Trey Songz wordt niet strafrechtelijk vervolgd na het Las Vegas-incident in 2021

Inhoudsopgave:

Trey Songz wordt niet strafrechtelijk vervolgd na het Las Vegas-incident in 2021
Trey Songz wordt niet strafrechtelijk vervolgd na het Las Vegas-incident in 2021
Anonim

Maanden nadat zanger Trey Songz (Tremaine Neverson) werd beschuldigd van aanranding, gaf de politie van Las Vegas aan de pers een verklaring af dat ze de zaak niet verder zouden onderzoeken en dat de artiest van alle aanklachten was vrijgesproken. "De LVMPD heeft het onderzoek naar de beschuldigingen van aanranding tegen Tremaine Neverson afgerond en heeft vastgesteld dat er geen strafrechtelijke vervolging zal worden ingediend", aldus de metro. "Als er nieuw bewijs aan het licht komt, zal de zaak heropend worden voor verder onderzoek."

De artiest heeft geen commentaar gegeven op het recente resultaat. Zijn juridische team was echter blij met de conclusie en constateerde dat het onderzoek "bevindingen van inconsistentie in getuigenverklaringen en onvoldoende bewijs bevatte. Ze spraken hun vreugde uit over de uitspraak en zeiden: "We zijn blij dat Trey nu kan terugkeren naar waar hij goed in is, entertainen."

Vanaf deze publicatie heeft hij sinds december 2021, een maand nadat de beschuldigingen waren geuit, niet meer op zijn Instagram gepost. Na het recente nieuws zijn fans begonnen commentaar te geven op zijn laatste bericht, met het verzoek om muziek te laten vallen of te bevestigen dat hij in orde is.

De artiest ontkende herhaaldelijk de beschuldigingen van 2021

Aanvankelijk gemeld in november 2021, beschuldigde het slachtoffer de "Say Aah" -zangeres van seksueel misbruik in The Cosmopolitan in Las Vegas. De beroemdheid vierde zijn verjaardag, waarvoor hij een groep vrouwen terug naar zijn kamer bracht. Geen van de andere vrouwen meldde seksueel geweld. De kunstenaar werkte echter gedurende het hele onderzoek mee met de politie. Vanaf deze publicatie heeft de beschuldigde haar naam niet vrijgegeven.

Hij ontkende ook andere beschuldigingen die werden geuit na de beschuldigingen van 2021

Kort nadat de beschuldigingen van 2021 openbaar waren gemaakt, plaatste kunstenaar Dylan Gonzales een verklaring op haar Twitter, waarin ze beweerde dat ze door de zangeres was verkracht in een hotelkamer in Las Vegas. "Ik ben gedwongen om herhaaldelijk in mijn gedachten te herbeleven, en opnieuw te lijden, de lang onderdrukte horror en ondraaglijke PTSS van mijn verkrachting door zijn eigen handen in een bekend Las Vegas Hotel." Ze stuurde ook liefde naar andere slachtoffers van seksueel geweld en moedigde slachtoffers van misbruik aan om naar voren te komen. Ze werkt momenteel samen met een advocaat aan juridische opties. Zijn juridische team heeft echter gezegd dat ze er vertrouwen in hebben dat dit snel zal worden opgelost, aangezien deze gebeurtenis naar verluidt negen jaar geleden heeft plaatsgevonden.

Songz werd ook beschuldigd van het seksueel misbruiken van een vrouw in een nachtclub in Miami in 2018, waartegen ze een civiele procedure aanspande om een schadevergoeding van $ 10 miljoen te eisen. Nogmaals, hij ontkent de beschuldigingen tegen hem. Last but not least werd hij onlangs beschuldigd en ontkend van het verkrachten van een vrouw in 2016. Hoewel ze de beschuldiging uitte, werden er geen verdere details vrijgegeven aan het publiek. Op het moment van deze publicatie heeft Songz niets gezegd over de strafzaken buiten zijn ontkenning van betrokkenheid.

Er is niet veel bekend over wat de zanger in de toekomst gaat doen

Hoewel hij meerdere hits heeft gemaakt, kent niemand zijn muzikale plannen sinds de release van zijn achtste studioalbum in 2020, dat samenwerkingen bevat met Ty Dolla $ign, Swae Lee en Summer Walker. Minder dan een week voor de release maakte hij bekend dat hij positief testte op COVID-19. Op basis van Instagram-berichten heeft hij aan verschillende projecten gewerkt en lijkt hij nieuwe muziek te plagen. Hij is echter vooral gefocust op het zijn van een vader voor zijn zoon, Noah.

Toevallig genoeg was zijn laatste Instagram-foto voordat hij van de grid ging, van zijn zoon voor een kerstboom. Daarna is er niet veel meer bekend over de zangeres. Het is ook onduidelijk hoe deze juridische problemen hem mentaal en professioneel hebben beïnvloed. Vanaf deze publicatie moeten de andere zaken waar hij deel van uitmaakt nog worden opgelost.

Aanbevolen: