Justin Bieber, Katy Perry en meer beroemdheden die naar verluidt ruimtereizen hebben overwogen

Inhoudsopgave:

Justin Bieber, Katy Perry en meer beroemdheden die naar verluidt ruimtereizen hebben overwogen
Justin Bieber, Katy Perry en meer beroemdheden die naar verluidt ruimtereizen hebben overwogen
Anonim

Jeff Bezos en zijn ruimtebedrijf Blue Origin halen al maanden de krantenkoppen terwijl de maanlandingssaga voortduurt, met steeds ingewikkelder juridische zaken en onderhandelingen met NASA. Wat ooit onbereikbaar leek voor de mensheid, is nu algemeen beschikbaar - nou ja, algemeen beschikbaar voor miljardairs, tenminste.

Nu ruimtevaart steeds meer op de collectieve radar en in de krantenkoppen komt, is het geen wonder dat veel beroemdheden en miljardairs overwegen verder te gaan dan de atmosfeer van de aarde om de volgende grote sensatie te krijgen - of de volgende hitfilm te filmen. Zij zijn tenslotte vrijwel de enigen op de planeet die het soort geld hebben dat nodig is om een stoel op een ruimteschip te bemachtigen. En hoewel de komende 100 jaar misschien meer gewone mensen het luchtruim in kunnen, is de loutere overweging van ruimtereizen op dit moment alleen een luxe voor de rijksten onder ons. Hier zijn 10 beroemdheden die naar verluidt hebben overwogen een vlucht te nemen naar het grote onbekende van de ruimte.

10 Ashton Kutcher

The That '70s Show-acteur had een ticket naar de ruimte geboekt op Virgin Galactic, maar verkocht zijn ticket terug toen zijn vrouw Mila Kunis hem omhaalde. Ze herinnerde hem aan de gevaren van ruimtereizen en uitte haar bedenkingen omdat ze twee jonge kinderen hadden. Hij heeft gezegd dat hij de kans zal heroverwegen als zijn kinderen wat ouder zijn.

9 Katy Perry

Tijdens haar korte huwelijk met Russell Brand kocht Katy Perry een kaartje voor haar man op Virgin Galactic om voor hem op een gecombineerde ruimtemissie/verjaardagsfeestje te gaan. Omdat ze het plezier niet wilde missen, kocht ze kort daarna een kaartje voor zichzelf. Helaas konden ze het extravagante geschenk nooit goed gebruiken omdat ze uit elkaar gingen voordat ze de reis konden maken.

8 Lance Bass

Lance Bass' ruimtedromen kenden een behoorlijk publieke opkomst en ondergang, waarbij de NSYNC-ster kort na de hoogtijdagen van de groep naar Rusland verhuisde om een stoel te bemachtigen op een aanstaande ruimtevlucht. Hij trainde een aantal maanden om gecertificeerd te worden en zich voor te bereiden op de reis, maar zijn ruimtedromen stierven toen een financiële sponsor zich terugtrok, waardoor hij geen manier had om zijn stoel op de vlucht te betalen.

7

6 Justin Bieber

In 2013 kochten Justin Bieber en zijn manager naar verluidt allebei kaartjes om de ruimte in te gaan. De zanger zei dat hij daar een muziekvideo wilde opnemen, maar tot nu toe hebben we dat niet zien gebeuren. Hij kreeg het druk met een carrière en een vrouw… misschien overweegt hij ooit weer om er weer vandoor te gaan.

5 William Shatner

William Shatner overwoog niet alleen om naar de ruimte te gaan - hij deed het ook echt! De 90-jarige Star Trek-acteur werd de oudste persoon die de ruimte in ging en de eerste sci-fi-acteur. Toen Jeff Bezos William uitnodigde om aan boord te gaan van een vlucht met zijn ruimtereisbedrijf Blue Origin, was kapitein Kirk enthousiast over de ervaring. "Het ontroerde me tot tranen", zei hij over de ervaring.

4 James Cameron

James Cameron heeft naar verluidt overwogen om op een ruimtevlucht te gaan. Met een nettowaarde van $ 700 miljoen is de algemene prijs van een ticket naar de ruimte (ongeveer $ 90 miljoen) zakgeld. Hij is misschien wel een van de meest uitgeruste celebs die erover nadenken om de lucht in te gaan. Omdat hij een groot deel van zijn leven op de bodem van de zee heeft doorgebracht, weet hij hoe hij in kleine ruimtes moet zijn en hoe hij moet overleven in zulke ongewone omstandigheden.

3 Paris Hilton

Paris Hilton betaalde ooit bijna $ 200.000 voor een stoel op een Virgin Galactic-vlucht, maar ze heeft nooit haar dromen kunnen verwezenlijken om de ruimte in te gaan. In 2006 zei een bron dicht bij haar: "Ze was een fan van de Star Wars-films en het idee om de ruimte in te schieten, maakt haar enthousiast, maar ik denk niet dat ze het onderzoek heeft gedaan - de realiteit is misschien niet haar idee van plezier." Tot nu toe is Parijs aards gebleven.

2 Tom Hanks

Tijdens een recente verschijning op Jimmy Kimmel Live!, vertelde Tom Hanks dat hij het aanbod om naar de ruimte te gaan op de Blue Origin-vlucht had afgewezen, waardoor William Shatner de oudste persoon in de ruimte werd. Wat weerhield hem? Het prijskaartje. "Het gaat goed met me, Jimmy, het gaat goed met me. Maar ik betaal geen 28 miljoen dollar." Toen Jimmy Kimmel hem vroeg of hij het zou doen als het gratis was, zei Tom Hanks: "Ik zou het af en toe doen om de vreugde te ervaren - doen alsof ik een miljardair ben."

1 Charlize Theron

Charlize Theron is helemaal klaar om te vertrekken, als iemand een vrije stoel op zijn raket heeft. "Ik sta er volledig voor open om de ruimte in te gaan", zei ze tegen Fox News. "Ik weet zeker dat het eng zou zijn, maar hopelijk ga ik gewoon zien hoe het eruit ziet, dus ik zou terugkomen. Ik zou hier niets missen omdat ik probeer in het heden te leven."

Aanbevolen: