Busta Rhymes sloeg op Twitter nadat hij zijn controversiële anti-maskeradviezen had gedeeld

Busta Rhymes sloeg op Twitter nadat hij zijn controversiële anti-maskeradviezen had gedeeld
Busta Rhymes sloeg op Twitter nadat hij zijn controversiële anti-maskeradviezen had gedeeld
Anonim

Busta Rhymes liet zijn ware aard zien nadat hij viraal ging voor zijn COVID-19-tirade. Terwijl hij op het podium stond van de Seoel Tacos 10th Anniversary Block Party, begon de rapper met een krachtdadige tirade om te klagen over het maskerbeleid.

Volgens Yahoo! Entertainment, deze opnieuw opgedoken clip dateert van juni 2021. De "Turn It Up"-rapper ha alt uit naar zijn publiek vanwege maskermandaten en veiligheidsprotocollen in verband met de COVID-19-pandemie. Hij zei: "COVID kan een d zuigen. Al deze kleine rare-a overheidsbeleid en mandaten, zuigen een d."

De 49-jarige bleef zeggen: "Het wordt het door God gegeven recht op vrijheid genoemd, toch? Geen mens wordt verondersteld je te vertellen dat je niet eens vrij kunt ademen. F je masker, jullie weten allemaal dat ik het zeg. Sommigen van jullie zullen er misschien anders over denken, maar f je masker." Hij raasde: "We kunnen geen eten eten met een fing masker op. We kunnen elkaars glimlach niet eens zien met een masker op."

Hij bleef uitdrukken dat je de "energie" van mensen niet kunt ontcijferen met een masker op, waarbij hij nogmaals benadrukte dat hij de maskerloze gezichten van mensen wil kunnen zien. Busta Rhymes eindigde zijn tirade door te zeggen dat hij "dit niet nog een keer zal doen", verwijzend naar COVID-19-gerelateerde veiligheidsprotocollen. Hij voegde er ook aan toe dat hij meer "empowered" is geworden na de sluiting.

Nieuwsschrijver T. Grant Benson heeft een clip van 2 minuten geretweet die oorspronkelijk was gepost door journalist Vanessa Beeley. Hij schreef: "Busta Rhymes protesteert tegen COVID-lockdowns en maskers", waarbij hij een deel van de hierboven genoemde passage citeerde.

Deze clip maakte de Twitter-gemeenschap woedend en velen vechten terug tegen Busta Rhymes en roosteren hem vanuit elke hoek. Sprekend over hoe de rapper de zwarte gemeenschap in de steek heeft gelaten, schreef een commentator: "Met dit soort dingen heb ik een probleem. Hij heeft een enorm platform en hij praat met zwarte mensen en vertelt ze onzin. Hij had het gewoon kunnen houden en zei dat hij gefrustreerd was dat de pandemie met zijn [geldemoji] heeft geknoeid. Ik snap het, artiesten verdienen veel van hun geld met toeren."

Bekroonde journalist Ernest Owens liet een paar door de CDC goedgekeurde feiten vallen. Hij schreef: "Busta Rhymes is hiervoor een domme AF. De reden waarom je "weer buiten" bent, is omdat mensen zoals ik maskers dragen en gevaccineerd worden om deze aantallen te verminderen in vergelijking met vorig jaar. Hadden we je advies opgevolgd van de sprong, zouden er meer mensen dood zijn."

Anderen nemen echter een meer komische route in hun commentaar. Een criticus schreef: "Stel je voor dat je een pandemie-overlevingsadvies krijgt van Busta Rhymes lmao."

Een ander voegde eraan toe: "Oh goddank! De bekende viroloog Busta Rhymes heeft iets te zeggen."

Busta Rhymes moet nog een reactie geven op deze controverse of extra inzicht toevoegen aan zijn opmerkingen. Veel fans zijn teleurgesteld in zijn harteloze tirade.

Aanbevolen: