Dit castlid van 'RHOC' had kanker en vertelde het aan niemand

Inhoudsopgave:

Dit castlid van 'RHOC' had kanker en vertelde het aan niemand
Dit castlid van 'RHOC' had kanker en vertelde het aan niemand
Anonim

Fans van The Real Housewives of Orange County kijken uit naar seizoen 16 en zien Heather DuBrow terug op RHOC … maar niets zal ooit te vergelijken zijn met een verhaallijn van seizoen 10. Kijkers keken in totale en complete shock toen Brooks Ayers, de vriend van Vicki Gunvalson, zei dat hij kanker had en Vicki's co-sterren zeiden dat hij deed alsof. Waarom zou iemand doen alsof hij ziek is? Wat was er werkelijk aan de hand?

De cast is van dit onderwerp afgestapt en veel van de castleden die Brooks ondervroegen, zijn niet eens meer in de show. Maar het lijkt erop dat kanker opnieuw een onderwerp van gesprek is onder fans van Real Housewives of Orange County. Een ster uit de realityshow zei onlangs dat ze kanker had. Blijf lezen om erachter te komen welk castlid van RHOC kanker had en het aan niemand heeft verteld.

Vicki Gunvalson had kanker

Fans vragen zich af wat de waarheid is over de relatie tussen Brooks en Vicki en hoewel Brooks volhoudt dat hij een kankerdiagnose heeft gekregen, gaat het mysterie verder en weet niemand zeker wat waar is.

Nou, het blijkt dat Vicki Gunvalson kanker had. Dit is iets waar ze pas onlangs over heeft gesproken.

Volgens People werd Vicki geïnterviewd door Jeff Lewis op Jeff Lewis Live en zei dat ze een hysterectomie had ondergaan. Ze legde uit: "Ik had kanker! Ik heb zojuist mijn hele verdomde baarmoeder eruit gehaald."

Dit was absoluut schokkend om te horen, aangezien Vicki deel uitmaakte van het schandaal waarbij Brooks betrokken was.

Vicki vertelde meer over haar diagnose en ze vertelde Celebuzz hoe het was. Vicki zei dat het goed voelde om dit gezondheidsprobleem buiten de schijnwerpers te houden en ze zei ook dat vrouwen voor hun gezondheid moeten zorgen. Vicki zei: Hoewel ik mijn leven al meer dan 15 jaar in de openbaarheid heb geleefd, heb ik op dit punt in mijn leven besloten om deze specifieke gezondheidsdiagnose privé te houden. Ik was ook niet op zoek naar sympathie door dit te onthullen, maar het belangrijkste is dat ik vrouwen aanmoedig om hun jaarlijkse uitstrijkjes te krijgen, omdat ik helemaal geen symptomen had. Als ik dat niet had gedaan, was het waarschijnlijk veel ernstiger geweest.”

Vicki zei dat ze ongeveer twee jaar geleden de diagnose baarmoederkanker kreeg en: Vanwege de diagnose moest ik een niet-electieve volledige hysterectomie ondergaan. Ik had het geluk dat ik er vroeg bij was dankzij het feit dat ik me altijd aan mijn jaarlijkse examenrooster hield.”

Het is logisch dat Vicki dit voor zichzelf zou houden en zou wachten tot ze klaar was om het te delen. Hoewel het waar is dat ze fans veel van haar persoonlijke leven heeft laten zien, voelt het een beetje anders nu ze niet langer in The Real Housewives of Orange County is.

Het is zeker mogelijk dat als Vicki nog in de show was, dit een verhaallijn zou zijn en ze zou praten over haar herstelproces.

Vicki Gunvalson verliet 'The Real Housewives Of Orange County'

Vicki interviewde Andy Cohen op haar podcast, Whoop It Up, en ze legde uit dat ze erg van streek was tijdens haar laatste reünie van de realityshow.

Vicki zei dat ze haar toenmalige verloofde Steve Lodge vertelde: "Ik kan niet geloven dat ze me verwijderen" en dat Andy haar later sms'te en zei: "Als ik wist dat je zo overstuur zou zijn, zou ik heb je op de bank achtergelaten."

Andy legde uit dat hij Vicki vroeg om op bepaalde momenten tijdens de reünie de bank te verlaten omdat hij niet dacht dat ze deel wilde uitmaken van de gesprekken. Hij zei dat ze niet kon opschieten met Braunwyn Windham-Burke en dat hier een segment bij betrokken was. Andy zei dat hij van Vicki houdt en dat hij haar altijd als een belangrijk onderdeel van de franchise beschouwt: "Het grappige is dat Vicki, Bravo, je zo'n integraal onderdeel uitmaakt van alles wat we hebben gebouwd. Bravo gaat je vragen om naar BravoCon en ik blijven je vragen om op 'Watch What Happens Live' te komen.'"

Vicki zei dat ze "vervreemd" en "verdrietig" was en dat dit niet was hoe ze het allemaal zag gebeuren. Vicki zei: "Ik was zo gevoelig voor het feit dat ik parttime was. Ik dacht dat ik tot het einde op de bank zou blijven en dat we samen plezier zouden hebben. zo overstuur? Mensen weten niet echt wat er is gebeurd."

Fans zijn verdrietig om te horen dat Vicki Gunvalson kanker had, maar zijn blij dat ze voor zichzelf zorgt, en het is goed dat ze mensen aanmoedigt om voor zichzelf te zorgen, regelmatig naar de dokter te gaan en op hun gezondheid te letten.

Aanbevolen: