Fans hebben het 'In Living Color' Easter Egg van Jim Carrey gemist in 'Liar Liar

Inhoudsopgave:

Fans hebben het 'In Living Color' Easter Egg van Jim Carrey gemist in 'Liar Liar
Fans hebben het 'In Living Color' Easter Egg van Jim Carrey gemist in 'Liar Liar
Anonim

Comische acteurs die op zoek zijn naar succes op het grote scherm, hebben een aantal moderne helden waar ze naar kunnen opkijken. Namen als Adam Sandler en Seth Rogen hebben door de jaren heen uitzonderlijk werk geleverd en hebben allebei een blijvend stempel gedrukt op het genre. Een andere grote naam in de comedywereld is Jim Carrey, wiens carrière ronduit opmerkelijk was.

Tijdens zijn tijd in het bedrijf heeft Carrey enorm veel succes geboekt en is hij verantwoordelijk geweest voor hilarische films, iconische personages en pakkende regels die door miljoenen over de hele wereld zijn geciteerd. In een van zijn grootste comedyhits plantte Carrey een paasei dat een briljante terugroepactie was naar een van zijn populairste personages.

Laten we eens kijken naar dit hilarische paasei van Liar Liar.

Jim Carrey Is A Comedy Legend

Komediefilmsterren worden niet veel groter dan Jim Carrey, en hoewel veel acteurs veel succes hebben geboekt in komedie, komen er maar weinig in de buurt van wat Jim Carrey deed tijdens de eerste jaren van zijn carrière.

De acteur brak al vroeg met kleinere projecten en In Living Color was een enorme boost voor zijn carrière in de jaren '90. Alles zou echter veranderen in 1994 toen Carrey in hetzelfde jaar speelde in The Mask, Dumb & Dumber en Ace Venture: Pet Detective. Na drie opeenvolgende blockbuster-hits was Carrey een kolossale ster die een premie kreeg voor zijn werk op het grote scherm.

Naarmate de tijd verstreek, voegde de acteur veel hitfilms toe aan zijn filmografie, en terwijl hij zijn meest succesvolle werk in comedy deed, toonde Carrey ook het vermogen om te gedijen in andere genres terwijl hij zijn acteerbereik verbreedde. Simpel gezegd, hij deed wat alle artiesten die Hollywood binnenkomen hopen te doen.

Tijdens zijn ongelooflijke succes in de jaren 90, speelde Carrey in Liar Liar, dat tot nu toe een van zijn populairste films blijft.

'Liar Liar' was een enorme hit

In 1997 maakte Liar Liar zich op om naar de bioscoop te gaan, en dankzij het enorme succes dat Carrey al enkele jaren had, was er een overtuiging dat deze film opnieuw een grote hit voor de acteur zou worden. De film was in staat om honderden miljoenen dollars te verdienen aan de kassa.

Met Jim Carrey in de hoofdrol en met artiesten als Cary Elwes, Maura Tierney en Jennifer Tilly, was Liar Liar een hilarische film die precies was wat comedyfans zochten in 1997. De optredens waren overal geweldig, met Carrey opnieuw de show stelen in elke scène.

Kritiek was dat Liar Liar een aantal solide recensies kon binnenhalen, en de fans hielden van wat de film op tafel bracht. Dit alles speelde een rol in de film die meer dan $ 300 miljoen verdiende aan de wereldwijde kassa. Zo had Jim Carrey weer een komediehit in zijn handen, en de goede tijden bleven maar doorgaan.

Het is jaren geleden dat de film werd uitgebracht en mensen vallen nog steeds kleine dingen op aan de film. Sommige fans zagen zelfs een hilarisch paasei dat in 1997 door vrijwel niemand werd gevangen.

Het paasei dat mensen hebben gemist

19EBE74D-1484-4979-910A-8FDA54862436
19EBE74D-1484-4979-910A-8FDA54862436

Dus, wat was het belangrijkste paasei dat de meeste filmfans volledig hebben gemist in Liar Liar? Nou, sommige mensen met een adelaarsoog zagen Jim Carrey als zijn iconische Fire Marshall Bill van In Living Color op de achtergrond van een scène tegen het einde van de film!

Voor de onbekende, Jim Carrey had een aantal gedenkwaardige personages terwijl hij in In Living Color was, en Fire Marshall Bill staat gemakkelijk bovenaan de lijst. De meeste mensen dachten dat het personage in het verleden zou blijven, maar zie, Carrey reprised hem kort voor een hilarische cameo in Liar Liar.

Zelfs de extra's op de set vonden dit geweldig, zoals Buzzfeed opmerkte: "Het beste deel is de extra in het rood die naast Fire Marshall Bill Jim Carrey staat, die zijn uiterste best lijkt te doen om niet in lachen uit te barsten."

Het beste hiervan is dat nu iedereen weet waar hij moet kijken, het onmogelijk is om Fire Marshall Bill in de film te missen. Liar Liar was op zich al een fantastische film, maar de toevoeging van dit paasei maakt het net een beetje beter.

Het is best geweldig dat fans Fire Marshall Bill in de film hebben kunnen vangen, en mensen zullen diep graven om te zien of Carrey andere soortgelijke paaseieren heeft in een van zijn andere grote hits.

Aanbevolen: