Ben Affleck somt LA herenhuis te koop op nadat hij bij JLo is gaan wonen

Inhoudsopgave:

Ben Affleck somt LA herenhuis te koop op nadat hij bij JLo is gaan wonen
Ben Affleck somt LA herenhuis te koop op nadat hij bij JLo is gaan wonen
Anonim

Niet lang geleden zijn Ben Affleck en Jennifer Lopez getrouwd. Onmiddellijk daarna begonnen fans te speculeren over waar het paar zou verhuizen (samen met hun gecombineerde vijf kinderen).

Nu is de vraag blijkbaar beantwoord door Ben's aanbieding van zijn herenhuis in Palisades-gebied te koop terwijl hij bij zijn nieuwe vrouw intrekt.

Het stel is echter van plan om in de nabije toekomst een nieuwe stap te zetten.

De acteur is onlangs ingetrokken bij Jennifer Lopez

Onmiddellijk na de bruiloft van Jennifer en Ben gingen ze op huwelijksreis naar Parijs. Bij hun terugkeer was het blijkbaar tijd om huishoudens te combineren.

Hoewel het de vraag was of de kinderen van het paar veel tijd samen doorbrachten, is er genoeg ruimte in het gedeelde huis voor iedereen.

Hallo! aanvankelijk meldden dat Ben en Jennifer van Parijs naar Los Angeles terugkeerden, waar ze een huis van $ 60 miljoen kochten om te delen.

Dat leek echter niet het geval te zijn; Hollywood Life meldde dat de twee "uiteindelijk toch geen nieuw huis hebben gekocht". In plaats daarvan zijn ze blijkbaar een Bel Air-pand aan het renoveren dat Jennifer bezit.

Op dit moment woont het paar naar verluidt in het voormalige huis van James Packer (Mariah Carey's ex) terwijl ze wachten op renovaties op het terrein van Lopez. Het huis is 14.000 vierkante meter groot en ligt op een perceel van acht hectare; het huis heeft zeven slaapkamers en 13 badkamers.

Ben Affleck heeft zijn herenhuis in Palisades op de lijst gezet voor bijna $30 miljoen

The Dirt bevestigde dat Ben Affleck zojuist zijn herenhuis in Pacific Palisades, LA voor $ 29,999 miljoen heeft aangeboden aan het vastgoedbedrijf The Agency.

Het huis beschikt over zeven slaapkamers, negen badkamers en meer dan 13.000 vierkante meter aan leefruimte.

Affleck kocht het huis naar verluidt in 2018 voor $ 19 miljoen, na zijn splitsing van Jennifer Garner. Hoewel hij het huis van Palisades op de lijst heeft staan, onderhoudt Ben ook een uitgebreide vastgoedportefeuille van 87 hectare in Georgia.

Jennifer bezit ook meerdere eigendommen, waaronder een penthouse in New York City, een herenhuis in de Hamptons en het Bel Air-herenhuis dat ze onlangs heeft gerenoveerd of aan het renoveren is.

Eén ding is duidelijk; Affleck en Lopez hebben genoeg huizen om te delen, hoeveel ze er ook verkopen of renoveren.

Aanbevolen: