Isla Fisher verbluft in gouden Versace-jurk tijdens laat-avondinterview

Inhoudsopgave:

Isla Fisher verbluft in gouden Versace-jurk tijdens laat-avondinterview
Isla Fisher verbluft in gouden Versace-jurk tijdens laat-avondinterview
Anonim

Australische actrice, Isla Fisher verbijsterd tijdens een tv-optreden 's avonds laat in een gouden mini-jurk van Versace Jeans Couture waarvan wordt aangenomen dat deze $ 1.000 waard is.

Isla, 45, pronkte met haar figuur in de gouden jurk terwijl ze zich voorbereidde op een optreden op Late Night with Seth Meyers. Ze was blij om haar glinsterende blik op haar Instagram te laten zien naast het bijschrift:

'Kijk me vanavond praten over alle dingen [Wolf emoji], ' schreef ze in verwijzing naar haar nieuwe Peacock comedy-drama serie Wolf Like Me.

Isla Fisher toont onberispelijke modesmaak op sociale media

De actrice van Wedding Crashers maakt indruk in de gouden jurk met een diep bustier-achtig ontwerp aan de voorkant en leren gespdetails op de schouder.

De beroemde roodharige, die getrouwd is met collega-acteur Sacha Baron Cohen, droeg haar lange haar moeiteloos golvend. Ze combineerde de look met zachte gouden make-up en delicate sieraden. Gestyled door Micah Marcus, plaatst hij regelmatig haar looks op zijn social media-account.

Fisher toont regelmatig haar benijdenswaardige garderobe op Instagram aan haar 1,8 miljoen volgers. Afgelopen zomer droeg ze een designeroutfit van $ 10.000 van Fendi en toonde ze een beige leren tas ter waarde van $ 5. 100.

In een andere recente afbeelding die op haar sociale media-account werd gepost, verblufte ze in een witte Elie Saab-jurk met een hoge halslijn en kanten mouwen. Ze koos ervoor om meer indruk te maken met haar rokerige oogmake-up en een gedurfde bessenlip.

Ze voegde het bijschrift toe: "Nog ziek van me? Zo niet, betrap me dan morgenochtend op Live met Kelly en Ryan terwijl ik praat over wolflikeme en de briljante @joshgad en arieldonoghue en de onvergelijkbare @abeforsythe."

Actrice promoot haar nieuwe komediedrama op televisie

Fisher zag er anders uit toen ze haar nieuwe Peacock-komedie-drama Wolf Like Me promoot, waarin ze samen met Josh Gad speelt.

Geschreven en geregisseerd door L-auteur Abe Forsythe, gaat de dramedy van een half uur over Gary (Gad), een 'emotioneel wrak' dat worstelt om voor zijn dochter te zorgen na de dood van zijn vrouw. Fisher speelt Mary, een vrouw met een geheim die zich verbonden voelt met Gary.

In de trailer die onlangs is uitgebracht, ontmoeten het paar elkaar wanneer Mary tegen Gary's auto botst. Mary verschijnt later op Gary's uren om hem en zijn dochter te controleren. Mysterie en bovennatuurlijke spanning volgen het paar in deze goed ontvangen show.

Wolf Like Me gaat op 13 januari in première op Stan (Australië) en Peacock (VS).

Aanbevolen: