Zendaya bracht hulde aan dokter Octopus met jurk tijdens Ballon D'Or-ceremonie in Parijs

Inhoudsopgave:

Zendaya bracht hulde aan dokter Octopus met jurk tijdens Ballon D'Or-ceremonie in Parijs
Zendaya bracht hulde aan dokter Octopus met jurk tijdens Ballon D'Or-ceremonie in Parijs
Anonim

Vooruitlopend op de release van Spider-Man: No Way Home bracht Zendaya een eerbetoon aan een van Spider-Mans meest iconische vijanden, Doctor Octopus (gespeeld door Alfred Molina in de films).

Alle ogen waren gericht op Zendaya toen ze weer een iconische mode-look afleverde en er fantastisch uitzag in een jurk zonder rug van modeontwerper Roberto Cavalli. Het body-hugging ensemble met een metalen rug. Het ontwerp heeft vergelijkingen opgeleverd met die van de tentakelachtige armen van dokter Octopus, die mechanische aanhangsels waren die Otto Octavius ontwierp om hem te helpen bij zijn experimenten.

Zendaya keurt de referentie goed

Spider-Man-fans merkten al snel dat de jurk leek op de mechanische armen van de superschurk en prezen de actrice voor het dragen van een op stripboeken geïnspireerde look.

Zendaya lijkt lucht te hebben gekregen van de connectie en de vergelijking met haar Instagram-verhaal opnieuw te plaatsen. "We houden van een referentie", schreef de actrice aan haar 111 miljoen volgers.

De acteur en partner, Tom Holland, woonden ook het evenement bij. Nederland zag er keurig uit in een klassieke zwart-witte smoking, en het stel poseerde samen voor foto's, wat de fans van Spider-Man gek maakt!

"Ze zijn allebei gewoon prachtig. En ik ben gewoon dood", schreef een fan.

"dat is een geweldige blik op hem," voegde een ander toe.

Op 29 november kondigde Spider-Man-producer Amy Pascal aan dat Sony en Marvel hun samenwerking voortzetten en een nieuwe trilogie gaan maken, gericht op de superheld, waarbij Tom Holland zijn rol opnieuw vertolkt.

Tijdens een nieuw interview voor de Franse televisieshow Quotidien werd de acteur gevraagd of hij een nieuwe filmtrilogie voor Spider-Man had getekend. De 25-jarige ster en zijn co-ster Zendaya begonnen te lachen, terwijl Holland doorging met het beantwoorden van "Volgende vraag", schijnbaar het nieuws bevestigend.

Het paar zal de volgende keer samen te zien zijn in Spider-Man: No Way Home, de zesde Nederlandse film als Spider-Man. Een nieuwe trailer voor de film deed fans zich afvragen of de geruchten over de castleden Andrew Garfield en Tobey Maguire zijn verwijderd, dus hun cameo's kunnen een verrassing zijn voor fans die de film in de bioscopen bekijken.

Het is de MCU's meest verwachte film van het jaar, en bevat een sterrencast met onder meer Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Alfred Molina, Willem Dafoe (Green Goblin), Jamie Foxx (Electro) en anderen. De release staat gepland voor 17 december in de VS.

Aanbevolen: