Alle prachtige momenten uit de geheime bruiloft van Ariana Grande

Inhoudsopgave:

Alle prachtige momenten uit de geheime bruiloft van Ariana Grande
Alle prachtige momenten uit de geheime bruiloft van Ariana Grande
Anonim

Ariana Grande is officieel een mevrouw! De popzangeres zei haar "I do's" al in mei, tijdens haar geheime huwelijksceremonie. Grande's speciale dag was de belichaming van beeldschoon; van haar adembenemende jurk tot de simplistische, maar toch mooie details, haar topgeheime huwelijk was de droomhuwelijk van elke persoon. De zangeres van "Thank U, Next" trouwde na meer dan een jaar daten met luxe makelaar D alton Gomez.

Grande was in het verleden altijd behoorlijk openbaar geweest met haar relaties, maar heeft het grootste deel van haar relatie met D alton Gomez privé gehouden. Nadat ze haar verloving op haar Instagram had geplaatst en haar ongelooflijk unieke ring had laten zien, was haar huwelijk met de makelaar langverwacht. Toen bekend werd dat de bruiloft van Grande bekend was geworden, was het nieuws schokkend omdat het zo goed geheim werd gehouden. De foto's die zijn vrijgegeven van de speciale dag van de zangeres stelden niet teleur aangezien ze een aantal mooie momenten van de dag onthullen. Hier zijn alle prachtige momenten van de geheime bruiloft van Ariana Grande.

8 De pasgetrouwden droegen haute couture

Ariana Grande's modieuze gevoel voor stijl maakte het geen verrassing toen ze de jurk presenteerde die ze droeg om door het gangpad te lopen. Grande channelde "Audrey Hepburn's tijdloze elegantie" en droeg "een slanke, op maat gemaakte witte jurk van Vera Wang" en ze accessoriseerde de jurk met "een schouderlange, met de hand geplooide sluier met een zoete satijnen strik helemaal bovenaan." Alexandra Macon schreef op Vogue.com dat Vera Wang Grande een paar jaar geleden op het Met-gala beloofde dat ze haar 'trouwdaglook' zou maken. De modeontwerper hield woord en creëerde een adembenemende jurk voor de ster.

D alton Gomez paste bij Grande door ook haute couture te dragen op hun speciale dag. De luxe makelaar droeg een Tom Ford-pak en zag er keurig uit naast zijn bruid.

7 De bruiloft vond plaats bij Ariana's huis

De Grammy-winnaar wilde haar trouwdag zo privé en zo geheim mogelijk houden, daarom liet ze het evenement plaatsvinden in haar fenomenale huis

in Montecito, Californië. De prachtige residentie was elegant versierd met brandende witte kaarsen, "bloemen die aan het plafond hingen" en "weelderig groen bedekte de eettafels."

6 Er was een korte gastenlijst

De pasgetrouwden wilden hun bruiloft zo vertrouwelijk mogelijk houden, waardoor het aantal aanwezigen op de speciale dag erg klein was. Zoals vermeld op Vogue.com: "De ceremonie was een intieme aangelegenheid, met minder dan 20 goede vrienden en familie." Hoewel de dag gevuld was met slechts een paar gasten, "was de kamer zo gelukkig en vol liefde. Het echtpaar en beide families konden niet gelukkiger zijn", vertelde een vertegenwoordiger van Grande aan People.com.

5 Ariana's moeder en vader gaven haar weg

De zangeres heeft haar hechte band met haar moeder Joan Grande duidelijk gemaakt. In haar beroemde hit, 'Thank U, Next', schreef Grande de tekst 'One day I'll walk down the aisle / Holding hands with my mama', en haar moeder bracht haar met haar vader Ed Butera door het gangpad.. Dit was "een persoonlijk hoogtepunt en een van de meest bijzondere momenten voor de bruid."

4 Ze nam haar reddingshond op in de bruiloft

De nieuwe bruid heeft vocaal gesproken over haar liefde voor dieren, met tien eigen honden, allemaal reddingsacties. Het is geen schok dat Grande een van haar honden in haar geheime huwelijk heeft opgenomen.

Ze nam haar reddingshond, Toulouse, op in haar huwelijk, die ze in 2013 uit een dierenasiel adopteerde en is een beagle-chihuahua-mix. D alton was toen niet de enige die er keurig uitzag op de speciale dag, toch?

3 De sieraden die ze droeg hadden een sentiment

Grande's klassieke look zou niet compleet zijn zonder een aantal smaakvolle sieraden om het allemaal samen te brengen. Ze droeg oorbellen met parels en diamanten van Lorraine Shwartz, die passen bij haar verlovingsring met een oorbel ondersteboven "(een knipoog naar haar esthetiek die begon tijdens het zoetstoftijdperk)" en de andere oorbel met de goede kant naar boven. Vogue.com zegt dat deze oorbellen betekenis hebben voor Ariana, "omdat het staat voor het waarderen van de laagste of de "ondersteboven" momenten in haar leven en hoe ze hebben bijgedragen aan waar en wie ze nu is."

2 Haar haar en make-up waren boeiend

De popsensatie staat bekend om haar iconische hoge paardenstaart, waardoor het publiek zich afvroeg of ze haar klassieke kapsel zou rocken op haar trouwdag. Grande nam haar beroemde kapsel enigszins op in haar trouwdaglook met een "gepolijst" half-omhoog, half-omlaag, zacht gekruld kapsel gedaan door de beroemde haarstylist Josh Liu. Haar make-up werd ook in haar gebruikelijke stijl gehouden, natuurlijk "met gebeeldhouwde wenkbrauwen en een mooie gevleugelde voering", gedaan door de beroemde make-upartiest Ash Kolm.

Aanbevolen: