Joe Lycett onderzocht door de politie na aanstootgevende grap

Inhoudsopgave:

Joe Lycett onderzocht door de politie na aanstootgevende grap
Joe Lycett onderzocht door de politie na aanstootgevende grap
Anonim

Joe Lycett spreekt zich uit nadat een van zijn grappen hem in heet water belandde. De beroemde Britse komiek - bekend om zijn talent voor zelfspot - zegt dat een grap die hij vertelde tijdens een recent optreden een toeschouwer zo beledigd maakte dat ze het stuk bij de politie meldden. Niet alleen dat, Joe zegt dat de politie de klacht heeft opgevolgd met een onderzoek en de komiek heeft gevraagd om de context van de grap uit te leggen.

Joe Lycett had een gesprek met de politie na een recent optreden

De cabaretier ging naar Instagram om met zijn 1,1 miljoen volgers te delen dat een ontevreden publiekslid hem ter verantwoording had geroepen na het bijwonen van een show tijdens zijn tour in het Verenigd Koninkrijk.

Naast een foto van een bericht dat afkomstig lijkt te zijn van de politie - die bevestigde dat de zaak nu gesloten is - deelde de komiek zijn mening over de situatie veroorzaakt door een beschermheer die alleen kan worden omschreven als de ultieme oplichter.

“Dus iemand kwam een paar weken geleden naar mijn tourshow en was beledigd door een van de grappen. En hun volkomen begrijpelijke reactie hierop was… om de verdomde politie te bellen', begon zijn onderschrift.

De komiek lachte om het hele fiasco nadat de eerste schok was uitgewerkt en prees de autoriteiten omdat ze professioneel en begripvol waren. Hij vervolgde: “Om eerlijk te zijn tegen hen was de fuzz erg aardig, maar ze vonden dat ze de plicht hadden om het te onderzoeken. Dit hield in dat ik een verklaring moest schrijven waarin ik de context van de grap voor hen uitlegde.”

De komiek zegt dat het de beste grap is die hij ooit heeft geschreven

Het is niet duidelijk welke grap de brutale kerel beledigde, maar Joe liet een paar hints vallen in zijn commentaar op de kwestie en schreef: Ik vond het vooral leuk om de woorden 'giant donkey d--k' in een bericht aan een politiedetective.”

“Gecharmeerd, en hopelijk geamuseerd, hebben de rozzers sindsdien de zaak gesloten,” voegde hij eraan toe. "Je zult blij zijn te weten dat de grap - die ik beschouw als een van de beste die ik ooit heb geschreven - stevig en trots in de show blijft."

Joe zegt dat de zaak zijn tour niet zal laten ontsporen en vertelde zijn fans dat het tot september zou duren, anders belandt hij achter de tralies.

Aanbevolen: