15 TV-personage verlaat niemand waar niemand medelijden mee had

Inhoudsopgave:

15 TV-personage verlaat niemand waar niemand medelijden mee had
15 TV-personage verlaat niemand waar niemand medelijden mee had
Anonim

Om een show te laten slagen bij het tv-publiek, moeten er zoveel dingen goed gaan dat het soms schokkend is dat zoveel series de verste weg gaan. Dat gezegd hebbende, het is niet zo dat een show die een enkele fout maakt, noodzakelijkerwijs betekent dat het zijn naderende ondergang tegemoet gaat, vooral als dat aspect van de show wordt gecorrigeerd.

Hoewel het bijna altijd noodzakelijk is dat kijkers investeren in de hoofdrolspelers van een show, hebben soms een of meer van hen het doel gemist. Gelukkig zijn er in de televisiegeschiedenis veel voorbeelden geweest van personages die een serie achterlieten, tot groot genoegen van de fans van de show. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst te gaan met 15 vertrek van tv-personages waar fans blij van werden.

15 Scott Templeton – The Wire

Afbeelding
Afbeelding

Als een van de beste programma's in de tv-geschiedenis, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat The Wire meestal vol zat met fantastische personages. Helaas, toen de show zich eenmaal op de pers begon te concentreren, werd een personage met de naam Scott Templeton geïntroduceerd. Gebleken is dat hij delen van zijn verhalen verzonnen heeft, maar Templeton is niet alleen een leugenaar, maar hij is ook een zelfvoldane.

14 Maria LaGuerta – Dexter

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de acteur die Maria LaGuerta tot leven bracht in Dexter een uitstekend deel van de show Oz was, maakte het fans van de show enorm blij toen ze uit de show werd weggeschreven. Het personage sloeg tenslotte niet alleen ontzettend veel op Dexter, terwijl het duidelijk onwelkom was, maar ze was allesbehalve loyaal aan de andere geliefde personages van de show.

13 Robert California – Het kantoor

Afbeelding
Afbeelding

Voor het laatst gezien tijdens de finale van seizoen acht van The Office, Robert California was een goed personage en als hij in een ondersteunende rol was gebleven, had dat kunnen werken. Helaas duwde de show Robert op een gegeven moment in een hoofdrol die onthulde hoe inconsistent en irritant het personage vaak kon zijn.

12 Paige McCullers – Pretty Little Liars

Afbeelding
Afbeelding

Eigenlijk een ronduit verbijsterend personage, van het ene op het andere moment leek het alsof de schrijvers van Pretty Little Liars wilden dat we ons totaal anders voelden over Paige McCullers. Op een gegeven moment leidde Paige's zwemobsessie ertoe dat ze Emily's hoofd onder water hield en kort daarna viel Paige voor haar en zou het slachtoffer van de verdrinking zijn. Bovendien was het op zijn zachtst gezegd frustrerend dat Paige dacht dat ze het beste wist hoe ze met "A" moest omgaan.

11 Mark Brendanawicz – Parken en recreatie

Afbeelding
Afbeelding

Het is duidelijk dat Mark Brendanawicz, al vroeg bedoeld als een van de doorlopende hoofdpersonen van Parks and Recreation, zelfs een ontluikende relatie met Leslie had. De droge aflevering van elke regel van het personage en de manier waarop het leek alsof hij boven alle gekte van de show probeerde te lijken, maakten hem echter vreselijk geschikt voor deze komedie.

10 Zeven – Getrouwd met kinderen

Afbeelding
Afbeelding

Gedurende de hele televisiegeschiedenis is er een lange traditie van shows waarbij kinderen worden ingehuurd om nieuwe hoofdpersonages te spelen om de kijkcijfers op te krikken. Hoewel dat soms zeker heeft gewerkt, is het idee dat de mensen achter Married With Children dachten dat hun fans het leuk zouden vinden om een zeurderig kind aan de show toe te voegen, verbijsterend. Gelukkig verdween Seven binnen de kortste keren tot ieders geluk.

9 Priya Koothrappali – De oerkn altheorie

Afbeelding
Afbeelding

Zoals iedereen die in de loop der jaren sitcoms heeft gezien, ongetwijfeld beseft, houden die shows ervan om een duidelijk koppel te creëren, zodat ze belachelijke manieren kunnen bedenken om ze uit elkaar te houden. Dat gezegd hebbende, alleen omdat dat soort verhalen vaak voorkomen, wil nog niet zeggen dat kijkers er altijd van genieten. Toen The Big Bang Theory bijvoorbeeld Leonard en Penny uit elkaar hield door hem te laten daten met Priya Koothrappali, kregen de meeste kijkers een afkeer van haar karakter.

8 Kali – Vreemde dingen

Afbeelding
Afbeelding

Als het enige personage op deze lijst dat slechts in één aflevering van hun show verscheen, lijkt het misschien raar dat we Kali hier hebben opgenomen. Als je je echter de aflevering van Stranger Things herinnert waar ze deel van uitmaakte, leek het zeker alsof ze haar klaarstoomden voor een terugkeer op de weg. Gelukkig voor fans van Stranger Things lijkt het alsof de schrijvers van de show hebben geluisterd naar de bijna universele afkeer van haar verhaallijn, zodat ze Kali niet terug hebben gehaald.

7 Andrea Harrison - The Walking Dead

Afbeelding
Afbeelding

Als je ooit een stripboek "Walking Dead" hebt gelezen, realiseer je je waarschijnlijk hoe teleurstellend het is om Andrea op deze lijst te hebben staan, omdat ze geweldig is in dat medium. Helaas, als het gaat om de uitbeelding van Andrea in de show, werd ze op de een of andere manier in de loop van de tijd steeds vervelender. Ze was tenslotte een heethoofd, gooide Michonne en de rest van haar vrienden in de steek, en haar aantrekkingskracht op Shane en toen werd The Governor heel snel oud.

6 Nikki en Paulo – Verloren

Afbeelding
Afbeelding

In een interessante wending, niet alleen hadden Lost-fans een hekel aan de plotselinge introductie van Nikki en Paulo alsof ze er altijd al waren, de makers van de show waren ook geen fans. In feite, tijdens een interview met Esquire, zei mede-bedenker van de serie, Carlton Cuse, dat de personages "een verhaalidee waren waar we, toen we het eenmaal mee begonnen waren, spijt van hadden dat we het hadden gedaan".

Misschien is dat de reden waarom ze Nikki en Paulo niet alleen snel uitschreven, maar de personages levend begraven tot opluchting van de kijkers die ze weg wilden hebben.

5 Lucy – De oerkn altheorie

Afbeelding
Afbeelding

De enige show die twee keer op deze lijst verscheen, Lucy van The Big Bang Theory, maakte kijkers ook behoorlijk gek. In het begin hoefde dat niet het geval te zijn, omdat fans begrip hadden voor haar sociale angst. Maar tegen de tijd dat het overduidelijk werd dat Lucy volledig eendimensionaal was, zag ze haar steeds weer op dezelfde manier reageren.

Erger nog, de manier waarop ze Raj aan het lijntje bleef houden, ook al was het duidelijk dat ze zich niet op haar gemak voelde bij hem, werkte op de zenuwen van de kijkers.

4 juni Stahl – Sons of Anarchy

Afbeelding
Afbeelding

Hier is het ding over een show als Sons of Anarchy, kijkers weten dat de hoofdpersonen criminelen zijn, maar daar vinden ze het goed omdat het vermakelijk is. Als zodanig was het een schande voor veel kijkers toen Agent June Stahl werd geïntroduceerd en de plannen van de SOA in de weg stond, terwijl ze zelf ook schaduwrijk was. Natuurlijk, in de stijl van deze show, ontmoette ze na een tijdje een gewelddadig einde en kijkers waren maar al te blij om haar vaarwel te zeggen.

3 Oliver Trask – The O. C

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel de tijd van The O. C. in de schijnwerpers relatief kort was, toen deze show een hit was, was het het gesprek van de dag. Helaas was de klap in het midden van dat tijdperk de echt slechte verhaallijn van Oliver Trask. Het is duidelijk dat Trask's obsessie met haar, geïntroduceerd in een flauwe poging om drama te creëren in de relatie van Ryan en Marissa, zo transparant was dat het de kijkers gek maakte die Marissa niet opmerkte.

2 Joffrey Baratheon – Game of Thrones

Afbeelding
Afbeelding

Joffrey Baratheon werd ooit beschouwd als het meest onaangename personage op televisie, maar was tegelijkertijd zo sadistisch en zeurderig dat hij ervoor zorgde dat kijkers hem tot in het diepste van hun hart verafschuwden. Om die reden verheugden de meeste kijkers zich toen de jonge koning plotseling op de grond viel en bezweek aan vergiftiging, niet minder dan zijn moeder.

1 Emily W altham – Vrienden

Afbeelding
Afbeelding

We willen meteen duidelijk maken dat we volledig begrijpen waarom Emily W altham Ross weg zou willen houden van Rachel, gezien zijn Freudiaanse misstap tijdens hun huwelijk. Dat gezegd hebbende, waarom de schrijvers en producenten van de show dachten dat kijkers het leuk zouden vinden om de ontbinding van de hoofdpersonages te zien zoals we weten dat ze geplaagd worden, gaat ons te boven. Om die reden maakte het de meeste fans blij toen haar personage helemaal verdween.

Aanbevolen: