Fans eren Kobe Bryant op wat zijn 43e verjaardag zou zijn geweest

Inhoudsopgave:

Fans eren Kobe Bryant op wat zijn 43e verjaardag zou zijn geweest
Fans eren Kobe Bryant op wat zijn 43e verjaardag zou zijn geweest
Anonim

Dit is de 2e verjaardag waarop zijn nagedachtenis wordt geëerd in een stille viering, omdat fans echt de afwezigheid van zijn aanwezigheid voelen.

Verdwenen, maar echt nooit vergeten, fans overspoelen de sociale media vandaag om warme, liefdevolle gedachten over Kobe Bryant te delen, en wat hij voor hen betekende. De impact die Bryant had op het leven van de mensen om hem heen, en degenen die door hem werden beïnvloed, is zichtbaar in een stortvloed aan berichten die zijn nagedachtenis vandaag eren.

Opmerkelijk ontbreekt is een bericht van zijn weduwe, Vanessa Bryant, die de grote dag van de ster nog moet erkennen, hoewel alle ogen op haar gericht zijn om te zien of ze de kracht verzamelt om in de loop van de dag een bericht te plaatsen aan.

Gelukkige hemelse verjaardag, Kobe

Soms overlijdt een beroemdheid en vervaagt hun herinnering samen met hen.

Dat is niet het geval bij Kobe Bryant.

Elk van de speciale momenten die hij niet aanwezig is om met fans te delen, wordt in zijn nagedachtenis in ere gehouden en ter ere van hem erkend.

Vandaag wensen fans over de hele wereld Kobe Bryant een gelukkige hemelse verjaardag, en velen nemen een pauze om te herinneren aan een te vroeg verloren leven, en aan een man die zijn fans echt inspireerde en een blijvende indruk op hun leven achterliet.

Dit was bedoeld als een feestdag, als zijn leven niet op tragische wijze was afgebroken tijdens de tragische helikoptercrash in 2020.

Fans zorgen ervoor dat de dag dat zijn 43e verjaardag zou zijn geweest wordt herdacht met liefde, respect en de eer die hij zo terecht verdient.

Fans sturen liefdevolle berichten

Er was geen gebrek aan liefde voor Kobe toen zijn fans hun gevoelens op sociale media deelden in een openbare uiting van genegenheid voor de ster.

Opmerkingen van enkele fans inbegrepen; "HHB KOBE DE??????? RIPARADISE,""

Gelukkige hemelse verjaardag kobe Bryant de geit, " en "R. I. P KING MOMBA", evenals; "Forever Mamba," en "Ik kan niet geloven dat je weg bent, homie. HBD."

Anderen deelden gedachten zoals; "Ik wou dat je er nog was, gefeliciteerd met je hemelse verjaardag," en "er is niemand zoals jij en die zal er ook nooit zijn. Je zou echt taart moeten hebben, man hbd in the heaven."

Kobe Bryant's nagedachtenis wordt herdacht op deze speciale dag, met een duidelijke aanwezigheid op sociale media vol liefde en demonstrerend hoe diep zijn fans zouden willen dat hij hier kon zijn om het te vieren.

Aanbevolen: