Trey Songz onderzocht voor aanranding in Las Vegas

Inhoudsopgave:

Trey Songz onderzocht voor aanranding in Las Vegas
Trey Songz onderzocht voor aanranding in Las Vegas
Anonim

Treyz Songz wordt onderzocht na beschuldigingen van seksueel geweld in Las Vegas. Dit incident werd op zondag ingediend, dezelfde dag als de 37e verjaardag van de zanger, nadat de muzikant de avond ervoor in Drai's Nightclub had gevierd.

De exacte aard van de beschuldigingen is nog niet duidelijk gemaakt; de kunstenaar wordt momenteel echter onderzocht door de Las Vegas Metropolitan Police Department vanwege zijn connecties. Dat gezegd hebbende, zijn er geen arrestaties verricht en het is belangrijk om in gedachten te houden dat Songz onschuldig is totdat het tegendeel is bewezen.

Songz en entourage werden naar verluidt gespot bij terugkeer naar hun hotel met een groep vrouwen

Volgens The Daily Mail volgde het onderzoek naar aanleiding van berichten dat Songz en zijn entourage werden gespot op weg terug naar hun hotel - The Cosmopolitan - vergezeld door een aantal vrouwen.

Helaas is dit niet de eerste keer dit jaar dat de muzikant zich in legaal heet water bevindt. In januari werd Songz gearresteerd nadat hij fysiek was geraakt met een politieagent tijdens een wedstrijd van KC Chief. Getuigenverslagen beweerden dat de ster de officier sloeg en hem vervolgens in een hoofdklem zette voordat de officier Songz tegen zijn stoel kon pinnen.

Toch speculeerde TMZ dat de acties van de hitmaker een daad van zelfverdediging waren en dat Songz schijnbaar zonder reden en zonder waarschuwing het doelwit was van de politieagent. De woordenwisseling vond vermoedelijk plaats na een woordenwisseling tussen Songz en een fan, die de zanger lastig viel omdat hij geen masker droeg.

Trey Songz had in april nog een reeks strafrechtelijke vervolgingen tegen hem laten vallen

Ondanks de aanvankelijke aanklacht van twee misdrijven – huisvredebreuk en verzet bij arrestatie – werd Songz in april vrijgesproken van enig crimineel wangedrag, waarbij het Openbaar Ministerie voor Jackson County, MO, onvoldoende bewijs aanvoerde.

Desalniettemin kwam de R&B-ster in 2017 niet zo licht van de grond. Hoewel Songz erin slaagde een aanklacht voor een misdrijf in Detroit te verdunnen tot twee tellingen van verstoring van de vrede door schuldig te pleiten, moest de zanger nog steeds 18 dienen. maanden proeftijd.

De straf was het gevolg van een incident waarbij de autoriteiten bekendmaakten dat een politiesergeant was geslagen en microfoons en luidsprekers van het podium waren gegooid toen de zanger opdracht kreeg zijn optreden te beëindigen. Songz toonde berouw na de veroordeling en verontschuldigde zich bij de stad en beweerde: "Ik hou van Detroit".

Aanbevolen: