Juice Wrld's laatste momenten worden onthuld op wat zijn 23e verjaardag zou zijn geweest

Inhoudsopgave:

Juice Wrld's laatste momenten worden onthuld op wat zijn 23e verjaardag zou zijn geweest
Juice Wrld's laatste momenten worden onthuld op wat zijn 23e verjaardag zou zijn geweest
Anonim

Vandaag markeert wat de 23e verjaardag van Juice Wrld had moeten zijn, en zijn geliefden nemen een pauze om zich een jonge, getalenteerde kunstenaar en geliefde man te herinneren die veel te vroeg zijn leven verloor, maar zeker een voetafdruk in het zand achterliet die zal nooit worden vergeten.

Terwijl zijn verjaardag wordt herdacht en gedachten aan zijn tragische dood terugkomen, worden details over zijn laatste momenten aan het publiek onthuld op een manier die nog nooit eerder is gedeeld. Een nieuwe documentaire genaamd Juice WRLD: Into the Abyss belooft over te brengen hoe Juice Wrld's laatste momenten werkelijk waren, en gaat nader in op de problemen waarmee hij werd geconfronteerd op het moment van zijn overlijden.

Gelukkige hemelse verjaardag, Juice Wrld

Het lijkt gisteren dat de krantenkoppen de lucht in schoten en het schokkende nieuws onthulden dat de beroemde kunstenaar Juice Wrld een tragisch incident had meegemaakt direct na een vlucht met een privéjet, en kort daarna meldden diezelfde krantenkoppen op zijn tragische dood.

Op 8 december 2019 nam de wereld afscheid van een rijzende ster. Hij had net 6 dagen voor dat noodlottige moment zijn 21e verjaardag gevierd.

Nu, een volle 2 jaar later, als hij wordt herinnerd op wat een heel speciale verjaardag had moeten zijn, zijn gedachten aan Juice Wrld's talenten, prestaties en ongelooflijke muziek alles wat de wereld nog heeft om dichtbij te houden.

De documentaire die zijn leven beschrijft, gaat licht werpen op vele aspecten van Juice Wrld's persoonlijke leven die niemand eerder heeft gedeeld, inclusief hoe het voor hem was vlak voordat hij stierf.

De details van zijn dood, onthuld

Het was geen geheim dat Juice Wrld zwaar ondergedompeld was in de drugsscene. Voorafgaand aan zijn overlijden was hij openhartig over zijn diepgewortelde problemen met verslaving en zijn altijd aanwezige mentale strijd. Op de dag van zijn overlijden, aan boord van een jet die van Los Angeles naar Chicago vloog, ging het heel erg mis.

De documentaire onthult zijn gelukkige momenten tijdens de vlucht, terwijl hij grappen maakt met zijn vrienden, genietend van het moment. Een van zijn maatjes was in het vliegtuig in slaap gevallen en Juice Wrld spetterde voor de grap water in zijn gezicht. Er zijn ook beelden van hem die zijn telefoon gebruikt tijdens die vlucht. Griezelig, een van de laatste berichten die hij op sociale media plaatste voor zijn fans om te lezen, zei; "Ik hou meer van jullie dan van het leven." Hij werd gezien met lachen en grappen maken met vrienden voordat het vliegtuig landde.

Op een bepaald moment tijdens deze vlucht kreeg de politie een tip dat hij drugs en wapens aan boord had. Juice Wrld nam vervolgens verschillende pillen in en kreeg stuiptrekkingen en bloedingen uit zijn mond.

Zijn officiële doodsoorzaak was "een gevolg van de giftige niveaus van oxycodon en codeïne in zijn systeem."

Aanbevolen: