Hoe Alex Rodriguez zich voelt over de Vegas-bruiloft van Ben Affleck en Jennifer Lopez

Inhoudsopgave:

Hoe Alex Rodriguez zich voelt over de Vegas-bruiloft van Ben Affleck en Jennifer Lopez
Hoe Alex Rodriguez zich voelt over de Vegas-bruiloft van Ben Affleck en Jennifer Lopez
Anonim

Na Jennifer Lopez en Ben Affleck's recente onopvallende bruiloft in Las Vegas, waren fans er snel bij om memes te maken over de waarschijnlijke reactie van Alex Rodriguez op het nieuws. In werkelijkheid heeft de voormalige honkbalster geen directe opmerkingen gemaakt over de reünie van Bennifer sinds ze de krantenkoppen haalden in april 2021. Een bron heeft echter zojuist onthuld dat A-Rod "gelukkig" is voor zijn ex-verloofde. Dit is wat hij echt voelt over de pasgetrouwden.

Inside Ben Affleck & Jennifer Lopez's Vegas Wedding

Lopez ging naar haar fan-nieuwsbrief, On the JLo, om de details van haar Vegas-huwelijk te delen. Het was ondertekend "Mrs. Jennifer Lynn Affleck. Volgens de post had het paar op 16 juli 2022 om middernacht een ceremonie in de Little White Wedding Chapel. Liefde is mooi. Liefde is vriendelijk. En het blijkt dat liefde geduldig is. Twintig jaar geduld,' zei JLo over de grote dag. 'Precies wat we wilden. Gisteravond vlogen we naar Vegas, stonden in de rij voor een vergunning met vier andere koppels, die allemaal dezelfde reis maakten naar de huwelijkshoofdstad van de wereld."

Ze vertelde ook dat ze die avond bijna niet in de kapel waren geraakt. "We waren om middernacht amper in de kleine witte trouwkapel. Ze bleven genadig een paar minuten laat open, laten we foto's maken in een roze Cadillac-cabriolet, blijkbaar ooit gebruikt door de koning zelf (maar als we Elvis zelf wilden laten zien, dat kostte extra en hij lag in bed), "herinnerde de Let's Get Loud-artiest zich. Het paar werd vergezeld door Lopez' moeder, Guadalupe Rodriguez en haar tweeling, Emme en Max Muñiz.

"Dus met de beste getuigen die je je maar kunt voorstellen, een jurk uit een oude film en een jas uit Bens kast, lazen we onze eigen geloften in de kleine kapel en gaven elkaar de ringen die we zullen dragen voor de rest van ons leven. Ze hadden zelfs Bluetooth voor een (korte) mars door het gangpad, "zei Lopez over haar eenvoudige bruiloft. "Maar uiteindelijk was het de best mogelijke bruiloft die we ons hadden kunnen voorstellen. Een waarvan we lang geleden hebben gedroomd en een die echt is gemaakt (in de ogen van de staat, Las Vegas, een roze cabrio en elkaar) op een heel, heel lang laatste moment."

Wat A-Rod denkt over de bruiloft van Ben Affleck en JLo

Twee dagen na de bruiloft van Bennifer, vertelde een bron aan Us Weekly dat Rodriguez "gelukkig" is voor Lopez. "Hij is blij voor haar en blij dat ze bij de persoon is met wie ze bedoeld is", zei de insider over de reactie van de voormalige atleet. In mei 2021 plaatste A-Rod een Instagram-verhaal, indirect verwijzend naar zijn toen recente splitsing van JLo en haar reünie met Affleck. "Ik sta op het punt een nieuw begin in mijn leven te maken", schreef hij. "Alles wat mij niet dient, verdwijnt uit mijn leven. Er komt nieuwe energie op. Er komen nieuwe niveaus voor mij vrij, mentaal, mentaal en spiritueel. Ik blijf geduldig en weet dat deze nieuwe fase van mijn leven eraan komt."

De bron bevestigde ook dat A-Rod inderdaad zijn eigen geluk heeft gevonden. "Hij heeft nu een nieuwe relatie en is ook gelukkig", zeiden ze. "Hij reist overal en leeft zijn beste leven. Hij is echt gefocust op familie, zijn carrière en wat hij aan het doen is." Ze voegden eraan toe dat toen hij "het nieuws zag", hij gewoon "zijn zaken deed", omdat hij "vrede had gesloten" met zijn breuk met JLo enige tijd geleden. "[Zijn] relatie [met Jennifer] eindigde een tijdje geleden - hij heeft vrede gesloten met hoe de dingen zijn geëindigd", legt de insider uit. "Hij respecteert haar en wenst haar echt niets dan het beste."

Met wie is Alex Rodriguez nu aan het daten?

A-Rod "hangt de laatste paar maanden rond" met het 26-jarige model en bodybuilder Kathryne Padgett. Volgens een bron van Us Weekly hebben de twee "nog geen titel op hun relatie gezet en gaan niet rond om hun vrienden te vertellen dat ze officieel zijn. Blijkbaar wil de 46-jarige niet "de dingen overhaasten", aangezien het zijn eerste relatie is na zijn verbroken verloving met JLo.

De insider voegde eraan toe dat Rodriguez en Padgett een "geweldige chemie" hebben en dat er "vonken vliegen" tussen hen. "Ze vervelen zich nooit samen en hebben veel plezier", zei de bron, en merkte op dat hij "echt van haar houdt" en " altijd flirterige opmerkingen achterlaat op haar IG."

Aanbevolen: