De waarheid over de relatie van Bill Gates met zijn zoon, Rory John

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Bill Gates met zijn zoon, Rory John
De waarheid over de relatie van Bill Gates met zijn zoon, Rory John
Anonim

Toen Bill Gates en Melinda Gates hun scheiding aankondigden, waren fans geschokt. Maar nu het nieuws doordringt, vragen mensen zich af wat het betekent voor hun drie kinderen, vooral omdat Bill zei dat zijn kinderen zijn volledige fortuin van $ 131,1 miljard niet zouden erven. Traditioneel wordt alle verantwoordelijkheid overgelaten aan de man des huizes. Nu het gezin een nieuwe weg inslaat, vragen veel mensen zich af: hoe is de relatie van Bill Gates met zijn enige zoon, Rory John?

Wie zijn de kinderen van Bill en Melinda?

Jennifer, Phoebe en Rory zijn erin geslaagd op te groeien weg van de schijnwerpers die hun ouders volgden. Maar nadat Bill en Melinda hun plannen om te scheiden aankondigden, veranderde dat.

Jennifer Katharine Gates

Hun oudste dochter, Jennifer Katharine Gates, is net 25 geworden. Net als haar broers en zussen ging ze naar dezelfde middelbare school als haar vader: Lakeside School in Seattle. Maar daar houden de overeenkomsten tussen Jennifer en haar vader op.

Hoewel de focus van haar vader lag op technologie en computers, had ze affiniteit met paarden. Jennifer rijdt zelfs al sinds ze nog maar zes jaar oud was en nam het op tegen andere beroemdheden zoals Bruce Springsteens dochter Jessica en Steven Spielbergs dochter Destry.

Om haar passie te ondersteunen, kocht Bill eigendommen in de buurt van Jennifer's stallen in Florida. Dit heeft geleid tot geruchten dat de oudste dochter van Gates mogelijk de favoriet van het paar is en zeker de meest verwende omdat het niet de laatste dergelijke aankoop was.

Toen Jennifer aan de Stanford University studeerde, besloot ze medicijnen te gaan studeren, dus in 2017, een heel jaar voordat ze aan haar reis in de geneeskunde begon, kocht haar vader voor haar een chic appartement van $ 5 miljoen op loopafstand van de campus.

Rory John Gates

Rory, de zoon van Gates, is 22 en een meester in het vermijden van de schijnwerpers. Sterker nog, zonder Jennifers incidentele berichten over hem en een artikel dat zijn moeder in Time Magazine schreef ter ere van zijn 18e verjaardag, zou het grote publiek niets over hem weten.

Nadat Rory in 2018 afstudeerde van de middelbare school, schreef hij zich in aan de Universiteit van Chicago. Hoewel Melinda niet heeft onthuld wat hij studeert, zou het geen verrassing zijn om te horen dat hij in de voetsporen van zijn ouders was getreden.

Zijn moeder legde uit: "Hij is intelligent en belezen en goed geïnformeerd over het brede scala aan onderwerpen die hem interesseren. Hij is een geweldige zoon en een geweldige broer. Hij heeft de obsessieve liefde voor puzzels van zijn ouders geërfd."

Hoewel Melinda veel te bewonderen heeft aan haar zoon, is er één ding aan Rory waar zijn moeder het meest trots op is: hij is een feministe.

Zoals zijn moeder zei: "In 18 jaar gesprekken, scherpe observaties en alledaagse handelingen heeft hij laten zien dat hij gelooft dat gendergelijkheid iets is dat de moeite waard is om voor te staan."

Phoebe Adele Gates

Ze is pas 18, maar ze weet precies wat ze met haar leven wil doen: dansen. Na de middelbare school studeerde Phoebe aan The School of American Ballet en Juilliard. Hoewel haar sociale media-accounts voornamelijk op privé staan, is er één uitzondering en dat is TikTok. Ze deelt echter niet veel meer dan wat dansen, wat een fantastische traktatie is, vooral als ze haar vader zover krijgt om met haar te dansen.

Hadden ze een normale jeugd?

Ze zijn misschien opgevoed door miljardairs in een huis met een waarde van $ 124 miljoen, maar de kinderen van Gates werden niet verwend. Alle drie waren ze katholiek opgevoed en mochten ze geen mobiele telefoon bezitten tot ze 14 waren, wat misschien verrassend lijkt als mensen bedenken dat hun vader een tech-magnaat is. Maar er is een goede reden voor.

Bill en Melinda besloten hun kinderen op te voeden volgens een formule die in de jaren 70 werd ontwikkeld en genaamd Liefde en logica. Het belangrijkste idee is dat ouderschap geen emotionele reacties mag bevatten, zoals schreeuwen of berispen van kinderen. In plaats daarvan worden traditionele beloningen zoals mobiele telefoons en cadeaus vervangen door liefde en bewondering, zodat kinderen emotioneel onafhankelijk en hardwerkend kunnen worden.

Maar dit was niet zonder uitdagingen. Zoals Bill ooit in een interview toegaf, was Melinda eigenlijk verantwoordelijk voor 80% van het ouderschap in huis, hoewel ze altijd probeerde hem erbij te betrekken.

In 2017 legde Bill uit: "Melinda is erg creatief om me te helpen kansen te vinden om tijd met de kinderen door te brengen." Een van de manieren waarop ze bedacht was om het gezin samen huishoudelijke klusjes te laten doen om ervoor te zorgen dat ze verantwoordelijkheid waarderen (ook al hebben hun ouders een team schoonmakers.)

Het is niet verwonderlijk dat in een wereld waarin Bill en Melinda probeerden hun kinderen nederig te houden, het nieuws over hun scheiding en hoe ze hun miljarden dollars moesten verdelen een groot probleem werd.

De waarheid over de relatie van Bill Gates met zijn zoon, Rory John

Het is geen geheim dat Bill Gates het druk heeft. Toch is hij altijd een zorgzame en verantwoordelijke vader geweest. Als bewijs hiervan zijn zijn drie kinderen aardig, nederig en briljant. Aangezien Rory op vele manieren in de voetsporen van zijn ouders is getreden, lijdt het geen twijfel dat hij grote bewondering heeft voor Bill en Melinda. Rory en Bill lijken een geweldige relatie te hebben. Afgezien van de scheiding van zijn ouders, zijn ze allemaal nog steeds een familie.

Aanbevolen: