Phoebe Dynevor's grootste rollen (naast 'Bridgerton')

Inhoudsopgave:

Phoebe Dynevor's grootste rollen (naast 'Bridgerton')
Phoebe Dynevor's grootste rollen (naast 'Bridgerton')
Anonim

Actrice Phoebe Dynevor verwierf in 2020 internationale bekendheid als Daphne Bridgerton in de Netflix-hitshow Bridgerton. Seizoen twee van de show zal naar verwachting elk moment in première gaan - en terwijl we wachten op nieuwe avonturen in het Engeland van het Regency-tijdperk, laten we Dynevor eens nader bekijken.

Hoewel Bridgerton haar beroemdste project is, is het zeker niet haar enige. Vandaag bekijken we naast Bridgerton de beroemdste projecten van Phoebe Dynevor. Van de hoofdrol naast Hilary Duff in Younger tot haar speelfilmdebuut dit jaar - blijf scrollen om erachter te komen waar je de actrice misschien van kent, naast het Netflix-periodedrama.

9 Clare over 'Jonger'

De aftrap is de comedy-dramashow Younger waarin Phoebe Dynevor Clare speelt. De show ging in première in 2015, maar Dynevor voegde zich bij de cast in 2017. Naast de actrice speelt de show ook Sutton Foster, Debi Mazar, Nico Tortorella, Hilary Duff, Miriam Shor en Peter Hermann.

Younger vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder die besluit haar carrière opnieuw op te starten nadat ze werd aangezien voor jonger dan zij is - en het heeft momenteel een 7,8-beoordeling op IMDb. In 2019 werd de show vernieuwd voor het laatste seizoen dat in 2021 werd uitgezonden.

8 Lottie Mott op 'Snatch'

De volgende op de lijst is de misdaadkomedie-dramashow Snatch die in 2017 in première ging. Daarin speelt Phoebe Dynevor Lottie Mott - en ze schittert samen met Luke Pasqualino, Rupert Grint, Lucien Laviscount, Juliet Aubrey, Marc Warren, en Stephanie Leonidas. Snatch volgt het leven van een groep opkomende oplichters en heeft momenteel een 7.9 rating op IMDb. De show uitgezonden zijn tweede seizoen in 2018.

7 Clarice Cliff In 'The Color Room'

Laten we verder gaan met de Britse dramafilm The Color Room uit 2021, waarin Phoebe Dynevor Clarice Cliff speelt. Naast de actrice zijn er in de film ook Matthew Goode, David Morrissey, Darci Shaw, Kerry Fox en Luke Norris te zien.

The Color Room vertelt het levensverhaal van keramist Clarice Cliff en heeft momenteel een 6,9 rating op IMDb. De Color Room zal altijd heel belangrijk blijven voor Phoebe Dynevor, aangezien het haar speelfilmdebuut is.

6 Siobhan Mailey op 'Waterloo Road'

Over acteerdebuut gesproken, de volgende op de lijst is de dramashow Waterloo Road die in 2006 in première ging - en het is het officiële acteerdebuut van Phoebe Dynevor. Daarin portretteert de actrice Siobhan Mailey en speelt ze naast Jason Merrells, Amanda Burton, Laurie Brett, Eva Pope, Phillip Martin Brown en Neil Pearson. Waterloo Road speelt zich af in een scholengemeenschap met dezelfde naam en heeft momenteel een 7.2 beoordeling op IMDb. De show eindigde in 2015 na 10 seizoenen en 200 afleveringen.

5 Lauren over 'Prisoners' Wives'

Laten we verder gaan met Phoebe Dynevor als Lauren in de dramashow Prisoners' Wives die in 2012 in première ging. Naast Dynevor zijn er ook Polly Walker, Pippa Haywood, Sally Carman, Karla Crome, Emma Rigby en Natalie Gavin in de hoofdrol. Prisoners' Wives volgt de levens van vier heel verschillende vrouwen die allemaal te maken hebben met hun significante anderen die een tijd in de gevangenis zitten - en het heeft momenteel een 7,7-score op IMDb. Het tweede en laatste seizoen van de show werd uitgezonden in 2013.

4 Martha Cratchit op 'Dickensian'

De dramashow Dickensian is de volgende op de lijst. Daarin portretteert Phoebe Dynevor Martha Cratchit en schittert zij naast Peter Firth, Joseph Quinn, Sophie Rundle, Tuppence Middleton, Alexandra Moen en Tom Weston-Jones. Dickensian brengt verschillende personages uit vele romans van Charles Dickens samen en plaatst ze allemaal in één Victoriaanse wijk in Londen. Momenteel heeft de show - die één seizoen heeft bestaande uit 20 afleveringen - een 7,6 rating op IMDb.

3 Camille over 'The Musketeers'

De volgende op de lijst is de historische actiedramaserie The Musketeers waarin Phoebe Dynevor kort verschijnt als Camille. De show ging in première in 2014 en heeft hoofdrollen voor Tom Burke, Santiago Cabrera, Peter Capaldi, Howard Charles, Alexandra Dowling en Ryan Gage. The Musketeers is gebaseerd op de roman The Three Musketeers van Alexandre Dumas uit 1844 en heeft momenteel een 7,8 op IMDb. De show eindigde in 2016 na drie seizoenen.

2 Phoebe Cormack op 'Monroe'

Het medische drama Monroe is de volgende op de lijst. In een aflevering ervan speelt Phoebe Dynevor Phoebe Cormack en speelt ze samen met James Nesbitt, Sarah Parish, Tom Riley, Neil Pearson, Manjinder Virk en Luke Allen-Gale. Monroe volgt het leven van de briljante neurochirurg Gabriel Monroe en heeft momenteel een 7,6 rating op IMDb. In 2012 werd de show na twee seizoenen geannuleerd.

1 Phoebe Rundle op 'The Village'

En tot slot, de lijst wordt afgerond met de dramashow The Village die in 2013 in première ging. In 2014 voegde Phoebe Dynevor zich bij de cast als Phoebe Rundle, en speelde ze samen met John Simm, Maxine Peake, Juliet Stevenson en Rupert Evans, Nico Mirallegro en Bill Jones. The Village volgt de inwoners van een Engels dorp in de 20e eeuw en heeft momenteel een 7,7 rating op IMDb. De show eindigde in 2014 na twee seizoenen.

Aanbevolen: