Snoop Dogg aangeklaagd voor aanranding in "Shakedown"

Inhoudsopgave:

Snoop Dogg aangeklaagd voor aanranding in "Shakedown"
Snoop Dogg aangeklaagd voor aanranding in "Shakedown"
Anonim

Snoop Dogg wordt geslagen met een rechtszaak voor een aanranding die bijna tien jaar geleden plaatsvond. De vrouw, alleen bekend als Jane Doe, zou naar verluidt 10 miljoen dollar van de rapper hebben geëist enkele dagen voordat hij op het podium staat voor de halftime show van de Super Bowl. Snoop heeft het hele verhaal een "pak leugens" genoemd en zegt dat de vrouw een "goudzoeker" is.

De vrouw beweert dat Snoop Dogg en zijn oude assistent-bisschop Don Juan haar seksueel hebben aangevallen na een optreden in Anaheim in 2013

Volgens TMZ woonde de vrouw in 2013 een van Snoop's shows in Anaheim, Californië bij. Na de show beweerde de vrouw dat de oude medewerker van de rapper, bisschop Don "Magic" Juan, haar een lift naar huis aanbood. De vrouw zegt dat ze tijdens de rit in slaap was gevallen en toen ze wakker werd had Magic haar naar zijn huis gereden.

De rechtszaak zegt dat de vrouw in het huis van Magic terechtkwam, waar ze weer in slaap viel en wakker werd toen hij haar seksueel misbruikte.

Magic zette de vrouw vervolgens onder druk om een jurk aan te trekken, zodat ze naar Snoops studio konden gaan. Hij vertelde de vrouw, die als model en danseres werkt, dat hij wilde zien of Snoop een 'weermeisje' van haar zou maken voor een tv-show.

Het werd alleen maar erger voor de vrouw in de studio van Snoop. Ze zegt dat ze zich niet lekker voelde en ging naar het toilet van de studio, en terwijl ze zichzelf aan het ontlasten was, stormde de rapper binnen, "staande met zijn kruis in het gezicht van eiseres, terwijl eiseres op het toilet aan het poepen was". rapper heeft haar toen seksueel misbruikt.

De vrouw eiste $ 10 miljoen, maar werd afgewezen omdat Snoop beweert dat het "Gold Digger-seizoen hier is"

Het lijkt erop dat haar dag daarna alleen maar slechter werd omdat Snoop weigerde haar in dienst te nemen voor de positie van 'weermeisje' omdat ze 'weigerde vrijwillig en enthousiast orale seks te geven'.

Bronnen zeggen dat de vrouw $ 10 miljoen wilde, maar die eis werd ondubbelzinnig afgewezen.

Snoop denkt dat het allemaal een shakedown is. De rapper ontkende het hele verhaal met een Instagram-post, waarin hij beweerde dat "het goudzoekerseizoen hier is". Snoop adviseerde zijn familieleden om "voorzichtig te zijn" en hun bewakers en hun "kring klein" te houden.

De aantijging is desalniettemin schokkend, aangezien fans het huwelijk van Snoop met zijn vrouw altijd als "paar doelen" hebben beschouwd en de twee samen vier kinderen hebben.

Aanbevolen: