De echte reden waarom Sydney Sweeney haar vriend Jonathan Davino geheim houdt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Sydney Sweeney haar vriend Jonathan Davino geheim houdt
De echte reden waarom Sydney Sweeney haar vriend Jonathan Davino geheim houdt
Anonim

Sydney Sweeney is momenteel een kracht om rekening mee te houden in Hollywood. Ze is een van de hardst werkende opkomende actrices in Hollywood geworden, en we kunnen er niet meer omheen. Met credits in enkele van de grootste films en tv-shows van dit moment, waaronder Euphoria, Once Upon a Time… In Hollywood, The Handmaid's Tale en Sharp Objects, is ze overal.

Met alles wat ze voor haar in petto heeft - haar talent, haar torenhoge carrière, haar prachtige uiterlijk, stijl en al haar verborgen talenten - maakt het trollen jaloers en maakt ze uithalen. Op dit moment is ze waarschijnlijk dankbaar dat ze één aspect van haar leven geheim heeft gehouden: haar mysterieuze man Jonathan Davino. Terwijl iedereen zich afvraagt met wie Sydney Sweeney aan het daten is, lijkt het alsof ze haar liefdesleven liever op een laag pitje houdt.

Ondanks haar pogingen om haar relatie privé te houden, hebben haar fans nog steeds veel meningen over haar man, waaronder veel die niet al te positief zijn. Als deze ervaring haar iets heeft geleerd, is het om haar kaarten nog dichter bij haar borst te houden. Toch zijn we enorm nieuwsgierig naar waarom ze hem in de eerste plaats privé hield. Welke invloed heeft dit recente drama op haar al superverlijmde lippen?

Sydney Sweeney kwam voor het eerst op de voorgrond in 2009 toen ze een rol kreeg in Heroes. Nou, het duurde niet lang voordat haar carrière op gang kwam, en Sweeney heeft nu Euphoria, Handmaid's Tale en Sharp Objects op haar cv. Ondanks dat haar professionele carrière een open boek is, is haar liefdesleven dat niet. De actrice houdt een zeer laag profiel als het gaat om haar datingleven, en haar gerapporteerde relatie met restaurateur Jonathan Davino is geen uitzondering.

De twee zouden sinds 2018 aan het daten zijn, maar fans blijven op de hoogte als het gaat om privégegevens over hun romance. Hoewel ze hun relatie niet hebben bevestigd en ook niet samen op sociale media verschijnen, wordt het duo nog steeds gefotografeerd, ook bij basketbalwedstrijden, restaurants en op vakanties, wat duidelijk maakt dat ze zeker nog samen zijn.

Bijgewerkt op 8 februari 2022: Sydney Sweeney en Jonathan Davino zijn nog steeds samen in 2022, en ze zullen ergens dit jaar hun vierde verjaardag vieren. Hoewel Sweeney nog steeds probeert de relatie zo privé te houden als altijd, hebben haar fans zich toch allerlei meningen gevormd over haar schoonheid. Sommige fans zijn boos over hun leeftijdsverschil van dertien jaar, terwijl anderen zich zorgen maken over de verschillende rechtszaken met betrekking tot de pizzafranchise die zijn familie runt.

Sommige fans zijn zelfs boos dat Sydney Sweeney met een man aan het daten is; ze heeft queer-personages gespeeld en gesuggereerd dat ze in het verleden biseksueel is, zoveel fans hebben aangegeven dat ze Sweeney met een vrouw willen zien daten. Ondanks alle meningen van haar fans, lijkt Sweeney nog steeds erg verliefd te zijn op Davino, en ze is zeker blij om hun relatie net zo privé te houden als altijd.

Sydney Sweeney had enkele geestige antwoorden op vragen over haar liefdesleven

Succes brengt niet alleen haters, het brengt ook enthousiaste fans die elk aspect van je leven willen leren kennen. Elke beroemdheid kan je vertellen dat het nummer twee dat de media over hen behandelen, hun liefdesleven is. We geven natuurlijk om hun carrière, maar er zijn maar weinig verhalen die beter verkopen dan romantisch drama. Het is dus geen verrassing, gezien al het succes van Sweeney, dat sommige fans haar als een havik in de gaten houden om alles te weten te komen over haar man.

In november 2020 kwamen fans erachter dat Sweeney niet langer vrijgezel was. Nadat de paparazzi foto's hadden gepubliceerd waarop Sweeney te zien was met een mysterieuze man die bezig was met een serieuze PDA op het strand, waren de meeste fans opgetogen. Anderen deelden snel hun mening over het feit dat Sweeney van de markt werd gehaald. Een fan twitterde dat het nieuws van haar nieuwe man alle gedachten aan een gelukkige Thanksgiving deed verdwijnen. "Sydney Sweeney heeft een man… Thanksgiving geannuleerd", schreven ze.

Sweeney's antwoord was hysterisch. Ze retweette de reactie samen met een foto van zichzelf en een vriend op het schoolbal en schreef: "baby girl, ga feestvieren. je meisje op het bal", met een knipoog aan het eind. Maar dit weerhield mensen er niet van om over haar liefdesleven te praten. Was dit haar manier om ons te vertellen dat ze deel uitmaakt van de LGBTQ+-gemeenschap? Toen haar reactie trending begon te worden op Twitter, namen sommige fans gewoon de tijd om te zeggen hoe mooi ze is.

Vóór deze quarantaine intrigeerde Sweeney fans toen ze een hond genaamd Tink adopteerde. Natuurlijk plaatste Sweeney, net als elke andere hondenbezitter, tonnen foto's van zichzelf met haar nieuwe pup, maar het rare was, hoe maakte ze deze foto's? Dit bracht veel fans ertoe te geloven dat ze in quarantaine was geplaatst met haar mysterieuze man, tenzij ze een zieke camera had opgesteld.

Er zijn andere hints van een man op haar Instagram geweest. Voor wie kookt ze constant ma altijden en gaat ze uit eten? Zelf toch niet?

Sydney Sweeney dateert al sinds 2018 met Jonathan Davino

Ondanks al deze hints en de PDA-foto's van het paar in Hawaï, is er geen bevestiging van een relatie van de actrice zelf. Volgens sommige bronnen is het paar al jaren aan het daten. Ze waren in 2018 een paar keer te zien tijdens een InStyle en Kate Spade-diner in Los Angeles en de TAO Chicago Nightclub. Tijdens een reis naar de kust van Amalfi in 2019 vertelde ze Elite Daily dat ze met 'een vriend' was.

Alles wat we weten over Davino is dat hij een restaurateur en erfgenaam is van het pizzabedrijf Pompei, dat in 1909 werd geopend. Maar afgezien van deze informatie is de man vrijwel radiostil, zonder bekende sociale media of iets anders over hem op internet. Voor zover we weten, en dat is niet veel, zijn ze nog steeds samen.

Jonathan Davino is nergens op de sociale media van Sydney Sweeney

Hoewel het lijkt alsof Sweeney nog steeds erg aan boord is om haar romance een mysterie te houden, is het veilig om te zeggen dat ze niet snel zal toegeven. Ondanks dat het publiek antwoorden wil als het gaat om haar gerapporteerde relatie, is Sydney erin geslaagd haar sociale media volledig vrij te houden van enig teken van Jonathan.

De twee worden nog steeds met elkaar gespot, wat aangeeft dat ze in feite nog steeds samen zijn. Fans van de ster zouden echter graag wat bevestiging krijgen, of het nu in een Instagram-bericht is, of zelfs een upload van Instagramverhalen, we zouden gewoon blij zijn om hun voortdurende liefdesverhaal te zien.

Aanbevolen: