Kiernan Shipka's grootste rollen (naast 'Chilling Adventures of Sabrina')

Inhoudsopgave:

Kiernan Shipka's grootste rollen (naast 'Chilling Adventures of Sabrina')
Kiernan Shipka's grootste rollen (naast 'Chilling Adventures of Sabrina')
Anonim

21-jarige actrice Kiernan Shipka debuteerde in de entertainmentindustrie in het ziekenhuisdrama ER toen ze nog maar vijf was maanden oud. Sindsdien speelde de actrice in tal van kleine en grote projecten, maar ze werd bekend als het hoofdpersonage in de bovennatuurlijke horrorshow Chilling Adventures of Sabrina die in 2018 in première ging en omhoog in 2020.

Hoewel haar vertolking van Sabrina Spellman zeker Kiernans bekendste rol is, bekijken we vandaag enkele van haar andere projecten. Van de hoofdrol in het veelgeprezen historische drama Mad Men tot de cast van Very Good Girls naast Elizabeth Olsenen Dakota Fanning - blijf scrollen om te zien welke van Kiernans rollen haar het meest memorabel zijn!

10 Sally Draper In 'Mad Men'

Sally Draper Mad Men
Sally Draper Mad Men

We trappen de lijst af met Kiernan Shipka als Sally Draper in het historische drama Mad Men. Naast Kiernan speelden Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, January Jones, Christina Hendricks, Bryan Batt, Michael Gladis, Aaron Staton, Rich Sommer en Maggie Siff in de hoofdrollen. Mad Men - die in 2007 in première ging en in 2015 eindigde - heeft een 8,6 rating op IMDb. Mad Men is zeker een van Kiernan Shipka's meest geprezen projecten!

9 Cathy Dollanganger In 'Flowers In The Attic'

Bloemen op zolder
Bloemen op zolder

Volgende op de lijst is Kiernan Shipka als Cathy Dollanganger in het mysteriedrama Flowers In The Attic uit 2014. Naast Kiernan zijn er in de film ook Heather Graham, Ellen Burstyn, Mason Dye en Ava Telek te zien. Momenteel heeft Flowers In The Attic - dat het verhaal vertelt van vier kinderen die hun vader hebben verloren en nu bij hun grootmoeder zijn achtergelaten - een beoordeling van 6,1 op IMDb.

8 Jodie In 'Carriers'

Vervoerders Kiernan Shipka
Vervoerders Kiernan Shipka

Laten we verder gaan met Kiernan Shipka als Jodie in de post-apocalyptische thriller Carriers uit 2009. Naast Kiernan zijn er in de film ook Lou Taylor Pucci, Chris Pine, Piper Perabo, Emily VanCamp en Christopher Meloni te zien.

Carriers volgt het leven van vier vrienden terwijl ze te maken hebben met een dodelijk virus dat zich wereldwijd verspreidt en dat momenteel een 6,0 rating heeft op IMDb.

7 Angie In 'Let It Snow'

De romantische kerst-rom-com van 2019 Let It Snow is de volgende op de lijst. Daarin portretteert Kiernan Angie en speelt ze naast Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush, Liv Hewson, Mitchell Hope, Jacob Batalon en Joan Cusack. Let It Snow - dat het verhaal volgt van een groep jongeren tijdens een sneeuwstorm - heeft momenteel een 5.8 rating op IMDb.

6 Eva In 'One &Two'

Volgende op de lijst is Kiernan Shipka als Eva in de onafhankelijke fantasiethriller One & Two uit 2015. Naast Kiernan zijn er in de film ook Timothée Chalamet, Elizabeth Reaser en Grant Bowler te zien. Momenteel heeft One & Two - dat het verhaal vertelt van broers en zussen die een bovennatuurlijke ontsnapping uit hun huis ontdekken - een 5,2 beoordeling op IMDb.

5 Katherine In 'The Blackcoat's Daughter'

Laten we verder gaan met Kiernan Shipka als Katherine in de bovennatuurlijke psychologische horror uit 2015 The Blackcoat's Daughter. Naast de Chilling Adventures of Sabrina-actrice, zijn er in de film ook Emma Roberts, Lucy Boynton, Lauren Holly en James Remar te zien. The Blackcoat's Daughter vertelt het verhaal van twee katholieke schoolmeisjes die tijdens de winterstop werden achtergelaten op hun kostschool - en het heeft momenteel een 5,9-score op IMDb.

4 Bondgenoot Andrews In 'The Silence'

De horrorfilm The Silence uit 2019 waarin Kiernan Shipka Ally Andrews speelt, is de volgende. Naast Kiernan zijn in de film ook Stanley Tucci, Miranda Otto, John Corbett, John Corbett, Kyle Harrison Breitkopf, Dempsey Bryk en Billy MacLellan te zien.

The Silence vertelt het verhaal van een wereld waarin angstaanjagende wezens met geluid op hun menselijke prooi jagen en het volgt een 16-jarig meisje dat op 13-jarige leeftijd doof werd. Momenteel heeft The Silence een beoordeling van 5,3 op IMDb.

3 Telulah "Lu" Farrow In 'Fan Girl'

Fan Girl Kiernan Shipka
Fan Girl Kiernan Shipka

Volgende op de lijst is Kiernan Shipka als Telulah "Lu" Farrow in de tienerfilm Fan Girl uit 2015. Naast Kiernan zijn in de film ook All Time Low, Meg Ryan, Tess Frazer, Kara Hayward, Joshua Boone, Pico Alexander, Nicole Coulon, Danny Flaherty, Frederick Buford en Scott Adsit te zien. Fan Girl vertelt het verhaal van een tienermeisje dat haar twee passies combineert: filmmaken en haar favoriete band. Momenteel heeft de tienerfilm een beoordeling van 4,7 op IMDb.

2 Eleanor In 'Very Good Girls'

Laten we verder gaan met Kiernan Shipka als Eleanor in de dramafilm Very Good Girls uit 2013. Naast Kiernan hebben de filmsterren Dakota Fanning, Elizabeth Olsen, Boyd Holbrook, Demi Moore, Richard Dreyfuss, Ellen Barkin, Peter Sarsgaard en Clark Gregg. Very Good Girls vertelt het verhaal van twee vrienden die een pact sluiten om hun maagdelijkheid te verliezen in de zomer na de middelbare school - en het heeft momenteel een 6,0 rating op IMDb.

1 B. D. Hyman In 'Feud: Bette And Joan'

Feud- Bette en Joan Kiernan Shipka
Feud- Bette en Joan Kiernan Shipka

En tot slot, de lijst wordt afgerond met Kiernan Shipka als B. D. Hyman in de docudrama-miniserie Feud: Bette And Joan. Trouwens, Kiernan, de show heeft ook Jessica Lange, Susan Sarandon, Judy Davis, Jackie Hoffman, Alfred Molina, Stanley Tucci en Alison Wright. Feud: Bette And Joan vertelt het verhaal van de rivaliteit tussen Hollywood-actrices Joan Crawford en Bette Davis - en heeft momenteel een 8,5 op IMDb. De miniserie ging in première in 2017.

Aanbevolen: