Irina Shayk steunt ex Bradley Cooper door de première bij te wonen voor zijn film 'Nightmare Alley

Inhoudsopgave:

Irina Shayk steunt ex Bradley Cooper door de première bij te wonen voor zijn film 'Nightmare Alley
Irina Shayk steunt ex Bradley Cooper door de première bij te wonen voor zijn film 'Nightmare Alley
Anonim

Bradley Cooper maakt zich op voor zijn nieuwe misdaad-/thrillerfilm, Nightmare Alley. Aan het hoofd van de Academy Award-winnende filmmaker Guillermo del Toro, schittert de film ook met acteurs Rooney Mara, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe en anderen. Het is een bewerking van de gelijknamige roman uit 1946 van auteur William Lindsay Gresham.

De voormalige vierjarige partner van de acteur, supermodel Irina Shayk met wie Cooper een dochter deelt, woonde de première van de film bij op 1 december. Eerder dit jaar ging het gerucht dat Shayk een relatie had met rapper Kanye West, met wie ze al geruime tijd een vriendschap.

Irina's optreden bij de filmpremière van Cooper heeft opnieuw geleid tot verzoeningsgeruchten tussen het paar, en de acteur zelf beschreef haar steun als 'heel speciaal'.

Bradley Cooper reageert op de steun van Irina

De Hollywood-legende speelt Stan Carlisle in de film, die "een ambitieuze carny is met een talent voor het manipuleren van mensen met een paar goed gekozen woorden." Wanneer Carlisle contact opneemt met een psychiater genaamd Dr. Lilith Ritter, ontdekt hij dat ze veel gevaarlijker is dan hij.

De cast van de film woonde woensdagavond de filmpremière bij, waar Shayk arriveerde en er stijlvol uitzag als altijd in een smoking-outfit. Toen Cooper door Entertainment Tonight werd gevraagd hoe hij zich voelde over zijn familie, Irina die hem steunde, antwoordde de acteur: "Het is heel bijzonder."

De 46-jarige acteur had vier jaar een relatie met Irina Shayk, voordat ze in 2019 uit elkaar gingen. Het voormalige stel is sindsdien co-ouderschap van hun dochter Lea en wordt vaak gezien terwijl ze samen door New York City wandelen. in de hand met hun dochter.

Shayk en Cooper vierden ook samen het Thanksgiving-weekend. PageSix meldde dat Cooper bij Shayk's huis in New York arriveerde om zijn ex en hun dochter mee te nemen naar het ballet, waar de familie actrice Anne Hathaway en haar man Adam Schulman ontmoette.

De ouders kleedden zich in heldere, stijlvolle winterkleding terwijl ze samen met hun kleintje liepen. Hathaway werd ook samen met hen gefotografeerd.

Of Cooper en Shayk zich hebben verzoend, v alt nog te bezien, maar de ouders lijken als gezin een geweldige relatie te hebben. Shayk was een en al glimlach bij de première van Nightmare Alley, en Cooper was dolgelukkig om haar naast hem te hebben!

Nightmare Alley staat gepland voor een release op 17 december 2021.

Aanbevolen: