90 Day Fiancé': alle details over de bruiloft van Yara en Jovi in Las Vegas

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé': alle details over de bruiloft van Yara en Jovi in Las Vegas
90 Day Fiancé': alle details over de bruiloft van Yara en Jovi in Las Vegas
Anonim

Yara en Jovi verschenen voor het eerst in de realityshow-franchise tijdens seizoen 8 van 90 Day Fiancé. Fans ontmoetten het stel voor het eerst toen Yara van Oekraïne naar New Orleans verhuisde om bij Jovi te zijn. Vanaf het moment dat Yara in de Verenigde Staten aankwam tot het moment dat ze trouwden, was hun relatie een enorme achtbaan - zoals met de meeste stellen in de show. Jovi en Yara zijn getrouwd met nog 44 dagen op Yara's K-1-visum, dus ze hebben niet de hele 90 dagen doorgemaakt voordat ze trouwden, zoals veel van de andere paren van de show.

Ze hebben veel moeilijke tijden doorgemaakt in die twee maanden - Yara werd zwanger, Jovi moest weg voor werk en er waren een paar grote ruzies over Jovi's gedrag. Maar ondanks dit alles trouwde het paar nog steeds en koos een Vegas-huwelijk om hun huwelijk te beginnen. Hier is alles wat we weten over de bruiloft van Yara en Jovi.

6 Yara's K-1 Visa en Jovi's baan maakten het moeilijker voor hen om te trouwen

Zoals veel van de andere koppels van de franchise, verhuisde Yara naar de VS op een K-1-visum en moest ze binnen 90 dagen met Jovi trouwen als ze met hem in het land wilde blijven. Dat is al een grote druk voor elk paar. Maar bovendien ontdekte Yara een paar weken nadat ze in de VS was aangekomen dat ze zwanger was en kort nadat ze erachter kwamen, moest Jovi de stad uit voor zijn baan. Met alles wat er in hun leven gebeurde, besloten ze dat het het beste voor hen was om zo snel mogelijk te trouwen.

5 Vegas was de gemakkelijkste en beste manier voor het koppel om de knoop door te hakken

Als een stel snel wil trouwen en geen grote bruiloft wil (of heeft) plannen, gaan ze naar Las Vegas. Vegas staat bekend als de "huwelijkshoofdstad van de wereld", omdat het zo gemakkelijk is om daar te trouwen. Ze hebben heel veel plekken waar je binnen enkele minuten kunt trouwen en je hoeft niet echt iets te plannen. Het beste is dat je een Elvis-imitator ook je bruiloft kunt laten begeleiden, en dat is wat Yara en Jovi besloten te doen. Ze hadden een kleine ceremonie in een van de kapellen in Vegas en lieten een Elvis-imitator zingen terwijl ze trouwden. Een bruiloft in Vegas was voor hen de beste manier om te trouwen, aangezien ze niet te lang wilden wachten en geen grote bruiloft wilden zonder Yara's familie.

4 Yara moest een sprankelende trouwjurk hebben

Terwijl het stel plannen maakte voor hun bruiloft in Vegas, ging Yara kleding shoppen met Jovi's moeder, Gwen. Gwen stond aanvankelijk sceptisch tegenover Yara's bedoelingen, maar nadat Gwen haar had leren kennen, steunde ze haar aanwezigheid bij haar zoon volledig. Ze probeert Yara zoveel mogelijk te steunen, aangezien haar familie niet bij haar is. Ze hielp haar zelfs met het uitkiezen van haar trouwjurk, die moest passen bij een bruiloft in Vegas. Ze koos een glinsterende jurk met lange mouwen die zich vastklampte aan elke ronding van haar lichaam. Toen Yara haar trouwjurk aan het passen was, zei Gwen: 'Dat is Vegas-y. Ik denk dat het… de spleet is te hoog, maar het is een mooie jurk. Het past heel goed bij je.” Gwen was er aanvankelijk niet zeker van of Yara een strakke jurk droeg, maar ze steunde haar beslissing om de jurk te krijgen die ze wilde en het bleek de perfecte jurk te zijn voor een bruiloft in Vegas.

3 Jovi's moeder was bijna niet uitgenodigd voor de bruiloft

Hoewel het huwelijk van Yara en Jovi klein was, moest het eerst nog kleiner zijn. “Yara wilde oorspronkelijk een kleine, intieme bruiloft met alleen haar en Jovi, omdat haar familie in Oekraïne er niet bij zou kunnen zijn. Uiteindelijk groeide het huwelijksfeest en gingen Jovi's ouders en enkele vrienden mee op de reis naar Las Vegas , aldus TLC. Toen Yara met Gwen trouwjurken ging shoppen, zag ze hoe overstuur Gwen was omdat ze haar zoon niet kon zien trouwen. Ze wilde Gwen geen pijn doen, dus veranderde ze van gedachten en nodigde haar en haar man uit voor de bruiloft. Yara was niet echt blij met de komst van Jovi's vrienden, maar ze deden het toch.

2 Jovi en Yara vochten vlak voor de bruiloft om zijn vrijgezellenfeestje

De avond voordat Jovi en Yara naar Vegas vertrokken, ging Jovi uit voor zijn vrijgezellenfeest. Hij ging drinken met zijn vrienden en ze gingen uiteindelijk naar een stripclub. Yara zei tegen Jovi dat hij niet laat buiten moest blijven en erg dronken moest worden omdat ze 's morgens vroeg moesten opstaan, maar hij deed het toch. Jovi vertelde de producers van de show: "Dit is mijn lokale ontmoetingsplaats. Ik kwam hier zes of zeven avonden per week. En het voelt goed om terug te zijn, maar ik beloofde Yara dat het goed zou komen, dat ik vroeg naar huis zou gaan. Wie gaat er om 11 uur naar huis? Wat is dat voor een vrijgezellenfeestje? Kom op. Ik vind het oké als ik een paar minuten te laat ben." Vlak voordat ze gingen trouwen hadden ze grote ruzie over het gedrag van Jovi op zijn vrijgezellenfeest. Yara wist nog niet eens alles wat er op het feest gebeurde, maar ze was nog steeds boos dat hij laat wegbleef en niet naar haar luisterde, vooral omdat ze zich er niet lekker bij voelde. Yara praatte nauwelijks met Jovi toen ze naar Vegas gingen, maar toen ze eenmaal op de bruiloft waren, kalmeerde Yara en leken ze allebei blij met elkaar te trouwen.

1 Het stel is vandaag nog steeds samen en lijkt een gelukkig leven te leiden met hun babymeisje

Ondanks alle ruzies en moeilijke tijden zijn Yara en Jovi vandaag nog steeds getrouwd. Ze trouwden op 14 februari 2020 en staan dus op het punt om volgend jaar hun tweejarig jubileum te vieren. Ze hebben veel meegemaakt sinds hun huwelijk – ze verwelkomden hun dochter, Mylah, Yara kreeg het coronavirus, Jovi kon maandenlang niet naar huis vanwege de pandemie, en ze hebben een paar grote ruzies gehad over het gedrag van Jovi. Toen Jovi eindelijk thuiskwam van zijn werk, was hij nog steeds aan het feesten en veel drinken en hielp hij Yara niet zoveel met hun baby als hij had moeten doen. Maar ze hebben die moeilijke tijden doorstaan en lijken het nu beter te doen. Tijdens een aflevering van 90 Day Fiancé zei Yara: Met Jovi is niets gemakkelijk en niets is perfect. En ook al wil ik dat Jovi een betere echtgenoot wordt, ik wil nog steeds dat hij mijn echtgenoot wordt.”

Aanbevolen: