The Crown'-fans zeggen dat Emma Corrin's Emmys-outfit een auditie was voor 'The Handmaid's Tale

Inhoudsopgave:

The Crown'-fans zeggen dat Emma Corrin's Emmys-outfit een auditie was voor 'The Handmaid's Tale
The Crown'-fans zeggen dat Emma Corrin's Emmys-outfit een auditie was voor 'The Handmaid's Tale
Anonim

Bekroonde actrice Emma Corrin woonde de 73e Primetime Emmy Awards bij en zag eruit als een personage rechtstreeks uit The Handmaid's Tale. Corrin, die onlangs het prijzenseizoen won, waaronder Critics Choice en Golden Globes voor haar rol als prinses Diana in The Crown van Netflix, verloor uiteindelijk haar Emmy aan co-ster Olivia Colman, die de prijs mee naar huis nam voor haar rol als koningin Elizabeth II.

Hoewel het verlies van Corrin door fans is bestempeld als een Emmy-afstomping, is er iets veel meer aan de hand dat ze hun aandacht hebben afgeleid naar haar outfit voor de avond. Met een enkele blik kunnen fans zien dat het eruitziet als iets dat acteurs in The Handmaid's Tale zouden dragen.

Waarom de serieuze outfit?

De actrice bracht groot drama naar de rode loper van de Emmy's toen ze aankwam in een lichtgele jurk en een muts, compleet met vingerloze handschoenen die haar puntige gelakte nagels lieten zien.

Het op maat gemaakte vintage-geïnspireerde Miu Miu-ensemble is door bepaalde modeliefhebbers beoordeeld als een "chique" outfit, maar niet door fans, die verbijsterd zijn bij het idee ervan. De actrice deelde een foto van zichzelf op Instagram en beschreef haar outfit als "crucible realness". Emma's fans geloven anders.

"Waarom zit Emma Corrin niet aan de tafel van The Handmaid's Tale?" een gebruiker schreef.

“Chique? Dat is een auditie voor Handmaid's Tale, 'zei een ander.

“Het verhaal van de dienstmaagd riep ze willen hun kleren terug…” een commentaar gelezen.

“Handmaid’s Tale chic met horrorfilmnagels” zei een gebruiker.

“Ze is verkleed als dienstmaagd. Onder zijn oog…” viel een vijfde in, verwijzend naar een zin uit de Hulu-hitreeks.

Wanneer de Handmaid's met elkaar praten in de show, worden ze aangemoedigd om de uitdrukking "Onder zijn oog" te gebruiken, wat dient als een constante herinnering aan het feit dat de staat Gilead elke beweging die ze maken in de gaten houdt.

Sommige fans vroegen zich af of Corrin een verklaring probeerde af te leggen over de abortuswet in Texas, en droegen met opzet een gevoelige outfit om het bewustzijn hierover te vergroten.

De fans van de acteur hoopten dat ze een Emmy zou winnen voor haar baanbrekende optreden, naast haar co-ster Josh O'Connor die prins Charles speelde in het Netflix-drama. Corrin won niet, maar O'Connor wel, en bedankte de acteur in zijn winnende speech.

"Emma Corrin, je bent een natuurkracht en ik hou heel veel van je", zei O'Connor.

Aanbevolen: