Lena Dunham deelt gezondheidsupdate na in spoedeisende zorg te zijn geweest

Inhoudsopgave:

Lena Dunham deelt gezondheidsupdate na in spoedeisende zorg te zijn geweest
Lena Dunham deelt gezondheidsupdate na in spoedeisende zorg te zijn geweest
Anonim

Lena Dunham heeft op haar gebruikelijke openhartige toon een gezondheidsupdate met haar volgers gedeeld.

De filmmaker - vooral bekend als de geest en het lichaam achter 'Girls' op HBO - heeft op haar Instagram grappen gemaakt over haar chronische aandoeningen nadat ze op vrijdag 19 november met spoed naar de spoedeisende hulp werd gebracht.

Lena Dunham maakt grapjes over naar de spoedeisende zorg gaan in een trendy outfit

Dunham ging op 23 november naar haar Instagram-pagina om een paar foto's en een video van haar vrijdagavond in het ziekenhuis te delen.

"Nooit niet in spoedeisende hulp op een vrijdagavond, maar deze keer is het omdat ik het slachtoffer ben geweest van FASHION (jk, het is ziek, maar ik heb "de opdracht begrepen" zoals de kinderen zeggen), "grapte de filmmaker.

Op de foto's zie je Dunham in een stijlvol ensemble en leren sandalen terwijl ze in een stoel zit en poseert. Ze deelde ook een video waarin ze een Instagram-filterquiz deed om erachter te komen wie haar beroemde ouders zijn. Het resultaat was verrassend: de kaarten kozen Emma Roberts en Liam Hemsworth, maar Dunham leek niet onder de indruk.

De schrijver en regisseur heeft niet duidelijk gemaakt wat de reden was dat ze naar de spoedeisende hulp ging. Ze hield het echter vast aan 'ziekte' en kreeg de steun van haar beroemde vrienden.

"Kon niet gelukkiger zijn", merkte Emma Roberts op nadat ze erachter kwam dat ze de moeder van Dunham was, volgens de wet van Instagram-filters.

"Mad I'm not your celeb mom," merkte model Emily Ratajkowski op, terwijl Jamie Lee Curtis ook boos was dat ze niet werd gekozen als de nep-moeder van Dunham.

"Ik wilde je moeder zijn", merkte de 'Halloween'-legende op.

"Het feit dat je duidelijk naar een dokter luistert terwijl je wordt verteld wie je ouders zijn, is het", zei auteur iO Tillett Wright.

"het geeft tandinfectie chic", reageerde actrice Taylour Paige op de look die Dunham had gekozen.

Lena Dunham deed open over haar angst en drugsverslaving

Dunham is altijd openhartig geweest over haar angst en chronische aandoeningen, waaronder haar strijd tegen endometriose en het omgaan met een bindweefselaandoening die bekend staat als het Ehlers-Danlos-syndroom.

Eerder dit jaar vertelde ze Drew Barrymore over haar drugsverslaving en legde uit dat het "een verlangen was om van de pijn af te komen en niet over de middelen beschikte om van de pijn af te komen".

"Ergens op het pad van mijn twintiger jaren, de manier waarop mijn carrière me meesleepte, wat ik dacht dat de verwachtingen waren, de manier waarop mensen naar me keken, hoe ik dacht dat ik moest presteren," zei Dunhams.

“Ik herinner me gewoon dat ik zo doodsbang was voor het idee om mensen teleur te stellen dat ik in het begin echt dacht: als ik deze medicijnen kan nemen en ze me meer op mezelf laten lijken, is dat dan niet beter ?” ging ze verder.

“En toen realiseerde ik me ineens dat ik steeds minder mezelf begon te worden,” voegde ze eraan toe, zich realiserend dat ze nuchter moest worden.

De actrice en filmmaker vierde in april van dit jaar haar driejarige nuchtere verjaardag.

Aanbevolen: