Beyoncé, Katy Perry, & Andere beroemdheden die hun eigen Barbie-poppen hebben

Inhoudsopgave:

Beyoncé, Katy Perry, & Andere beroemdheden die hun eigen Barbie-poppen hebben
Beyoncé, Katy Perry, & Andere beroemdheden die hun eigen Barbie-poppen hebben
Anonim

Beroemdheden die de kans hebben gekregen om hun eigen Barbie-pop te hebben, bevinden zich absoluut op een ander niveau. Het hebben van je eigen Barbiepop betekent dat je door zoveel mensen wordt gerespecteerd en geliefd dat kleine meisjes met een kleine versie van jou willen spelen!

Sommige beroemdheden zijn om specifieke redenen tot Barbie-poppen gemaakt en van andere zijn Barbie-poppen gemaakt, simpelweg vanwege hoe beroemd ze waren. Ongeacht de reden, deze Barbie-poppen zijn verbazingwekkend geweldige verzamelobjecten.

10 Zendaya

Zendaya is een beroemdheid die 100 procent haar eigen Barbiepop verdient. Haar Barbiepop is ontworpen op basis van een van haar mooiste looks. Ze droeg een mooie witte jurk van de schouders tijdens een rode loper-evenement met haar haar opgestoken. Ze had ook een prachtig paar oorbellen op. Dit was een geweldige look voor Zendaya en de Barbie-pop die was gemaakt om haar uiterlijk net zo goed na te bootsen.

9 Reese Witherspoon

Toen Reese Witherspoon speelde in Legally Blonde, was het een geweldige komedie voor haar. De film concentreert zich op een studente die probeert het te maken als advocaat in een door mannen gedomineerd veld, omringd door mensen die naar haar stierven omdat ze dachten dat ze gewoon een domme bimbo was. Ze bewees zichzelf en bewees hoe ongelooflijk intelligent ze werkelijk was in een quart-kamer. De Barbie-popversie van Reese Witherspoon is ontworpen om haar personage uit de film te kopiëren.

8 Gigi Hadid

Gigi Hadid stond model voor Tommy Hilfiger en liet een Barbiepop ontwerpen ter ere van haar tijdens die specifieke catwalkshow. Hier afgebeeld, Gigi Hadid draagt exact dezelfde outfit als haar Barbiepop. Tommy Hilfiger is zo'n groot merk, dus het feit dat Gigi Hadid verbonden is met dat merk is een groot probleem. Heb je gelezen dat hij in het verleden voor veel merken en labels heeft gemodelleerd. Haar Barbiepop is op zoveel manieren geweldig… Vooral het haar met al zijn volume.

7 Farrah Fawcett

Farrah Fawcett was een grote ster in de jaren 70 en tot op de dag van vandaag weten mensen nog steeds precies wie ze was. Ze leerde een hoofdrol in de televisieserie Charlie’s Angels en werd genomineerd voor Emmy- en Golden Globe-awards. De Barbie-pop ontworpen om haar te kopiëren Heeft exact hetzelfde kapsel in dezelfde stralende glimlach. Haar Barbiepop is zo'n beetje een replica van haar.

6 Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence kreeg haar eigen Barbie-pop gebaseerd op het personage dat ze speelde in de filmfranchise van Hunger Games. Ze speelde in de filmfranchise tegenover Liam Hemsworth die de rol van Gale speelde. Josh Hutcherson was ook opgenomen in de film. Leuk weetje: Liam Hemsworth en Josh Hutcherson hebben allebei hun eigen Barbie-poppen gemaakt op basis van hun tijd in deze ongelooflijke actievolle franchise.

5 Katy Perry

Katy Perry de cupcake-koningin! Ze kreeg haar eigen Barbie-pop gemodelleerd naar een van haar meest excentrieke en gekke toneelkostuums. Katy Perry droeg vroeger altijd graag felle kleuren, dus de Barbie-pop die naar haar werd ontworpen, kopieerde dat tot in het detail.

Het felblauwe haar en de cupcake-jurk zijn helemaal onvergetelijk. Het is zo moeilijk om iemand als Katy Perry te missen, vooral met de manier waarop ze zich altijd kleedde voordat ze de zaken afzwakte.

4 Beyoncé

Beyoncé's Barbie-pop is het ultieme verzamelobject. Wie wil er nu geen Barbie-popversie van Beyoncé?! Ze heeft eigenlijk een paar verschillende Barbie-poppen gehad, maar hier afgebeeld, is haar Barbie-pop met een prachtige roze avondjurk absoluut onvergetelijk. Beyoncé ziet er fantastisch uit in elke kleur die ze draagt, maar roze is natuurlijk een kleur die er voor haar op een mooie manier uitspringt.

3 Jennifer Lopez

Jennifer Lopez wiegde het huis toen haar Barbiepop werd vrijgelaten. Ze is het type beroemdheid die ongetwijfeld haar eigen Barbie-pop verdient omdat ze op zoveel manieren zo getalenteerd is.

Of we nu verwijzen naar Jennifer Lopez' lijst met films, dansvoorstellingen, hitnummers of iets anders, het is gemakkelijk om in te stemmen met het feit dat ze super getalenteerd is. Jennifer Lopez met haar eigen Barbiepop is gewoon logisch.

2 Gabby Douglas

Gabby Douglas is een van de meest indrukwekkende atleten ooit. Ze won de Olympische Spelen in 2012 en was een zilveren medaillewinnaar in 2015. Ze weet wat er nodig is om als beste uit de bus te komen en tot het einde te vechten, zodat ze kan winnen. Toen werd aangekondigd dat Gabby Douglas haar eigen Barbiepop zou krijgen, was het enorm spannend! Kleine meisjes over de hele wereld kijken naar haar op omdat ze zo'n sterke, getalenteerde, indrukwekkende atlete is die zichzelf keer op keer heeft bewezen.

1 Heidi Klum

Heidi Klum is een model waar zoveel mensen dol op zijn. Met haar mooie glimlach en geweldige persoonlijkheid is ze een model geweest voor Victoria's Secret en heeft ze ook tijd doorgebracht als televisiepresentator. Ze is helemaal aanstekelijk, dus erachter komen dat ze haar eigen Barbie-pop heeft, komt niet echt als een schok voor iemand die het nog niet wist! Haar Barbie-pop rockt zelfs een prachtige glanzende roze jurk.

Aanbevolen: