Deze beroemdheden geven naar verluidt de beste feesten

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden geven naar verluidt de beste feesten
Deze beroemdheden geven naar verluidt de beste feesten
Anonim

Het leven in Hollywood heeft twee kanten; de hectische kant waar beroemdheden waanzinnige uren maken om ons entertainment te brengen, en de leuke kant waar ze hun hoede laten en net zo hard feesten als ze werken. De een brengt het geld binnen, terwijl de ander het er net zo snel weer uitha alt.

In de loop van de tijd hebben we veel feestjes zien worden gegeven. Of iemand nu de eerste verjaardag van zijn of haar kind viert, een jaar oud wordt of gewoon zin heeft in een goed netwerkevenement, deze feestjes hebben een aantal regels, en discretie is daar één van. Deze beroemdheden steken boven de rest uit als het gaat om plezier hebben:

10 Ellen DeGeneres

Op een normale dag is Ellen DeGeneres een zelfverklaarde huismus. Feestjes zijn daarom niet echt haar ding, maar als ze ze geeft, is het een groot probleem. Op haar 60e verjaardag nodigde Ellen uit wie wie is, inclusief Oprah Winfrey. Het feest omvatte optredens van topartiesten als P!nk, en Ellen, in haar samenvatting, zei dat ze een beter deel van de nacht besteedde aan het introduceren van mensen aan elkaar. De nummer één tip van Ellen voor het geven van zo'n dope feest is dit: huur geen band in, maar nodig je muzikantenvrienden uit. Ze treden gratis op.

9 Jay Z en Beyonce

Als de koning en koningin van de muziekindustrie een feestje geven, gaan ze helemaal los. Door de jaren heen hebben we het allemaal gezien en gehoord. Of het nu gaat om een Roc Nation-brunch of een Oscar-afterparty, beroemdheden zullen altijd doorgaan over de Carters. Een ding over Beyonce en Jay-Z is echter hun aandringen op privacy. Tyler Perry liet in een interview met Kelly en Ryan doorschemeren dat hij tot geheimhouding was gezworen en niet veel kon onthullen. Hij kreeg tenminste de memo, in tegenstelling tot Tiffany Haddish, die zichzelf een keer in de problemen bracht.

8 De Obama's

Toen ze nog in functie waren, was het bekend dat de Obama's van het Witte Huis een huiselijke plek hadden gemaakt, en feesten waren niet zo zeldzaam. Nadat ze hun ambt hadden verlaten, was het een tijdje stil, tot onlangs toen voormalig president Barack zijn 60e verjaardag vierde in wat een met sterren bezaaid evenement was. Rapper Common mocht freestylen tijdens het VIP-only evenement en deelde een paar details met Ellen.

7 Diddy

We weten niet zeker welke naam hij vandaag zou willen dragen, maar Puff Daddy of Brother Love weet veel over feesten, en, pandemie of niet, je kunt erop vertrouwen dat hij er altijd een geeft. Soms is het om een nieuw jaar in te luiden, soms is het zijn verjaardag. Ongeacht de gelegenheid houdt Diddy van zichzelf en zijn beroemde vrienden zijn altijd in de buurt om ook wat liefde te tonen. We denken dat hij de koning van het feest is.

6 Issa Rae

Tot een paar jaar geleden was Issa Rae gewoon een andere ambitieuze maker van inhoud die de industrie bekritiseerde. Snel vooruit naar vandaag, ze is op de ladder geklommen en heeft een hoop vrienden gemaakt terwijl ze bezig was. Als het gaat om het geven van een gemeen bestemmingsfeest, is Issa Rae de go-to-persoon. Dat ding over 'een bepaald deel van ons lichaam schudden in een jacht'… ze kan het in een oogwenk laten gebeuren, en Yvonne Orji van Insecure is een getuige.

5 Heidi Klum

Als we aan Heidi Klum denken, denken we aan Halloween. Ten eerste is haar liefde voor verkleden als de vakantie eraan komt. Ze zou kunnen verschijnen als een mummie van toiletpapier, zich voordoen als ruimteverkenners, opduiken bedekt met glitter of een horrorfilm maken tijdens quarantaine. Haar jaarlijkse Halloweenfeesten duren al bijna twee decennia en worden bijgewoond door enkele van onze favorieten in Hollywood.

4 Will Smith

Je hebt geen raketwetenschap nodig om te weten dat Will Smith een mensenmens is. Volgens degenen die met hem hebben gewerkt, wil de acteur vaker wel dan niet mensen aan het lachen maken. Eens in de zoveel tijd zal Smith zijn castmates echter waarschijnlijk verrassen, en het maakt niet uit of ze zich ergens in een woestijn bevinden. Aladdin's Mena Massoud onthulde deze kant van Will tijdens een vorig interview. Wat kunnen we zeggen? Will Smith heeft een nummer genaamd 'Party Starter'. Dat verklaart alles.

3 Tyler Perry

Als Tyler Perry besluit een feestje te geven, zijn alle systemen klaar. Het genie achter Madea heeft niets meer te bewijzen, maar hij geeft alles. Bij de lancering van de Tyler Perry Studios liet de Madea Goes to Jail-acteur iedereen zien hoe het moet. Van overdreven uitnodigingen tot het eren van legendes in de industrie, zelfs Will Smith zei dat Perry een man was die 'weet wat hij doet'.

2 Kris Jenner

Als Heidi Klum de koningin is van het geven van Halloween-feestjes, dan moeten we de Kardashiaanse momager Kris Jenner geven voor het geven van enkele van de beste kerstfeesten ooit. Op haar feestjes mag alles, en met 'alles' bedoelen we John Legend en Chrissy Teigen die dronken op Kris Jenner's bed rondscharrelen, of sommige van haar dingen 'stelen' op weg naar buiten.

1 Martha Stewart

Martha Stewart weet veel over het geven van een feestje dan welke gemiddelde Joe dan ook. Ze heeft honderden feesten gepland, en haar allerbeste, zegt ze, was haar 50e verjaardag. Om te weten hoeveel van een pro ze is, slaagde Stewart erin een feest te geven toen de locatie in aanbouw was. Het lijkt erop dat de gevangenis niet het enige is waar Stewart mee omgaat als een baas.

Aanbevolen: