Aaliyah's fans woedend als nieuwe details van bruiloft tot R. Kelly naar voren komen

Inhoudsopgave:

Aaliyah's fans woedend als nieuwe details van bruiloft tot R. Kelly naar voren komen
Aaliyah's fans woedend als nieuwe details van bruiloft tot R. Kelly naar voren komen
Anonim

Terwijl de rechtszaak van R. Kelly zich verder ontvouwt, worden steeds meer smerige details over zijn leven aan het publiek onthuld. Veel van de discussies in deze zaak gingen over de overleden prinses van R&B, Aaliyah, die controversieel verbonden was met R. Kelly op het moment van haar dood. Helaas zijn haar fans, volgers en familie er niet in geïnteresseerd dat haar naam door R. Kelly's rommelige gerechtelijke procedures wordt gesleept, en ze zijn verontwaardigd dat er zo lang na haar tragische overlijden over haar wordt gesproken en over haar wordt gesproken.

Er zijn beschuldigingen dat R. Kelly Aaliyah in een zeer controversiële en hoogst ongepaste relatie heeft gestrikt voordat hij documenten vervalste om met de minderjarige ster te trouwen. Nu komen er steeds meer details naar voren over hun zeer privé en volledig illegale huwelijksceremonie.

Het blijkt te veel te zijn voor de fans van Aaliyah die willen dat de start in vrede en kracht blijft rusten, zonder door deze gesprekken te worden gesleept.

R. Kelly &Aaliyah's trouwdetails, onthuld

R. Kelly en Aaliyah slaagden erin te trouwen toen Aaliyah minderjarig was. Fans hebben hier altijd vragen over gehad, maar hebben de zaak sindsdien aan de kant geschoven en uit hun hoofd gezet.

De gerechtelijke procedures slepen alle details van het verleden naar boven, en of fans het nu leuk vinden of niet, de media publiceren allerlei updates over de details van de bruiloft die plaatsvond.

Fans hebben dat met tegenzin net vernomen tijdens de huwelijksceremonie die plaatsvond toen Aaliyah nog niet de wettelijke leeftijd had om toestemming te geven. Ze ontdekten dat ze pas 12 of 13 was toen R. Kelly een intieme relatie met haar begon en dat hij dacht dat ze misschien zwanger was, dus vervalste hij documenten en dwong hij de ceremonie om ervoor te zorgen dat ze als zijn vrouw niet zou worden gedwongen om te getuigen tegen hem in de rechtbank.

Fans willen niet dat Aaliyah op deze manier wordt herinnerd…

De minister die de ceremonie leidde, is Nathan Edmond, en hij is nu 73 jaar oud. Hij werd gedagvaard in het proces van afpersing en sekshandel en sprak voor het eerst over de ceremonie. Hij zegt dat hem een klein bedrag werd aangeboden om de ceremonie te leiden, maar dat hij de ceremonie gratis uitvoerde, en dat hem werd gevraagd een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen, wat hij weigerde te doen. Vervolgens zei hij dat er maar heel weinig mensen aanwezig waren bij de ceremonie, afgezien van drie mannen, en dat het paar ging trouwen, en dat R. Kelly en Aaliyah bijpassende joggingpakken droegen met één broekspijp opgerold tot aan de knie voor hun trouwkleding. Edmond wordt ook als volgt geciteerd; "Je kon haar hele gezicht niet zien, omdat haar haar over haar gezicht hing," en herinnert zich het gevoel dat er iets vreemds aan deze verbintenis was.

Fans zijn volledig verontwaardigd dat deze details nu naar voren komen en Aaliyah's geheugen en reputatie besmeuren, een volle 20 jaar na haar overlijden.

Hun wens is dat ze in vrede met waardigheid kan rusten en dat er niet door zoveel uitzinnige fans op haar naam wordt geklikt, en dat zulke persoonlijke details worden onthuld aan miljoenen mensen over de hele wereld.

Aanbevolen: