Bennifer is officieel en fans worden verblind door hun snelle romantiek

Bennifer is officieel en fans worden verblind door hun snelle romantiek
Bennifer is officieel en fans worden verblind door hun snelle romantiek
Anonim

Eén ding over Jennifer Lopez ze zal altijd een hete man aan haar zijde hebben!

Slechts enkele weken nadat ze uit elkaar ging van verloofde Alex Rodriguez, heeft de Selena-actrice haar jaren negentig-romantiek met acteur Ben Affleck nieuw leven ingeblazen.

Het A-List-paar zag op maandagavond 31 mei een zeer gezellige tentoonstelling in West Hollywood.

Jennifer en Ben hadden hun armen om elkaar heen geslagen, terwijl ze wachtten om plaats te nemen in het nieuwe restaurant van Wolfgang Puck in het exclusieve Pendry-hotel.

Lopez, 51, werd afgebeeld met haar hoofd genesteld in de nek van Affleck, 48, terwijl hij haar met één arm stevig vasthield.

Terwijl ze in en rond het hotel liepen, keken de Grammy-genomineerde zanger en Oscarwinnende acteur op hun gemak in elkaars gezelschap. Lopez arriveerde voor haar dinerdate in een felroze coltrui gelaagd onder een lichtbruine leren jas.

De moeder van twee droeg haar gemarkeerde haar in een stijlvolle rommelige knot en accentueerde haar natuurlijk mooie gelaatstrekken met een minimale hoeveelheid make-up.

Jennifer versierd met een paar glinsterende oorringen.

Ben, die Jennifer voor het eerst ontmoette op de set van hun kassabom Gigli in 2001, bleef casual in een zwart T-shirt en een bijpassend jasje. Hij maakte de look af met een klassieke donkere denimjeans met rechte pijpen.

De Good Will Hunting-acteur werd gefotografeerd terwijl hij aan het genieten was van een sigaret terwijl hij en Lopez op hun auto wachtten bij de bediende van het hotel.

Bronnen vertelden Page Six dat het paar erg gevoelig was tijdens hun romantische avondje uit.

"Ze waren erg aanhankelijk, erg knuffelig", zei de insider. "Hij had de hele tijd zijn arm om haar heen."

Jennifer Lopez Alex Rodriguez verlovingsring
Jennifer Lopez Alex Rodriguez verlovingsring

Jennifers hernieuwde band met Ben lijkt al begonnen te zijn voordat ze haar verloving verbrak. Bronnen zeggen dat het paar e-mails heen en weer begon te sturen voordat ze vorige maand voor het eerst samen op de foto werden gezet.

De foto's van Bennifer zorgden echter voor verblinde fans bij elkaar.

"Hoe kon dit zo snel gebeuren??? Ze was verloofd… uit elkaar en binnen een paar weken vertrokken ze naar Montana!" één persoon schreef online.

"Ze ging snel verder, jammer dat dit niet lang zal duren. Leer eerst van jezelf te houden Jen," voegde een tweede eraan toe.

"Heb medelijden met hun kinderen, verschillende dames en mannen in hun leven", las een louche opmerking.

"Desperado's. Geen van beiden kan een week alleen zijn!!! Hun arme kinderen!!!!" nog een louche opmerking gelezen.

Aanbevolen: