Welk castlid van 'Jackass' had de meeste medische zorg nodig?

Inhoudsopgave:

Welk castlid van 'Jackass' had de meeste medische zorg nodig?
Welk castlid van 'Jackass' had de meeste medische zorg nodig?
Anonim

Als het gaat om enkele van de meest domme, maar vermakelijke shows, denk je zeker aan Jackass! De serie is gemaakt door niemand minder dan Johnny Knoxville en werd in 2000 uitgezonden op MTV. Het duurde niet lang voordat fans geobsedeerd waren door de hilarische, maar gevaarlijke stunts die op het scherm zouden plaatsvinden, waardoor de show een nacht succes.

In 2002 werd de eerste Jackass-film, Jackass: The Movie, uitgebracht, waarmee de franchise alleen maar naar nog grotere hoogten werd gekatapulteerd. De show bracht niet alleen namen als Knoxville op de voorgrond, maar het deed ook de carrières van veel van zijn cast in de war, waaronder Steve-O, wijlen Ryan Dunn en Bam Margera, die momenteel Jackass aanklaagt vanwege zijn ontslag!

In de loop van de twee decennia heeft de show geregeerd en met weer een nieuwe film aan de gang, vragen fans zich af hoeveel de cast de productie heeft gekost als het gaat om hun vele, en we bedoelen VEEL blessures. Nou, het blijkt dat Johnny Knoxville verantwoordelijk is voor de meeste verwondingen van de show, en je zult niet geloven hoeveel het heeft gekost!

Johnny Knoxville had $9 miljoen aan medische rekeningen

Jackass is al meer dan 20 jaar geleden een favoriete franchise van fans! Hoewel de show zelf niet meer in de lucht is en sinds het begin van de jaren 2000 niet meer is geweest, keert de cast keer op keer terug voor Jackass-films. De meest recente film, Jackass Forever, die in 2022 in première gaat, zorgt al voor controverse nadat werd onthuld dat Bam Margera niet is teruggevraagd.

Margera klaagt nu het productiebedrijf aan omdat het hem uit de franchise heeft gelaten, wat volgens collega-castmate absoluut absurd is. Ondanks de rechtszaak die aan de gang is, roept de film veel gepraat op, vooral als het gaat om verwondingen die plaatsvinden.

In de loop van het hele bestaan van Jackass heeft de hele cast de productie in totaal $24 miljoen aan medische rekeningen gekost voor verwondingen die optreden bij het filmen van de zeer gevaarlijke, maar hilarische, stunts. En wie heeft uiteindelijk het meeste geld gekost? Het is de maker zelf, Johnny Knoxville, die de kroon spant met bijna $ 9 miljoen aan medische rekeningen.

Knoxville's meest recente blessure vond plaats tijdens het filmen van Jackass Forever, waar hij een hoofdwond opliep die leidde tot hersenbloedingen. Hoeveel heeft dat MTV en Dickhouse Productions tegengehouden? Kan niet veel zijn, toch? Probeer $2,5 miljoen! Dit is de duurste blessure in de geschiedenis van Jackass, maar Steve-O heeft ook een erg dure.

Wat was de duurste 'Jackass'-blessure?

Steve-O, die gemakkelijk een van de meest bekende sterren van de franchise is, heeft verwondingen opgelopen aan zijn schedel, ribben, sleutelbeenderen en elk aanhangsel dat je maar kunt bedenken. Terwijl Knoxville het record heeft voor de duurste blessure, wordt Steve-O tweede toen hij zijn schedel brak.

De blessure zelf zette de productie in totaal $ 1,75 miljoen aan behandeling terug, wat bewijst dat zelfs de kleinste fout als het gaat om deze stunts je niet alleen echt pijn kan doen, maar letterlijk een arm en een been kan kosten! Gelukkig voor de hele franchise heeft Jackass sinds de start bijna $ 500 miljoen opgebracht, dus hoewel $ 24 miljoen aan medische rekeningen misschien veel klinkt, is het niets vergeleken met wat ze hebben gebankt.

Aanbevolen: