Survivor': saboteert Shantel Smith haar eigen spel?

Inhoudsopgave:

Survivor': saboteert Shantel Smith haar eigen spel?
Survivor': saboteert Shantel Smith haar eigen spel?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Survivor' van 10 november 2021 worden hieronder besproken! Survivor 41 is op weg naar de helft, want de nu 10 overgebleven schipbreukelingen merken dat ze uitgehongerd, uitgeput en bezaaid zijn met angst over wie ze kunnen vertrouwen en wie ze niet, vooral na de fusie ! Terwijl Tiffany de boot kreeg, lijkt het alsof fans zich afvragen waarom grotere bedreigingen niet sneller worden verwijderd.

Aan het begin van het seizoen bewees Shantel Smith dat ze het meesterbrein was, zo erg dat kijkers er zeker van waren dat Shan alles zou kunnen winnen. Nou, het lijkt alsof haar geluk opraakt nu ze meer vijanden maakt in het spel. Shantel en Deshawn kwamen tegenover elkaar te staan in de aflevering van vanavond, waardoor velen van ons zich afvragen of de 'maffia-pastor' haar eigen spel saboteert.

Shan en Deshawn komen het tegen elkaar op

Shan runt deze game sinds de eerste dag en fans hebben haar geapplaudisseerd voor haar meesterlijke plannen. Hoewel ze erin is geslaagd om door de concurrentie te stijgen, lijkt het erop dat het na de fusie niet meer gaat zoals Shan. Tijdens haar tijd in de Ua-stam waren Shan en Ricard niet te stoppen, maar het lijkt erop dat haar nieuwe bondgenoten haar stijl van leiderschap niet voelen.

Toen het tijd was om te kiezen welke schipbreukeling ze moesten wegstemmen tijdens tribal, waren Deshawn en Danny op Naseer aan het jagen, maar Shantel had daar niets van! Ze stopte onmiddellijk met het idee om Naseer te nomineren en vertelde haar mede-alliantieleden dat Xander een grotere bedreiging vormt.

Dit zat duidelijk niet goed bij Deshawn, die het gevoel had dat zijn mening te snel werd genegeerd. Deshawn besprak dit verder met Shantel en beweerde dat hij het gevoel heeft dat ze niet naar hem luistert, maar aangezien Shantel een "sociale speler is die de naald beweegt", is het duidelijk dat ze op een "mijn manier of de snelweg" werkt."

De zaken kwamen tot een breuk tijdens de stamraad waarbij de naam Heather, Naseer, Tiffany en Xander in de mix werd gegooid. Shantel zei tegen haar mede-bondgenoten dat ze op Heather moesten schieten, maar Deshawn wilde dat niet doen. Nadat hij geprobeerd had iets binnen te krijgen, werd Deshawn uitgeschakeld, waardoor hij en Shantel weer bij af waren.

Shantel heeft gejaagd op haar 'Number Ones'

Hoewel de Survivor-speler zichzelf een 'maffia-pastor' noemde, lijkt het alsof ze haar sociale spel meer schade toebrengt dan enig goeds. In de loop van het spel heeft Shantel veel hechte bondgenoten gehad die ze haar 'nummer één' heeft genoemd. Of het nu Brad, Sara, Genie of JD was, Shantel's "nummers" zijn allemaal naar huis gestuurd, wat bewijst dat haar loyaliteit bij niemand ligt.

Nu ontploft Shan's spel in haar gezicht als haar mede-bondgenoten merken dat ze niet openstaat voor meningen van buitenaf, wat gemakkelijk haar ondergang kan zijn. Shan bouwt niet alleen kwaad bloed op met Deshawn, maar zij en Ricard, haar huidige "nummer één", hebben ook op gespannen voet gestaan, wat duidelijk maakt dat haar dagen geteld kunnen zijn.

Aanbevolen: