Dit is wat R. Kelly en Harvey Weinstein deze Thanksgiving in de gevangenis zullen hebben

Inhoudsopgave:

Dit is wat R. Kelly en Harvey Weinstein deze Thanksgiving in de gevangenis zullen hebben
Dit is wat R. Kelly en Harvey Weinstein deze Thanksgiving in de gevangenis zullen hebben
Anonim

Heb je je ooit afgevraagd hoe het Thanksgiving-diner eruitziet in de gevangenis? Nou, veroordeelde verkrachter Harvey Weinstein en sekshandelaar R. Kelly hoeven dat niet te doen. TMZ tilde het deksel op de gerechten die deze beroemde misdadigers - evenals YFN Lucci, Allison Mack, Suge Knight en YNW Melly - zullen worden geserveerd.

De gevangenismenu's

R. Kelly, die momenteel in een cel in MDC Brooklyn verblijft, krijgt de keuze tussen geroosterde kalkoen of geroosterde aubergine, vergezeld van kalkoenjus, maïsbroodvulling, cranberrysaus, koekje en taart.

Weinstein, die de gevangenis van Los Angeles County als zijn huidige adres heeft, krijgt gebraden kalkoen, aardappelpuree, bruine jus, cranberrysaus, sperziebonen, gemengde salade met dressing, een broodje en een pompoenmuffin.

Mack, wiens 'kamer' een prachtig uitzicht heeft op de Californische FCI Dublin, zal zich tegoed doen aan geroosterde kalkoen met panjus, boerenham, aardappelpuree of gebakken aardappel, gekonfijte zoete aardappelen, maïsbroodvulling, gestoomde sperziebonen, cranberry saus, kalkoenjus, een broodje en taart.

Lucci, een gevangene in de Fulton County Jail in Georgia, krijgt de kans om gesneden kalkoen, cranberrysaus, maïsbroodvulling, sperziebonen, zoete aardappelen, een broodje en een dessert op te eten.

Suge, wiens cel in de Richard J. Donovan Correctional Facility in San Diego naar verluidt een 'ensuite' heeft (d.w.z. een toilet in de 'slaapkamer'), zal smullen van gebraden kalkoen, groene salade met dressing, cranberrysaus, maïsbroodvulling, aardappelpuree, jus, groenten, een broodje of koekje en pompoentaart.

Last but not least krijgt Melly, een inwoner van de Broward County Jail in Florida, kalkoenfilet, jus, aardappelpuree, sperziebonen, soepstengels en broodpudding.

Gevangeniskeuken is een verre schreeuw van wat Weinstein en R. Kelly gewend waren

Gevangeniskeuken is zeker een verre schreeuw van wat deze beruchte veroordeelden gewend waren. Het lijkt in niets op het menu van Cipriani in New York, het vermeende voormalige 'jachtgebied' van Weinstein, waar een Wagyu Beef Filet Mignon je zogenaamd een koele $ 60 zal kosten. Het is ook niet te vergelijken met het geliefde troostma altijd van Mcdonald's, het favoriete restaurant van R. Kelly vanwege de sentimentele herinneringen die hij heeft aan het bezoek aan zijn moeder.

Desalniettemin is het twijfelachtig dat iemand slaap zal verliezen bij de gedachte aan de misdadigers die ellendig op hun gevangeniskalkoen kauwen.

Aanbevolen: