De echte reden waarom Selena Gomez niet gaat trouwen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Selena Gomez niet gaat trouwen
De echte reden waarom Selena Gomez niet gaat trouwen
Anonim

Selena Gomez heeft zeker verschillende kikkers gekust, maar ze moet haar charmante prins nog vinden. Is er een specifieke reden waarom Selena moeite heeft met het vinden van liefde? Wat heeft ze precies onthuld over ooit trouwen? De eerste persoon die beroemd was in verband met Selena was Nick Jonas in 2008, maar die romance was van zeer korte duur. Selena onthulde later dat Nick charmant was, maar gaf toe dat ze toen allebei erg jong waren.

Selena had toen een relatie met Taylor Lautner in 2009, maar ze bevestigde later hun breuk met Seventeen en zei: "We zouden gaan lunchen en dineren, maar ik wist dat hij paparazzi had die hem volgden, en ik had paparazzi die mij volgde. Mensen werden een beetje gek van ons, maar hij is zo lief. Taylor heeft me zo gelukkig gemaakt. Ik wist niet dat ik zo gelukkig kon zijn." Er was ook de knipperlichtrelatie met Justin Bieber, die heel slecht eindigde. Hier is alles over het liefdesleven van de actrice en de echte reden waarom Selena Gomez niet zal trouwen.

Heeft Selena Gomez op dit moment een relatie?

Selena en Zedd hadden begin 2015 een korte date, ondanks beweringen dat het hele ding een publiciteitsstunt was. Ze ging ook uit met Charlie Puth, Samuel Krost, Orlando Bloom en The Weeknd. Selena is ook in verband gebracht met andere mensen en begin maart 2022 ging het gerucht dat ze een relatie had met Zen Matoshi. De actrice was een van de gelukkigen die de uitverkochte show van Dua Lipa in Madison Square Garden mocht zien, en ze was erbij met Zen.

Kort na hun verschijning stonden de sociale media in vuur en vlam met hun foto's, en het werd verder overspoeld met speculaties van fans over een mogelijke romance. Echter, een naaste bron die sprak met E! News beschreef hen expliciet als vrienden en zei: "Het zijn vrienden. Hij werkt in de technische ruimte en heeft Selena geholpen met het adviseren." Een andere bron vertelde People ook: "Selena en Zen hebben elkaar net ontmoet via een wederzijdse kennis. Ze daten niet."

Hoewel werd gemeld dat Selena en Zen gewoon vrienden zijn, bombardeerden fans hem op sociale media met vragen over het daten van Selena, iets waarvan de actrice zelf eerder zei dat het daten erg moeilijk maakte.

Selena Gomez wil niet meer daten

Vóór Zen, waren de fans van Selena en Chris Evans achterdochtig dat beide sterren aan het daten waren nadat de acteur haar in oktober 2021 op Instagram begon te volgen. Shippers begonnen toen foto's van Selena en Chris te photoshoppen om het te laten lijken alsof ze de dezelfde studio op hetzelfde moment en had een date in een restaurant. Het gerucht werd nog verder aangewakkerd toen Chris een clip van zichzelf op de piano plaatste op zijn Instagram-verhalen en de video ondertitelde: 'regenachtige dagactiviteiten. Volgens fans was er een mysterieuze weerspiegeling van een brunette in de linkerhoek van de video, naar verluidt Selena.

Dat soort obsessie maakt het voor Selena moeilijk om in het openbaar met iemand te daten. De waarheid is dat de actrice al een tijdje met niemand is uitgegaan. In 2021 vertelde een bron aan Entertainment Tonight zelfs dat daten niet op de prioriteitenlijst van Selena stond. Ze concentreert zich het liefst op haar geestelijke gezondheid en carrière.

Selena Gomez denkt dat de meeste van haar relaties 'vervloekt' waren

Selena is behoorlijk open geweest over andere redenen waarom ze niet op zoek was naar liefde. In juni 2021 vertelde de actrice aan Vogue Australia: "Ik denk dat de meeste van mijn ervaringen in relaties zijn vervloekt. Ik ben veel te jong geweest om aan bepaalde dingen te worden blootgesteld toen ik in relaties was." Toen voegde ze eraan toe: "Ik denk dat ik moest vinden wat dat woord voor mij was, omdat ik me zo minder voelde dan in eerdere relaties en me nooit echt gelijk voelde." Selena is ook open geweest over de emotionele schade die ze in eerdere relaties heeft doorgemaakt, waardoor ze een pauze nam van de liefde.

Selena Gomez heeft geen haast om met iemand te settelen

Wat een echte bruiloft betreft, zei Selena ook dat ze zichzelf niet eens door het gangpad ziet lopen. Toen ze op het YouTube-kanaal van Nikkie de Jager verscheen om haar make-uplijn Rare Beauty te promoten, vond dat gesprek plaats. Tijdens dat gesprek, terwijl ze met de visagist aan het praten was, maakte Selena grapjes over het huwelijk en zei: "Hij zal mijn make-up doen voor mijn bruiloft, wat nooit zal gebeuren. Het is gewoon grappig omdat ik dingen vrijgeef die zeggen dat ik een vriendje wil en dingen… Ik meende het echter niet echt. Jongens zijn veel werk."

In een interview met Verified in 2020 onthulde Selena ook dat ze worstelt met liefde omdat ze vertrouwensproblemen heeft, voornamelijk vanwege haar gezondheidstoestand. Ze zei ook: "Sommige dagen, als ik wakker word, ben ik geïrriteerd en denk ik: 'Ik zal voor altijd alleen zijn.'" Bij een andere gelegenheid, tijdens een gesprek met Vogue in april 2021, zei Selena ook dat ze was niet op zoek naar liefde omdat ze niet iemand kon ontmoeten en weten of ze haar leuk vonden voor haar, maar ze was bereid om opnieuw te beginnen.

Aanbevolen: