Bradley Cooper vreesde NSFW-scène in 'Nightmare Alley

Inhoudsopgave:

Bradley Cooper vreesde NSFW-scène in 'Nightmare Alley
Bradley Cooper vreesde NSFW-scène in 'Nightmare Alley
Anonim

Bradley Cooper is een van de sterren van Guillermo del Toro's nieuwste film, 'Nightmare Alley'.

In de neo-noir psychologische thriller die zich afspeelt in de jaren 1940, speelt Cooper de hoofdrolspeler Stanton "Stan" Carlisle, een man die een baan krijgt als carny en betrokken raakt bij een groep mysterieuze arbeiders. De 'American Hustle'-acteur filmde zijn allereerste volledig frontale naaktscène voor de film, een ervaring waar hij niet echt van genoot.

Bradley Cooper zei dat het filmen van een volledig frontale naaktscène 'vrij zwaar' was

Cooper opende zich volledig naakt voor del Toro in een interview met KCRW-radioprogramma 'The Business'.

"Ik herinner me dat ik in het script las en dacht: hij is een gepekelde punk in die badkuip en het is een verhaal", legde hij uit op het moment dat hij ontdekte dat de scène, gefilmd met co-ster Toni Collette, in de film.

"Je moet het doen," voegde hij eraan toe.

Cooper erkende ook dat "er niets gratuits aan was" en dat zijn probleem met de scène van een andere aard was.

"Het vereiste dat we naakt waren - emotioneel en soulful en zelfs fysiek voor mij, wat eigenlijk een groot probleem was," zei hij, "Ik kan me die dag nog herinneren dat ik zes uur lang naakt voor de bemanning stond, en het was Toni Collette's eerste dag", vervolgde hij.

"Het was net als, 'Whoa.' Het was behoorlijk zwaar, "zei hij uiteindelijk.

Cooper speelt in 'Nightmare Alley' en 'Licorice Pizza'

In 'Nightmare Alley' raakt Stan van Cooper bevriend met een stel dat gedachten leest. Zeena (Collette) en Peter "Pete" Krumbein (David Strathairn) leren Stan de kneepjes van het vak, en de hoofdpersoon realiseert zich al snel dat hij een talent heeft om mensen op te lichten.

Naast Cooper, Collette en Strathairn, heeft 'Nightmare Alley' een sterrencast: van Cate Blanchett en Rooney Mara, herenigd nadat ze samen in de hoofdrol speelden in het veelgeprezen queer-drama 'Carol' van Todd Haynes, tot Willem Defoe en Richard Jenkins en meer.

De film is een bewerking van de gelijknamige roman van William Lindsay Gresham en kreeg lovende kritieken ondanks het slechte optreden aan de kassa.

Cooper onthulde ook dat hij bokslessen had gevolgd om zich voor te bereiden om Stan te spelen. Hij voegde eraan toe dat hij en Del Toro een diepe band vormden tijdens de productie van 'Nightmare Alley', wat uiteindelijk een lange en moeilijke opname werd, deels vanwege de pandemie die de productie stopzette.

De Amerikaanse acteur draait momenteel in de bioscoop met een andere veelgeprezen film, 'Licorice Pizza' van regisseur Paul Thomas Anderson. In de coming-of-age-dramedy speelt Cooper Jon Peters, een echte filmproducent en voormalig kapper.

Aanbevolen: