De cast van 'Friends' had een interventie voor de laattijdigheid van dit castlid

Inhoudsopgave:

De cast van 'Friends' had een interventie voor de laattijdigheid van dit castlid
De cast van 'Friends' had een interventie voor de laattijdigheid van dit castlid
Anonim

Met een blijvende wereldwijde erfenis en miljoenen verslaafde fans over de hele wereld, is Friends misschien wel de meest populaire sitcom aller tijden.

De show, die het leven volgt van zes vrienden die in de twintig in New York City wonen, veranderde alle hoofdrolspelers in sterren: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer.

Fans streamen de show tot op de dag van vandaag nog steeds op Netflix en stemmen ook af op alle geheimen achter de schermen die worden gemorst - en dat zijn er genoeg geweest.

In de loop der jaren zijn er verschillende weinig bekende feiten over het maken van de show aan het licht gekomen, waaronder het feit dat Jennifer Aniston bijna voor de finale stopte met Friends.

Er is ook onthuld dat de cast samenwerkte en een interventie opvoerde voor een castlid, dat altijd te laat was om op te zetten. Lees verder om erachter te komen wie de late vriend was.

De relatie van de cast van 'Friends'

Uit beelden van achter de schermen, posts op sociale media en verschillende interviews door de jaren heen, weten we zeker dat de cast van Friends vrienden in het echte leven zijn.

Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer kunnen in het echte leven echt met elkaar overweg en konden het goed met elkaar vinden tijdens het filmen van de 10-seizoenenserie.

Ze spreken zich altijd uit ter ondersteuning van elkaar, tonen regelmatig hun liefde voor elkaar en barsten van emotie toen ze herenigd werden voor de reüniespecial van 2021.

Maar dat betekent niet dat er nooit een hik tussen hen was. Zoals alle echte vriendschappen, was de cast het van tijd tot tijd oneens. Een van die problemen deed zich voor toen de cast besloot Jennifer Aniston te laten zitten en een interventie op touw te zetten.

Jennifer Aniston's rol in de show

In de show speelde Jennifer Aniston Rachel Green, een personage dat uiteindelijk een van de populairste vrienden werd.

Rachel begint haar reis als een verwend rijk meisje dat op haar trouwdag wegrent van haar waardeloze partner. Door herenigd te worden met haar oude vriendin Monica Geller en haar vriendengroep, leert Rachel op eigen benen te staan. Alle personages doorlopen indrukwekkende bogen, maar die van Rachel is misschien wel de grootste.

Op het hoogtepunt van het succes van Friends werd Rachel Green een mode-icoon. Kijkers wilden zich net als zij kleden, haar baan bij Ralph Lauren hebben en zelfs hun haar in laagjes knippen zoals dat van haar.

Maar het blijkt dat Rachel Green niet bepaald perfect was. Of tenminste, de actrice achter haar niet.

Waarom ze een interventie nodig hadden voor Jennifer Aniston

Hoewel Jennifer Aniston goed overweg kon met de rest van de cast, werkte ze wel op hun zenuwen door vaak te laat op de set te komen.

Volgens Cheat Sheet was David Schwimmer, die Rachel Green's belangrijkste liefdesbelang Ross Geller speelde, degene die de interventie initieerde, maar de rest van de cast was volledig aan boord. Bij de interventie vertelde Lisa Kudrow, die Phoebe Buffay speelde, naar verluidt tegen Aniston: "Je hebt pech om aan het werk te gaan."

We hebben niet veel meer details over wat er tijdens de interventie is gezegd, maar het proces werkte. Er lijkt geen kwaad bloed te bestaan tussen de castleden en ze bleven tien jaar lang hilarische afleveringen maken.

Jennifer Aniston stal ook van de set

Wat ingehouden ondeugden betreft, had Jennifer Aniston nog een gewoonte die misschien werd afgekeurd: stelen van de set.

Toen de cast bij elkaar kwam om de reünie te filmen, gaf Aniston zelf toe dat ze plakkerige vingers had en nam ze een paar favoriete items van de set, waaronder schoenen en outfits die ze nog steeds draagt.

De garderobe van Rachel Green trok de meeste aandacht, maar Aniston onthulde dat ze ook enkele items uit Monica's garderobe had gejat.

De vroege indrukken van de cast van 'Friends' van Jennifer Aniston

Zelfs met haar late gewoonte en neiging om leuke dingen van de set te nemen (en echt, wie niet?), was de rest van de cast verliefd op Aniston, zowel als persoon als als actrice.

Christina Pickles, die Judy Geller speelde, de moeder van Monica en Ross, onthulde (via The Guardian): "Ik wist dat Jennifer Aniston een enorm succes zou worden vanaf het moment dat ik haar zag tijdens de repetities."

En ze had gelijk!

Jennifer Aniston's gevoelens over 'vrienden' zijn

Jennifer Aniston heeft er geen geheim van gemaakt hoe dankbaar ze is om deel uit te maken van Friends, een show die haar tot een begrip heeft gemaakt. Cosimo Fusco, die de gastrol van Paolo in de serie speelde, vertelde hoe de actrice zich voelde toen Friends voor het eerst succes vond.

“Toen ik mijn eerste aflevering opnam, had nog niemand hem op tv gezien. Terwijl we aan het filmen waren, kondigden ze aan dat de show in opdracht was gemaakt voor 12 afleveringen. Jennifer Aniston huilde in feite op mijn schoot omdat haar nog nooit zoiets was overkomen, 'verklaarde Fusco.

Anistons tranen laten zien hoe dankbaar ze was om in de show te zijn en hoe gelukkig ze was om eindelijk in Hollywood te komen, ook al liep ze soms een beetje achter op schema.

Aanbevolen: