Playboi Carti zegt: "Ik zorg voor mijn babymoeder" maar Iggy Azalea is het daar niet mee eens

Inhoudsopgave:

Playboi Carti zegt: "Ik zorg voor mijn babymoeder" maar Iggy Azalea is het daar niet mee eens
Playboi Carti zegt: "Ik zorg voor mijn babymoeder" maar Iggy Azalea is het daar niet mee eens
Anonim

Playboi Carti sprak over zijn baby mama Iggy Azalea in een nieuw interview waarin hij haar prees als "een van de beste moeders ter wereld", maar het klinkt alsof Iggy het niet heeft. De Australische zangeres riep haar ex op Twitter en zei hem dat hij zich niet "meesleepte" voordat hij toegaf dat hij haar in het echte leven "als sh-t" behandelt. Ze zegt dat hun relatie zo slecht is dat ze alle directe contact met de rapper heeft stopgezet.

Playboi Carti zegt dat hij voor Iggy Azalea zorgt, maar ze zegt dat ze haar eigen rekeningen beta alt

"En Iggy, ze is een geweldige moeder. Ik hou van haar tot de dood. Ik ben single. Ze is nu single. Maar dat is een van de beste moeders ter wereld", vertelde Carti aan XXL Magazine. "Ik hou van haar dood. Ze is de beste moeder ter wereld."

Hij vervolgde: Ik betaal veel rekeningen. Ik zorg voor veel mensen. Ik zorg voor mijn moeder. Ik zorg voor mijn gezin. Ik zorg voor mijn babymoeder, ik zorg voor mijn zoon. Er zijn veel mensen voor wie ik zorg.”

Het klinkt alsof Carti aardig probeerde te zijn, maar zijn opmerking over voor haar zorgen moet een gevoelige snaar hebben geraakt. Een paar uur nadat het interview was gepubliceerd, tweette Iggy een storm met haar kant van het verhaal.

“Zorg je voor mij? Lmaooooo, "schreef ze. "Laten we ons nu niet laten meeslepen."

Iggy Azalea zegt dat zij en Playboi Carti niet 'zelfs op afstand' op goede voet staan

Het lijkt erop dat Carti's team kennis heeft genomen van haar tweets, omdat ze contact hebben opgenomen met Iggy "in de hoop" dat ze zou zwijgen. Dat deed ze niet. De zangeres zegt dat hoewel ze het op prijs stelde een goede moeder te worden genoemd, de rest van zijn opmerkingen geen weerspiegeling waren van haar realiteit.

“je bent misleid. Ik f--k niet met een man. Ik ben niet eens op afstand op goede voet met het beweren dat hij mijn rekeningen beta alt. Ik betaal mijn rekeningen. Ten tweede, aardige dingen zeggen voor een interview klinkt geweldig, maar in het echte leven praat hij zo slecht tegen me dat ik alle directe contact moest stoppen."

Drama-alarm. Het vreemdste van de hele situatie is dat Carti erop stond dat zijn opmerkingen over haar in het laatste interview zouden komen.

“Zorg er gewoon voor dat je zegt dat ik van mijn babymoeder hou,” zei hij. "Het moet absoluut bekend zijn dat [Iggy] de beste moeder ter wereld is. Mijn zoon is perfect. Hij is te perfect. Ik moet hem een beetje ruw maken.'

Aanbevolen: