Charlie Sheen kreeg $ 250.000 betaald voor één dag werken voor deze film

Inhoudsopgave:

Charlie Sheen kreeg $ 250.000 betaald voor één dag werken voor deze film
Charlie Sheen kreeg $ 250.000 betaald voor één dag werken voor deze film
Anonim

Charlie Sheen was een van de grootste acteurs op alle televisie tijdens de eerste jaren van zijn carrière dankzij zijn werk aan Two and a Half Men, en tijdens deze periode verdiende hij geld terwijl hij legioenen nieuwe fans verdiende. Sheen was al jaren in het spel, maar die show bracht de zaken echt naar een ander niveau voor de artiest.

Ondanks dat hij tijdens zijn carrière een aantal serieuze ups en downs had, wist Sheen zeker hoe hij een hoop geld kon verdienen met zijn acteerwerk, en op een gegeven moment kon hij een filmstudio $ 250.000 in rekening brengen voor een enkele dag werk.

Laten we eens kijken voor welke film Sheen dat salaris kon verdienen.

Sheen maakte bank voor 'Scary Movie 5'

Charlie Sheen enge film 5
Charlie Sheen enge film 5

Op een gegeven moment was Charlie Sheen een van de meest rendabele sterren op televisie, en dit kwam tot stand nadat de acteur groot werd in films met een aantal solide uitvoeringen. Tijdens zijn toptelevisiejaren kon Sheen profiteren van zijn bankabiliteit door een aantal lucratieve rollen te krijgen. Voor zijn werk aan Scary Movie 5 kreeg Sheen maar liefst $ 250.000 betaald voor één dag werken.

Zoals we al zeiden, was Sheen in deze tijd een grote televisiester, die op de hielen kwam toen Anger Management van start ging op FX. Daarvoor werd Sheen een televisiegigant dankzij zijn werk aan Two and a Half Men, waarmee hij een van de best betaalde televisieartiesten in de geschiedenis werd. Zelfs na de fall-out die Sheen had op de show, verzilverde hij nog steeds als een gek met Anger Management.

Interessant is dat Sheen al in 2003 in de Scary Movie-franchise was verschenen als het personage Tom Logan. In 2006 zou Sheen hetzelfde personage opnieuw spelen, wat voor enige continuïteit in de franchise zou zorgen. In Scary Movie 5 van 2013 maakte Sheen echter een cameo als zichzelf, wat zeker een verandering van tempo was in vergelijking met wat hij eerder had gedaan.

Ondanks de verandering waren fans nog steeds blij om Sheen in een of andere hoedanigheid terug te zien in de franchise. Er is niet veel dat mensen leuk vinden aan Scary Movie 5, maar zijn scène met Lindsay Lohan was zeker een gedenkwaardige. Over Lindsay Lohan gesproken: een deel van het geld dat Sheen kreeg om in de film te verschijnen, ging uiteindelijk naar de actrice in een poging om een helpende hand te bieden.

Hij gaf het allemaal weg aan Lindsay Lohan en Charity

Charlie Sheen enge film 5
Charlie Sheen enge film 5

Volgens TMZ gaf Sheen $ 100.000 aan Lindsay Lohan - om haar verlammende belastingschuld te helpen verlichten - en hij schonk de rest aan drie goede doelen … zoals gekozen door de regisseur, producent en een van de de andere filmmakers achter de film.”

Dat klopt, elke cent die Charlie Sheen verdiende voor zijn optreden in Scary Movie 5 werd weggegeven aan Lindsay Lohan of aan een goed doel. Dit was een interessant tijdperk voor beide artiesten, want Sheen was een paria dankzij zijn publieke persona die het overnam, en Lohan was al lang een beruchte figuur in de industrie. Het was duidelijk dat Sheen het gevoel had dat de ster wel wat hulp kon gebruiken.

Ondanks het helpen van Lohan, was een ding dat Lohan niet zou doen voor Sheen, hem kussen tijdens hun scène samen, volgens Cheat Sheet. Lohan had er geen zin in vanwege het verleden van Sheen, maar de twee waren nog steeds in staat om hun werk te doen zonder al te veel gedoe van beide partijen. Het was duidelijk dat ze graag samenwerkten, want Lohan zou ook te zien zijn in een aflevering van Anger Management.

Wat hij sindsdien heeft gedaan

Charlie Sheen The Goldbergs
Charlie Sheen The Goldbergs

Er zijn zeker dingen veranderd sinds Scary Movie 5, aangezien Sheen niet langer een van de grootste sterren op televisie is en een belachelijk bedrag per aflevering van zijn show verdient. De zaken gaan snel in het bedrijf en iemand kan in een oogwenk van de A-lijst naar nooit worden gepraat. Eerlijk gezegd had Sheen een aantal turbulente tijden die duidelijk van invloed waren op zijn naamswaarde.

Zoals het er nu uitziet, heeft Charlie Sheen niets op de tap waar hij als acteur aan werkt, volgens IMDb. Dingen vertraagden echt voor hem toen Anger Management een einde bereikte op het kleine scherm, en hoewel hij daarna een aantal rollen kreeg, kwam geen enkele in de buurt van wat hij in het verleden deed. Zijn broer, Emilio, maakte onlangs een grote comeback op Disney+ met The Mighty Ducks: Game Changers, en het zal interessant zijn om te zien of Sheen zijn voorbeeld volgt.

Charlie Sheen verdiende een verrassende $ 250.000 voor een enkele dag filmen van Scary Movie 5, maar in een genereuze zet gaf de ster uiteindelijk alles weg om mensen in nood te helpen, waaronder een voormalige populaire actrice.

Aanbevolen: