Bell aan Veronica Mars gewerkt. Ze werkt nu samen met Emma Stone in Cruella, de nieuwste verfilming van de klassieke schurk uit The Hundred and One Dalmatians, Cruella de Vil.

1 Maya Rudolph heeft haar eigen productiebedrijf

Maya Rudolph speelde het machtigste wezen in het universum, de Judge Gen, en ze was leuk, onvoorspelbaar en totaal niet wat kijkers zich voorstelden dat de Judge zou zijn. Ze is ook een ongelooflijke actrice en zakenvrouw, en samen met Natasha Lyonne van Russian Doll en Orange Is The New Black begon ze haar eigen productiebedrijf. Hun eerste project, Sarah Cooper: Everything's Fine, een comedyspecial, kwam een paar maanden geleden uit.

Aanbevolen: