Rachelle Lefevre's grootste rollen (naast 'Twilight')

Inhoudsopgave:

Rachelle Lefevre's grootste rollen (naast 'Twilight')
Rachelle Lefevre's grootste rollen (naast 'Twilight')
Anonim

Rachelle Lefevre is een Canadese actrice die werd geboren op 1 februari 1979 in Montreal, Quebec. Haar vader was een leraar Engels en haar moeder was een psycholoog. Haar stiefvader is een rabbijn.

Lefevre studeerde twee zomers theater aan de Walnut Hill School en begon toen aan een graad in onderwijs en literatuur aan de McGill University. In die tijd werkte ze als serveerster. Een televisieproducent hoorde haar met een andere klant praten over actrice willen worden, en hij zorgde ervoor dat Lefevre haar eerste auditie kreeg. Tussen de audities door bleef ze naar school, maar maakte haar studie nooit af.

Ze speelde in kleinere rollen voordat ze de rol van de leidende afvallige vampier, Victoria, in Twilight opnam. Ze reprised de rol in het vervolg New Moon, maar niet in Eclipse, vervangen door Bryce Dallas Howard. Niet veel mensen weten echter in welke andere rollen ze speelde. Dit zijn de grootste rollen van Rachel Lefevre naast Twilight

10 Rachelle Lefevre In 'Big Wolf On Campus'

Big Wolf on Campus was de eerste rol van Lefevre. Ze speelde de hoofdpersoon Stacey Hanson voor seizoen 1. De show was een Canadees-Amerikaanse serie die liep van 1999 tot 2002. Het draaide om een tienerjongen genaamd Tommy die werd gebeten door een weerwolf tijdens een kampeertrip en hem vecht tegen bovennatuurlijke entiteiten om zijn geboorteplaats veilig te houden. Stacey was Tommy's liefdesbelang in seizoen 1 die aanvoerder was van de cheerleaders, maar aan het einde van het seizoen naar de universiteit vertrok.

9 'Hoe zit het met Brian?'

Hoe zit het met Brian? was een Amerikaanse komedie die in 2006 werd uitgezonden. Het draaide om Brian Davis, de enige vrijgezel die nog over was in zijn vriendengroep. Zijn reis om romantiek te vinden leidt hem op een weg waar de relaties van zijn vrienden echt worden onthuld voor wat ze zijn. De show duurde twee seizoenen en Lefevre speelde de rol van Heather "Summer" Hillman in een paar afleveringen.

8 Rachelle Lefevre over 'Boston Legal'

Lefevre had een terugkerende rol in Boston Legal. Ze speelde Dana Strickland, een dure escortprostituee die werkte voor Lorraine Weller en als de vriendin van Jerry Espenson. Strickland wordt later gearresteerd voor prostitutie en heeft hulp nodig om borgtocht te krijgen. Ze probeert Espensons hulp te vragen, maar wil niet onthullen wie haar baas is.

7 Rachelle Lefevre's terugkerende rol in 'Swingtown'

Lefevre had ook een terugkerende rol in Swingtown, een dramaserie die zich richtte op de impact van seksuele en sociale bevrijding in Amerikaanse voorstedelijke huishoudens uit de jaren 70, met verschillende verhaallijnen. Ze speelde Melinda in vijf afleveringen. Melinda was Bruce's, de hoofdpersoon, medewerker. De show speelde ook Lana Parilla, Jack Davenport, Molly Parker en anderen.

6 Rachelle Lefevre verscheen in 'CSI'

Lefevre is geen onbekende in drama- en misdaadshows. Ze speelde in CSI: NY en CSI: Crime Scene Investigation. Andere misdaadshows waarin Lefevre verscheen waren Bones, The Closer en Law & Order. Haar personage, Devon Maxford, in CSI: NY was de vriendin van Don Flack, die een man laat inbreken in haar appartement.

5 Rachelle Lefevre's rol in 'White House Down'

Ze speelde Melanie Cale in de actiefilm White House Down uit 2013. Cale is de ex-vrouw van John (Channing Tatum) en de moeder van Emily (Joey King). Haar ex-man is een agent van de geheime dienst die gedwongen wordt het Witte Huis neer te halen. Naast Twilight is dit misschien wel een van de grootste films waarin Lefevre ooit heeft gespeeld, ook al had ze maar een kleine rol.

4 'Pawn Shop Chronicles'

Pawn Shop Chronicles, ook bekend als Hustlers, is een misdaadkomedie uit 2013. Pawn Shop Chronicles draait om gebeurtenissen die plaatsvinden in en rond een pandjeshuis, dat drie overlappende verhalen vertelt over items die in die winkel zijn gevonden. Lefevre speelde Sandy, een minder belangrijk personage. Er is niet veel over haar bekend.

3 Rachelle Lefevre In 'Reclaim'

Reclaim is een drama-thrillerfilm uit 2014. Dit is een hoofdrol voor Lefevre die ze deelt met Ryan Phillippe. Ze spelen Shannon en Stephen Mayer, een stel dat naar Puerto Rico reist om een weeskind, Nina, (Briana Roy) te adopteren en verstrikt raakt in een dodelijke zwendel nadat Nina is verdwenen.

2 Rachelle Lefevre verscheen in 'Law & Order: Special Victims Unit'

Nog een dag, weer een misdaadshow. Ze speelde Nadine Lachere in Law & Order: Special Victims Unit in 2017. Ze was maar één aflevering in de show, maar aangezien de Law & Order-franchise zo populair is, is het vermeldenswaard. Lachere is de moeder van het ontvoeringsslachtoffer, Theo Lachere. Ze zou wilde, met drugs gevulde feestjes geven terwijl haar zoon in bed lag, dus zijn babysitter ontvoerde hem. Uiteindelijk leek het huis niet geschikt voor haar zoon, dus zette ze hem in een pleeggezin.

1 'Bewezen onschuldig'

Proven Innocent is een juridische dramaserie die de medewerkers van een advocatenkantoor met een onrechtmatige veroordeling volgt. Lefevre speelde de hoofdrol van Madeline Scott, een advocaat die gespecialiseerd was in onterechte veroordelingen en tien jaar in de gevangenis zat voor een moord die ze niet had gepleegd. Helaas duurde de show maar één seizoen. Ze speelde in de hoofdrol van de show The Sounds in 2020, maar heeft sindsdien nergens anders meer in geacteerd.

Aanbevolen: