George Clooney verklaart 'ik kreeg $ 35 miljoen aangeboden voor één dag werk

Inhoudsopgave:

George Clooney verklaart 'ik kreeg $ 35 miljoen aangeboden voor één dag werk
George Clooney verklaart 'ik kreeg $ 35 miljoen aangeboden voor één dag werk
Anonim

George Clooney heeft aan The Guardian onthuld dat hij ooit $ 35 miljoen heeft gekregen voor slechts één dag werken. De legendarische Hollywood-acteur is geen onbekende in enorme sommen geld en verdiende - bovenop zijn fortuin dat hij vergaarde met zijn veelgeprezen acteercarrière - £ 30 miljoen + voor zijn Nespresso-reclamecampagnes en ongeveer $ 1 miljard aan de verkoop van zijn Tequila-bedrijf Casamigos.

Op de vraag van interviewer Hadley Freeman of hij ooit tegen zichzelf zei: "Weet je wat? Ik denk dat ik nu genoeg geld heb', bekende Clooney. 'Nou, ja. Ik kreeg $ 35 miljoen aangeboden voor een dag werk voor een luchtvaartreclamespot, maar ik sprak erover met Amal Clooney, de mensenrechtenadvocaat met wie hij in 2014 trouwde] en we besloten dat het het niet waard was.”

“Het was [geassocieerd met] een land dat, hoewel het een bondgenoot is, soms twijfelachtig is, en dus dacht ik: 'Nou, als het me een minuut slaap kost, is het het niet waard.'”

Clooney's beroemde tante Rosemary Clooney heeft hem veel geleerd over roem

George Clooney glimlacht bij het in ontvangst nemen van een prijs en loungen in een zwembad
George Clooney glimlacht bij het in ontvangst nemen van een prijs en loungen in een zwembad

Clooney heeft Freeman ook het geheim onthuld van hoe hij erin is geslaagd zijn leven zo ongewoon schandaalvrij te houden, ondanks het feit dat hij zo'n lange carrière in de schijnwerpers had staan: "Ik was 33, 34 toen ER van start ging, dus ik was ouder, toch? Rosemary [zijn tante Rosemary Clooney] was ook een enorme zangeres - enorm! En toen kwam rock'n'roll en verloor ze haar carrière. En ze begreep het niet, want op haar 21e dacht ze dat ze de echte deal was en op haar 26ste was het weg. Dus ik heb het geluk om te begrijpen hoe weinig de roemkant met mij te maken heeft.”

George kon het niet helpen, maar guts over zijn tweeling

Bovendien kon de Hollywood-veteraan het niet helpen, maar gutsen over zijn prachtige tweeling Alexander en Ella tijdens het interview, vrolijk bevestigend op een gegeven moment: De onze zijn zo anders; het is als dag en nacht. Alexander houdt van lachen en Ella is heel serieus en zorgt er altijd voor dat iedereen zich aan de regels houdt. Ze zijn echt geboren met hun persoonlijkheden!”

George Clooney 3
George Clooney 3

Hij bood vervolgens een kijkje in de opvoedingsstijlen van zijn en vrouw Amal toen hij reageerde op Freeman's vraag of het paar een cluster van kindermeisjes tot hun beschikking heeft: "Dat doen we niet, omdat het zo belangrijk is voor Amal [om betrokken zijn]. We hebben vier dagen per week een oppas en de rest van de tijd zijn wij alleen. En tijdens de lockdown waren wij het alleen – een heel jaar lang! Ik voelde me net mijn moeder in 1964, ze deed de afwas en zes wasgoed per dag.”

Aanbevolen: