Survivor 41': hier is waarom Shantel Smith alles kan winnen

Inhoudsopgave:

Survivor 41': hier is waarom Shantel Smith alles kan winnen
Survivor 41': hier is waarom Shantel Smith alles kan winnen
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Survivor 41' van 6 oktober 2021 worden hieronder besproken. Als het gaat om het spel Survivor, v alt niet te ontkennen de behendigheid, vastberadenheid en uithoudingsvermogen die nodig zijn om ver te komen, maar een sociaal spel is net zo belangrijk! Nou, als het gaat om de 18 schipbreukelingen van dit seizoen, nu tot 15, dat wil zeggen, het lijkt alsof fans Shantel 'Shan' Smith roepen, maar om de beste redenen.

De uit Toronto afkomstige komt dit seizoen in de mode, zo erg dat ze zeker een topkandidaat is in het winnen van Survivor 41. Bij aankomst op het eiland onthulde Shan dat ze zichzelf beschouwde als een 'maffia-pastor', en die titel komt zeker in het spel. Hoewel dit seizoen behoorlijk zwaar is, was Shan aan de top van haar spel.

Dat kan niet voor iedereen gezegd worden, aangezien Yase al sinds het begin van het seizoen in de problemen zit. Met veel verschuivingen in het spel en een fusie om de hoek, is het duidelijk dat het spelen van een sociaal spel is wat spelers op dit moment aan de gang houdt, en misschien wel de reden is dat Shan alles wint!

Fans denken dat Shan 'Survivor' kan winnen

Toen Survivor 41 voor het eerst begon, was het duidelijk dat er vanaf het begin een paar opvallende sterren zouden zijn. Xander, een lid van de Yase-stam, trekt zeker de aandacht van kijkers. J. D, een lid van de Ua-stam, heeft ons dit seizoen veel gelachen, maar het lijkt erop dat mede-Ua-lid, Shantel 'Shan' Smith, fans echt alles geeft en nog wat!

Bij binnenkomst op het eiland onthulde Shan dat haar Italiaanse en pastorale achtergrond haar een behoorlijk moordende speler maakt en dat ze dat is geweest! Met haar sluwe manieren die elke week blijken te werken, is het duidelijk dat Shan misschien wel de overwinning van dit seizoen mee naar huis neemt.

"Het is zo leuk om Shan te zien spelen, geweldige bewerking tot nu toe. Ik kan gewoon niet geloven dat deze spelers over zichzelf struikelen om haar ALLES te vertellen en te geven", tweette een fan vanavond. Ze krijgt niet alleen een favoriete bewerking van de fans, aangezien de productie precies weet wie we willen zien, maar ze verdient het bij elke stap!

Terwijl Shan haar bekwaamheid bewijst in uitdagingen, ondanks het verlies van de immuniteitsuitdaging van vanavond, is het haar sociale spel dat haar echt tot het einde zal brengen, en terecht!

Shantel speelt een geweldig sociaal spel

Als het op Shan's spel aankomt, is het duidelijk dat haar sociale spel een van de beste is, niet alleen van haar stam, maar van alle drie! Fans wezen erop dat Shan er slechts 7 dagen later in slaagde een formidabele band te vormen met al haar stamleden, waardoor ze te allen tijde wist wat er aan de hand was.

Dit werd allemaal glashelder tijdens de aflevering van vanavond toen Shan Brad in haar zak had, waardoor hij kon geloven dat ze voor hem zou vechten, terwijl ze Brad in feite stuurde! Nu deelt Shan een hechte alliantie met J. D, Ricard en zelfs Genie zorgen voor haar veiligheid, terwijl ze haar naam en gameplay intact houdt voor wanneer de samenvoeging plaatsvindt.

Shan nam het voordeel van J. D

Hoewel het duidelijk is dat haar strategie wonderen verricht, doet de 'maffia-pastor' haar vuile werk! Ze slaagde er niet alleen in om Brad zover te krijgen dat hij zijn verborgen idool en voordeel onthulde, maar Shantel zag ook dat J. D een eigen voordeel had!

J. D liet Shan en Ricard meteen zijn geheime voordeel zien, waardoor ze wat vertrouwen in hem verloren. Welnu, Shan speelde nogal een teleurstelling met J. D, waardoor hij er uiteindelijk toe kwam dat hij zijn voordeel afstond als een vorm van onderpand.

Dus nu slaagde Shan er alleen in om J. D's voordeel te behalen als een manier om haar vertrouwen terug te winnen, maar ze blies ook Brad's spel volledig op, wat inhield dat ze ook de twee voordelen die hij had, opblies. Met Shan die bewegingen maakt alsof het niemand iets aangaat, en dat alles met behoud van een geweldig sociaal spel, is het geen verrassing dat Shan het echt allemaal zou kunnen winnen.

Aanbevolen: