Survivor': Shantel Smith verblind door haar eigen alliantie

Inhoudsopgave:

Survivor': Shantel Smith verblind door haar eigen alliantie
Survivor': Shantel Smith verblind door haar eigen alliantie
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Survivor 41' van 23 november 2021 worden hieronder besproken! bewijs daarvan! Naarmate de schipbreukelingen steeds hechtere bondgenoten vormen, lijkt het alsof een van hen er niet meer is.

Eerder in het spel vormde Shantel Smith een alliantie met andere Survivor-spelers, Liana, Danny en Deshawn, een alliantie die kijkers snel in verband brachten met The Cookout uit het meest recente seizoen van Big Brother.

Shan, die in de race was om de hele wedstrijd te winnen, slaagde erin onder de huid van een paar mensen te kruipen, waaronder haar eigen alliantie. Nou, het lijkt alsof ze vanavond een blindside sloegen nadat ze zowel fans als Shan hadden geschokt door haar uit de stam te stemmen! Hier is hoe het allemaal ging.

Shan, Liana, Danny en Deshawn maken laatste 4

Toen werd onthuld dat de schipbreukelingen van dit seizoen zouden opgaan in de Viakana-stam, verspilden veel spelers geen tijd met het vormen van hun eigen allianties. Welnu, Shan, Liana, Danny en Deshawn hadden allemaal hetzelfde idee om een geheel zwarte alliantie te vormen, zodat de winnaar van dit seizoen een van hen zou zijn!

De vier spelen in naam van 'de cultuur' zoals ze het zeggen, een soortgelijke tactiek die onlangs werd gezien bij Big Brother met The Cookout. De BB-alliantie was een groot succes, waardoor de eerste zwarte speler ooit tot winnaar van Big Brother kon worden gekroond, maar zou hetzelfde kunnen worden gedaan met Survivor?

Deshawn wil dat Ricard wordt weggestemd

Na het winnen van de beloningsuitdaging, koos Ricard Shan, Heather en Xander uit om met hem mee te gaan voor een diner onder de sterren. Dit was de perfecte gelegenheid voor de stamleden terug in het kamp om een plan te bedenken om Ricard naar huis te sturen, wat als eerste werd voorgesteld door Deshawn.

De Survivor-speler wilde Ricard inpakken om hem van Shan te scheiden, aangezien de twee het dichtst bij zijn, maar dat is niet gebeurd! Na het behalen van een overwinning bij de beloningsuitdaging, won Ricard ook immuniteit, waardoor de spelers op zoek waren naar een ander plan.

Maar Shantel Smith werd in plaats daarvan weggestemd

Sinds het plan om Ricard te laten inpakken mislukte, werd Erika het volgende doelwit, althans dat dachten we! Shan's naam begon door Danny en Deshawn naar buiten te worden gegooid, waardoor Liana uit de buurt bleef om te verzekeren dat ze het Shan niet zou vertellen.

Bij de stamraad kreeg Erika 2 stemmen, terwijl Liana en Shan er allebei 3 kregen, wat gelijk staat. Nadat de stamleden op Shan of Liana hadden gestemd, werd de "Pastor Mafia" officieel weggestemd in een grote blindside!

De jury was stomverbaasd en noemde het een "grote zet", en dat was het ook! Hoewel de hitte op volle toeren draait, waren sommige fans overstuur over de uitschakeling van Shan en wensten dat de laatste vier allianties tot het einde intact bleven.

Ondanks de gang van zaken is het nu duidelijk dat niemand te vertrouwen is, en beslissingen in de stamraad lijken er een te zijn die niemand kan zien aankomen totdat Jeff Porbst ze op een rijtje heeft.

Aanbevolen: