De echte reden waarom Rachel McAdams niet gaat trouwen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Rachel McAdams niet gaat trouwen
De echte reden waarom Rachel McAdams niet gaat trouwen
Anonim

Hoewel Rachel McAdams al enkele jaren een enorme ster is en ons voor zich heeft gewonnen door gemene personages te spelen (zoals haar klassieke rol als Regina George) en lieftallige karakters (zoals Allie in The Notebook), is ze er niet zo dol op om haar te delen leven met de hele wereld. Rachel McAdams gebruikt geen sociale media en het is best moeilijk om wat persoonlijke details over haar normale leven te achterhalen. Hoewel ze zeker zal praten over de films waarin ze speelt, omdat ze gepassioneerd lijkt over haar acteerkunsten, praat ze niet veel over haar datingleven.

De actrice heeft veel gedaan sinds The Notebook en dat omvat ook het moeder worden van twee kinderen. Maar hoewel ze de afgelopen jaren veel serieuze relaties heeft gehad, is ze nog niet getrouwd en fans vragen zich af of ze ooit met iemand in het huwelijksbootje zal stappen. Blijf lezen om erachter te komen wat de echte reden is waarom Rachel McAdams niet gaat trouwen.

Zal Rachel McAdams trouwen?

Rachel McAdams zou schitteren in een vervolg op Mean Girls, maar hoewel ze eerlijk is over haar carrière, praat ze niet zo veel over haar relaties.

Omdat Rachel McAdams twee kinderen deelt met Jamie Linden, met wie ze al enkele jaren aan het daten is, lijkt het erop dat de actrice gewoon niet geïnteresseerd is in een huwelijk. Het paar lijkt het geweldig te doen en aangezien ze een gezin hebben, lijkt het zeker waarschijnlijk dat ze zouden zijn getrouwd als ze dat hadden gewild.

In de zomer van 2020 kondigde de actrice aan dat ze baby nummer twee kreeg.

Het lijkt er ook op dat als het paar ooit besluit te trouwen, ze het misschien niet publiekelijk aankondigen, of dat het een tijdje kan duren voordat mensen het vinden.

PopSugar gaf commentaar op hoe Rachel en James hun relatie buiten de schijnwerpers houden. De publicatie vermeldt dat mensen in 2016 hun romance ontdekten. Jamie schreef en regisseerde de film 10 Years, die in 2011 werd uitgebracht, en hij schreef ook de Nicholas Sparks-film Dear John uit 2010. Zijn andere schrijfcredits zijn onder meer Money Monster uit 2016 en We Are Marshall uit 2006.

Rachel McAdams klonk absoluut als een romanticus toen ze sprak over haar film About Time.

In een interview met Collider.com zei ze dat ze het leuk vindt om projecten aan te gaan met romantiek: "Ik hou van verhalen met liefde erin. Ik geef gewoon de voorkeur aan die films. Af en toe kom ik een film tegen waarin er is geen liefdesverhaal. Het hoeft niet romantisch te zijn, maar er is een gebrek aan liefde, en dat snap ik niet." Hoewel Rachel McAdams speelde in Game Night en Spotlight, is het zeker waar dat veel van haar films romances waren. En ze doet er zo goed werk in.

Rachel McAdams heeft ook veel lieve dingen te zeggen over het ouderschap. De ster is nu 43 jaar oud en ze was zwanger toen ze 39 was. Ze zei dat ze zich klaar en comfortabel voelde om de hele tijd aan haar baby te denken sinds ze 39 was toen ze moeder werd. Ze legde uit aan The Sunday Times: "Het is zonder twijfel het beste dat me ooit is overkomen."

Rachel McAdams had verschillende beroemde partners

Terwijl Rachel McAdams en James Linden nu samen zijn, is de geliefde actrice met veel beroemde mensen uitgegaan.

Volgens PopSugar ging ze van 2010 tot 2013 uit met Michael Sheen en mensen denken dat zij en Taylor Kitsch samen waren in 2015.

Natuurlijk weten fans dat Rachel McAdams een serieuze relatie had met Ryan Gosling, haar co-ster uit The Notebook, en het is zeker veilig om te zeggen dat veel mensen hoopten dat ze bij elkaar zouden blijven en dat er trouwklokken in hun toekomst.

In 2007 sprak Ryan Gosling met GQ over hun relatie en zei: "Mensen bewijzen Rachel en mij een slechte dienst door aan te nemen dat we net als de mensen in die film waren. Rachel en mijn liefdesverhaal is veel romantischer dan dat."

The List meldde dat de twee acteurs geen grote fans van elkaar waren toen ze op de set werkten, maar dat ze wel konden blijven samenwerken en elkaar zelfs buiten beeld begonnen te zien.

Sinds Rachel McAdams heeft gezegd dat het geweldig was dat ze op 39-jarige leeftijd een baby kreeg en ervoor zorgde dat ze volledig aan boord was voor deze grote levensverandering, zal ze er misschien voor kiezen om in de toekomst te trouwen wanneer dat voelt De volgende stap. Of misschien zijn zij en James Linden helemaal tevreden en hebben ze vrede met hun familie zoals het is, wat zeker het geval lijkt te zijn.

Aanbevolen: