Zendaya brengt hulde aan dit iconische supermodel uit de jaren 90 tijdens de première van 'Euphoria

Inhoudsopgave:

Zendaya brengt hulde aan dit iconische supermodel uit de jaren 90 tijdens de première van 'Euphoria
Zendaya brengt hulde aan dit iconische supermodel uit de jaren 90 tijdens de première van 'Euphoria
Anonim

Zendaya en haar vaste stylist Law Roach hebben ons door de jaren heen een aantal prachtige modemomenten geschonken, en de première-look van de actrice 'Euphoria' stelde zeker niet teleur.

De ster, de jongste persoon die de Fashion Icon Award van de Council of Fashion Designers of America (CFDA) heeft gekregen, heeft een supermodel uit de jaren 90 gekanaliseerd voor de première van het tweede seizoen van de HBO-show.

Zendaya Channels Linda Evangelista bij de première van 'Euphoria'

De 'Spider-Man: No Way Home'-actrice betrad de rode loper op 5 januari, gehuld in een vintage Valentino-jurk als eerbetoon aan supermodel Linda Evangelista.

Zendaya droeg een strapless zwart-witte jurk, dezelfde die door Evangelista werd gedragen tijdens een Valentino-modeshow in 1992. De actrice plaatste foto's van Evangelista met de Italiaanse modeontwerper, evenals foto's van zichzelf in de jurk, die ze combineerde met kroonluchteroorringen en teruggaf in haar nieuwe tint rood.

Vorige maand schudde Zendaya weer een show-stoppende outfit bij de première van de nieuwe Spider-Man-film, 'No Way Home'.

De Emmy-winnende actrice koos opnieuw voor Valentino en koos voor een geborduurde jurk met spinnenwebprint in combinatie met een bijpassend zwart kanten masker. Zendaya's naaktjurk was een duidelijke knipoog naar de Spidey-franchise, evenals een lief eerbetoon aan haar geruchtenvriend en hoofdpersoon van de saga, de Engelse acteur Tom Holland

Zendaya brengt hulde aan 'Spider-Man'-personage met haar nieuwste modekeuzes

Ze heeft eerder een eerbetoon gebracht aan een ander personage in de Spider-Man-franchise, schurk Doctor Octopus aka Otto Ottavius, gespeeld door Alfred Molina.

Tijdens de prestigieuze Ballon d'Or-ceremonie in Parijs in november vorig jaar, droeg Zendaya een strakke zwarte jurk met skelet en een metalen rug die langs de achterkant van de jurk liep, die doet denken aan de metalen tentakels van Ock.

Zendaya erkende de referentie door een zij-aan-zij van haar en Molina in karakter te plaatsen en het bijschrift toe te voegen: "we houden van een referentie."

De actrice droeg ook een andere knipoog naar de superheldenfranchise voor de Londense fotocall van 'No Way Home'. Ze combineerde haar grijze double-breasted blazer van Alexander McQueen met een paar oorbellen met spinachtige thema, die kristallen leken te zijn in de vorm van een spinnenweb, vastgemaakt aan kristallen spinnen bij de oorlel.

In oktober vorig jaar kreeg Zendaya enige erkenning voor haar modestatements bij de CFDA Awards, waar ze de Fashion Icon Award won, die eerder werd uitgereikt aan onder meer Beyoncé, Naomi Campbell en Lady Gaga.

Aanbevolen: